Ψυχοδυναμικη με αντιθετα αποτελεσματα
Καλησπερα σε ολους. Πριν 9 χρονια αρχισαν να ερχονται τα πρωτα σημαδια των φοβιων. Το 2004 ξεκινησα θεραπεια με seroxat, οπου και ενιωσα οπως καιρο ονειρευομουν. Μετα απο 2 χρονια εφυγα απο τον ψυχιατρο που με παρακολουθουσε και επειτα απο μισο χρονο ξεκινησα μια νεα προσπαθεια με μια ψυχολογο (μιας και η αυξομοιωσεις που εκανα δεν με κρατουσαν σε μια σταθερη κατασταση -γινομουν καλα, τα μειωνα. Χειροτερευα και ξανα αυξηση-. Η ψυχολογος υποστηριζε για σιγουρα αποτελεσματα την ψυχοδυναμικη. Αναγνωρισα τα αιτια, τον εαυτο μου και γιατι βρισκομαι σ αυτη την κατασταση.
Φοβομουν να παω για καφε με κοσμο μην και μου ζητησουν το λογο ή αναφερθουν σ εμενα. Φοβομουν ν ανεβω σε λεοφωρεια και γενικοτερα να ζησω normal και συνεπως ολα με το φοβο του πανικου. Αυτη τη στιγμη δυσκολευομαι να διανυσω 10 χλμ με αυτοκινητο, φοβαμαι να δω τους γονεις μου, ακομη και να παω μια βολτα με τα ποδια κι ολα αυτα στην μεγαλυτερη ποσοτητα seroxat που εχω λαβει, με περισσοτερα υπογλωσσια xanax και κρισεις πανικου. Η ψυχολογος λεει πως κατι τετοιο ειναι λογικο μιας κι αρχισα να "πειραζω" το παρελθον κι επισης οτι τα χει συνηθισει ο οργανισμος μου. Εχουν περασει 2 χρονια ψυχοδυναμικης και το μονο που βλεπω ειναι χειροτερευση.
Προτεινετε μου τι να κανω, τι πιστευετε εσεις για ολα αυτα;