Γειά σε όλους! (νέο μέλος)
Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια και δε ξέρω απο πού να αρχίσω...ίσως και το ότι αποφάσισα να γράψω εδώ να είναι ένα πρώτο βήμα και να μπορέσει κάποιος απο εσάς να μου δώσει κατεύθυνση.
Είμαι γυναίκα 32 ετών και απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, "κάνω δίαιτα".
Είμαι 1.65 και τώρα ζυγίζω 62 κιλά. Το ανώτερο που έχω φτάσει είναι 72 και το κατώτερο 57,5 ύστερα από παρακολούθηση διατροφολόγου...η καλύτερη εποχή της ζωής μου, όπου έχανα 1 κιλό την εβδομάδα.
Το θέμα είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια είναι για μένα άθλια. Το πρόβλημα είναι συναισθηματικής φύσης και εξαιτίας των σκαμπανεβασμάτων στη ψυχολογία κάνω ακρότητες. Μπορεί να τρώω μόνο πρωτεΐνη για μέρες και ύστερα να πλακώνομαι στις σοκολάτες για καμιά δεκαριά μέρες. Και όταν λέω σοκολάτες δεν εννοώ μία ούτε δυο ούτε τρεις.....εννοώ 2 σακουλάκια με μινι σοκολατάκια και μετά απο ένα 2ωρο 2-3 σοκοφρέτες, κρίσεις νυχτερινές και να κάθομαι να φτιάχνω pancakes μεσ τα μεσανυχτα, να σηκώνομαι απ το κρεβάτι και να τρέχω να παρω σοκολάτες. Σαν υπνωτισμένη. Ξέρω οτι έχω τσακίσει και το νευρικό μου σύστημα και τον οργανισμό μου. Κατά καιρούς εχω πάρει παντός είδους λιποδιαλύτες, εχω κάνει πρωτεϊνικές δίαιτες...και τώρα σκέφτομαι να αρχίσω τα ladose τόσο για τη συμπεριφορά μου (έχω τα μαύρα μου τα χάλια και ψυχολογικά) αλλά και στον εθισμό μου με τα γλυκά.
Η εξάρτηση με τα γλυκά έχει επιδεινωθεί άσχημα τον τελευταίο μήνα σε σημείο να με πιάνουν ταχυπαλμίες και αυπνίες απο τις τρελές ποσότητες ζάχαρης. Και μου έχει γίνει και έμμονη ιδέα...κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη οτι "σήμερα δεν πρέπει να φαω γλυκό" αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Καμιά ιδεα;