Γιατί κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις;
Γιατί κάνετε ή θέλετε να κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις; Δεν είναι πολύ καλύτερο να κάνετε μια υγιεινή διατροφή;
Μπήκα σήμερα στο forum και πραγματικά σοκαρίστηκα. Τα μισά post είναι για επεμβάσεις και αυτοί που τα γράφουν τα περιγράφουν ότι θα τους αλλάξει την ζωή και άλλα τέτοια...
Υποτίθεται ότι η επέμβαση θα σας μειώσει την όρεξη; Μα αυτά που τρώμε δεν τα τρώμε επειδή πεινάμε. Τα τρώμε επειδή είμαστε λιχούδηδες. Κανένας "χοντρός" δεν έχει πει ποτέ "έφαγα 3 μπριζόλες με μια γαβάθα αγγουροντομάτα κι έσκασα". Όλοι λέμε "έφτιαξα ένα τσιζκέικ και το έφαγα μόνος μου" ή πήρα δυο πίτσες special και τις καθάρισα αλλά το τελευταίο κομμάτι δεν το έφαγα από τις τύψεις".
Πως βοηθάνε τα μανίκια, δαχτυλίδια, μπαλόνια (δεν τα ξέρω απλά από αυτά που είδα εδώ). Ειλικρινά δεν έχω καμία πρόθεση να "την πω" σε κανέναν από εσάς απλά μου δημιουργήθηκε ένας πολύ έντονος προβληματισμός. Κυρίως επειδή διαπίστωσα και μια τάση στο forum να προβάλλονται οι επεμβάσεις ως "λύση" στο πρόβλημα της παχυσαρκίας. Εγώ θεωρούσα μέχρι τώρα ότι αφορούσαν ενα πολύ μικρό ποσσοστό ανθρώπων με πολύ μεγάλα προβλήματα αλλά βλέπω ότι έχουν γίνει μόδα.
Ειλικρινά και με πολύ αγάπη για ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα θα ήθελα να το συζητήσουμε.