Quote:
Originally posted by hope25
Τασο ευχαριστω για τις συμβουλες σου!!Δυστυχως δεν μενω μονη,μενω με τους δικους μου και ετσι δεν ελεγχω το τι μπαινει στο σπιτι.Αυτο αποτελει τεραστιο προβλημα για μενα..Στις αρχες μαλιστα εκανα ατελειωτους καβγαδες μαζι τους για να μην φερνουν τροφες που με βαζουν σε πειρασμο αλλα αυτοι περα βρεχει.Να φανταστεις οτι αυξησαν και την ποσοτητα ψωμιου που αγοραζαν,ενω σιγουρα συνειδητοποιουν οτι κατι δεν παει καλα με το θεμα ψωμι αντι να κανουν μια συζητηση η εστω να το βαζουν το βραδυ καπου αλλου για να μην πηγαινει ακλαυτο..αυτοι απο εκει που επαιρναν 1-2,μπορει να παρουν 2-3..Καμια φορα σκεφτομαι αν ηξεραν εστω και λιγο τι κακο μου προκαλουν και τι πονο,θα συνεχιζαν να το κανουν?
Παντως καταφερω δεν καταφερω να ξεπερασω αυτην την ιστορια ξερω οτι δυσκολα θα συγχωρησω πραγματα σε γονεις αλλα και δε φιλους..και αυτο με στεναχωρει..
Ασε! Αυτοι οι γονεις ειναι σκετη καταστροφη! Κι εγω εδω 5 μερες εχω παρει την κατρακυλα... Να δω πως θα επανελθω! Χαρηκα που ειδα στο αλλο ποστ σου οτι χθες κρατησες καλο προγραμμα. Το θεμα ειναι να γινει (η να μην γινει) η αρχη. Μετα ειναι πιο ευκολο να μεινεις σε προγραμμα.