Ολοι μας δεν ειμαστε κατα καιρους καλα. Εσενα τι σε βασανιζει? Θες να μοιραστεις κατι? Να ζητησεις μια συμβουλη η απλως να ξαλαφρωσεις??
Printable View
Ολοι μας δεν ειμαστε κατα καιρους καλα. Εσενα τι σε βασανιζει? Θες να μοιραστεις κατι? Να ζητησεις μια συμβουλη η απλως να ξαλαφρωσεις??
τωρα τι θα ηθελες να κανεις?
Εδω και λιγες μερες ειμαι πανω κατω στην κατασταση που περιγράφεις (δεν προκαλώ εμετο αλλά τρωω μετα μανιας) Το περναω συχνα, το ξεπερναω και ξανακυλαω. Ξερεις κατι??? Αυτη μου η συμπεριφορα δεν ειναι η πηγη ολων οσων μου συμβαινουν. Μαλλον το αντιθετο. Δεν ειμαι καλα γι αυτο ξεσπαω στο φαγητο. Εσυ, γιατι το κανεις?
Μονο απο υπερφαγικα επεισοδεια...
κι απλως αυτες τις μερες εχω φαει ενα σκασμο
κι οσο δε γεμιζει το κενο τοσο τρωω περισσοτερο
θα προσπαθησω αυριο να ξαναμπω σε προγραμμα
απλα οταν με πιανει μελαγχολια δε μπορω να το ελεγξω
μη αναστρεψιμο??? εχεις επισκεφτει καποιον ειδικο?
αφου σε εσωσε αυτη η αγωγη σημαινει πως υπαρχει ελπιδα
Μηπως να το συζητησεις με τον ψυχολογο και τον γιατρο σου? αφου τιθεται θεμα υγειας αυτοι θα σου δωσουν και τη σωστη συμβουλη
και τι σκεφτεσαι ν κανεις τοτε?
εχεις ξαναπερασει αυτη την κατασταση που βρισκεσαι τωρα. πως το χεριστηκες την πρωτη φορα?
Μην αφησεις τη σχολη σου. Δες το σαν μια ασχολια τωρα και μια ευκαιρια να σπας τη ρουτινα σου και σαν μια επενδυση για το μελλον
Γεια σου.Δεν εισαι καλυτερα σημερα απ.ο,τι καταλαβαινω.Συγγνωμη που ρωτάω,δεν θυμάμαι αν εχεις ηδη απαντήσει,βλεπεις ψυχολόγο η ψυχίατρο αυτο τον καιρο;
Koιτα, κι εγω δεν είμαι καλά... Αλλά σκεφτομαι οτι υπαρχουν και χειροτερα. Και δεν το λεω σαν παρηγορια. Υπαρχουν και χειροτερα. Σκεψου το αυτο! Δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου και δεν μπορω να σε βοηθησω (εξαλλου δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις για να σε βοηθησω), αλλα δε μπορει καποιος δικος σου να μη νοιαζεται. Η οικογενεια σου τι λεει?
εχει να κανει με το ποσες απαντησεις εχει ενα θεμα, αν εχεις δημοσιευσει και κατι τετοια...
και πως νιωθεις τωρα? για να τα μοιραζεσαι ολα αυτα κατι σημαινει
μην σκεφτεσαι ετσι. Να υπαρχουν καποιοι που σου απαντανε. κι εχεις και την οικογενεια σ!
Φροντισε λοιπον να αρχισεις να δινεις κι εσυ κουραγιο στον εαυτο σου και θα δεις ολα θα φαινονται καλυτερα!
Να σαι καλαQuote:
Originally posted by Sweet Sorrow
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΣΥ.....................
Προσπαθω να ειμαι καλα
αυριο ειναι μια καινουρια μερα, που ελεγε και η σκαρλετ ο χαρα!
θα το κανω moto
Ελπιδοφορα!
για βιντεο δεν ξερω πως και τι
σε ενδιαφερει η σχολη σ σαν αντικειμενο? αν ναι, σκεψου αυτο κ κανε μια προσπαθεια. αν οχι, βρες κατι που να σε γεμιζει
Ποσες φορες τη μερα εχεις βουλιμικα επεισοδια;καθε φορα προκαλεις εμετο;αν θυμαμαι καλα επι 5 χρονια σου συμβαινει αυτο ετσι;μεασα στα 5 χρονια δεν υπηρξε διαστημα που να μην εχεις επεισοδια και να εισαι καλα;
Αυτο ακριβως να σκεφτεσαι! Λοιπον, πρεπει να φυγω. θα τα ξαναπουμε! Καλη δυναμη!Quote:
OXI AΠΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΑΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ..... ΑΛΛΑ
What doesn't kill you
Fucks you up mentally
what doesn't kill you, fucks you up mentally and simply makes you...stranger. Sweet sorrow, ποτέ δεν είχα εμπειρίες με βουλιμικά ούτε καν με εμετό λόγω φαγητού, πέρα από μια δηλητηρίαση από καρπούζι (Άκου τώρα...ΚΑΡΠΟΥΖΙ), όταν ήμουν 10 :P Εγώ παλεύω με την ανορεξία, αν κάπως πρέπει να ονομάσω την "αρρώστια" μου. Σου γράφω γιατί ξέρω πώς είναι να αισθάνεσαι τόσο σκατά που να μην αντέχεις ούτε το πετσί πάνω στα κόκαλά σου, να μην αντέχεις ούτε την αναπνοή σου να ακούς. όπως σε καταλαβαίνουν και πάρα πολλοί ακόμα εδώ μέσα, για τον ίδιο λόγο. Με λίγα λόγια, είσαι στο σωστό μέρος :D:D κουράγιο, κράτα όσο πιο γερά μπορείς.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:Quote:
Originally posted by Ondine
what doesn't kill you, fucks you up mentally and simply makes you...stranger
Νομιζω οτι εκφραζει τους περισσοτερους απο εδω ''μεσα''!Εγραψες παλι ρε Ondine... ;)
:smilegrin::smilegrin::thumbup:
:thumbup: Ondine, PoisonIvy, μια παρέα είμαστε όλοι, μη μασάς! ελπίζω να είσαι καλά, κι αν όχι καλά τουλάχιστον μέτρια κι αν όχι μέτρια να σκας ένα ψευτοχαμόγελο πού και πού να ομορφαίνει ο τόπος βρε παιδί μου :saint2::saint2:
τι ειναι κουκλα μου το ιδιοπαθεις υπεργλυκαιμικες κρισεις?Quote:
...
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ, ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑΒΗΤΗ (ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΙΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΕΡΓΛΥΚΑΙΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ- ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΕΝΝΟΩ) ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΜΑ ΠΑΩ ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΠΟΥΛΑ.. Η ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΘΑΓΧΗ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...