Πέσιμο..ξεκίνημα..πέσιμο...ξ� �κίνημα..πέσιμο......
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφ............έχω βαρεθεί λίγο.Θέλω ένα χάπι, που να το πάρω και να τελειώνει η υπόθεση!Να φτάσω κατευθείαν στα κιλά που πρέπει.Βαρέθηκα.Βαρέθηκα!Β� �ρέθηκα!Ναι ο αγώνας δεν αντιλέγω!Μεγάλος!Αλλά εδώ και και 2 χρόνια,ρε παιδιά,όσο και να λες ότι κάνω διατροφή και όχι δίαιτα,και ότι δεν κουράζομαι καθόλου..ώρες ώρες σε πιάνει το παράπονο.Δηλαδή πάλι κουράζομαι ρε παιδιά.Δεν είναι κούραση το γεγονός ότι επί 2 χρόνια,βάζω μονάχα τα χρόνια που προσέχω και πέφτω στα κιλά μου,δεν βάζω τα προηγούμενα δέκα που απλά έπαιρνα κιλά,που είχα μείνει?ααα ναι!Επί 2 χρόνια να ανησυχείς μη πάρεις κιλά και αν πάρεις να πέφτεις ψυχολογικά.Όλο το άγχος.Είναι κούραση.Δηλαδή πήγα διακοπές και από το άγχος μου μη πάρω κιλά, έχασα 2!Τι να λέμε τώρα??Δεν πρέπει να μασ γίνεται άγχος όλο αυτό,αλλά πως τα καταφέρνετε??Πως είστε χαλαροί και λέτε απολαμβάνω τη διατροφή μου όμορφα και ωραία??Βλέπετε παλιές φωτογραφίες σας?Και το άλλο που το πας??ἥ εικόνα για τον εαυτό μας??Έχω πρόβλημα!Δε βλέπω την αλλαγή πάνω μου,πέρα από τα ρούχα και τη ζυγαριά.Δε νιώθω αλλαγμένη.Δε νιώθω αεράτη!Νιώθω πεσμένη και πολύ μπερδεμένη! Μου έλεγαν''χάσε κιλά και θα γίνεις άλλος άνθρωπος''.Εγώ όμως παραμένω η ίδια.Τουλάχιστον εσωτερικά.Η μαμά μου σήμερα με είδε με εσώρουχα,γιατί πήγα και έκατσα μπροστά στον καθρέφτη.Μόνο τα κλάματα δεν έβαλε.Μου είπε ότι απλά πια είμαι παχουλή.Δεν ξέρω..κουράστηκα λίγο..