Καλησπέρα σε όλους σας!Εύχομαι να είστε όλοι καλά.Από χθες σκέφτομαι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.Πάντα στο θέμα του ρατσισμού,παραπονιόμαστε ότι μας κοιτάνε περίεργα, πως νιώθουμε βλέμματα πάνω μας και πως μας λένε διάφορα για να μη μακρηγορώ.Μήπως όμως καταδικάζουμε κάτι που είμαστε και εμείς οι ίδιοι?Ρατσιστές?Θα μιλήσω από δική μου εμπειρία.Χθες βρισκόμουν με μία κοπέλα με παραπανίσια κιλά, πολύ καλό παιδί και ευγενικό που δε δίνει δικαιώματα.Κάποια στιγμή την ακούω να λέει δείχνοντας μία κοπέλα ίσως διαφορετικής αισθητικής από εκείνη''ακόμα και αυτή έτσι όπως είναι βρήκε γκόμενο και εγώ ακόμα τίποτα''..Και η αλήθεια είναι πως δεν την ακούω να το λέει πρώτη φορά.Και η πραγματικότητα είναι πως και εγώ το έχω πει σε αρκετές φάσεις μοναξιάς της ζωής μου,να λέω πως κοίτα αυτός έχει βρει κοπέλα και ας είναι όπως είναι..Και ξαφνικά μου έρχεται στο μυαλό η δική μου φράση που έχω πει σε παρέες και λέω όλα αυτά τα χρόνια πως''εγώ ΠΟΤΕ δεν κρίνω κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση γιατί ξέρω τι πάει να πει να είσαι δακτυλοδεικτούμενος''...Και λέω οκ άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε..και παίρνουμε μαθήματα από αυτά τα λάθη,αλλά στην ουσία κάνουμε ότι μας κάνουν..τώρα δε ξέρω γιατί μπήκα στη διαδικασία να σας πω όλα αυτά.Ίσως επειδή είμαι σε δύσκολη φάση της ζωής μου?Ίσως επειδή είμαι κάπως?Ίσως ίσως ίσως..