ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΟΦΟΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Απόσπασμα απο την ιστοσελίδα http://www.geocities.com/lavrenti111/my-life.html
θα ήθελα να ξέρω άν υπάρχουν και άλλοι άνδρες με τέτοιες προτιμήσεις :
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΟΦΟΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Όπως είπα στο κεφάλαιο περί Φιντέλ , κάποτε έβρισκα ελκυστικά τα αγάλματα των αρχαίων θεών . Για να είμαι ακριβής το ελκυστικό πάνω τους ήταν το οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΟΙ όσο οι άνδρες του πραγματικού κόσμου . Δεν είχα καμμιά επιθυμία να ζώ με ένα Ολύμπιο θεό στο ίδιο σπίτι , ούτε να μιλάμε , ούτε να ταξιδεύουμε μαζί κλπ . Ήθελα , αόριστα , μια ερωτική σχέση όπου εγώ θα είχα τον παθητικό ρόλο . Η επιθυμία αυτή δεν ήταν βασανιστική . Βασικά μου άρεσαν οι γυναίκες και αυτές με απασχολούσαν . Γύρω στα 25 μου έπεσαν στα χέρια μου κάποιες φωτογραφίες γυναικών που έπαιρναν ένα πέος στο στόμα τους . Μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέρουσες και τις κράτησα . Η σχέση μου με τον Φιντέλ ξύπνησε για καλά την επιθυμία της πεολειχίας . Οι υπόλοιπες φαντασιώσεις ( είσοδος απο πίσω , 69 ) υποχώρησαν σημαντικά και αυτή εδραιώθηκε . Η επιθυμία μπορεί να περιγραφεί ως εξής : Θέλω να πάρω στο στόμα ένα ζωντανό , παλλόμενο πέος που να ανήκει σε γυναικείο σώμα και στο φινάλε να καταπίνω το σπέρμα ! Όσο πιο όμορφη η γυναίκα τόσο καλύτερα . Η προσωπικότητά της δεν με ενδιαφέρει . Επειδή δεν είναι εύκολο να βρεί κανείς μια τραβεστί πλήρως θηλυκή , μπορώ να συμβιβαστώ με το πέος ενός άνδρα αλλά αυτός δεν πρέπει να έχει ίχνος απο τα συνήθη ανδρικά χαρακτηριστικά . Γι' αυτό επιθυμώ τον Φιντέλ . Αν μπορούσα να έχω μια ωραία τραβεστί θα την προτιμούσα νομίζω . ΔΕΝ έχω την επιθυμία να συζώ ούτε με τον Φιντέλ ούτε με την τραβεστί . Ένα χύσιμο και "άντε γειά" . Απ' ΄οτι βλέπω στο διαδίκτυο πολλοί άνδρες πρέπει να έχουν την ίδια φαντασίωση . Δεν γνωρίζω άν οι ψυχολόγοι έχουν δώσει όνομα σ' αυτή την ιδιαιτερότητα , γι' αυτό έδωσα το όνομα "Σύνδρομο της πεοφόρου γυναίκας" . Αν το ποσοστό των ανδρών , που έχουν το σύνδρομο , είναι αρκετά μεγάλο ( όπως υποπτεύομαι ) τότε θα πρέπει να καταταγεί στα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του είδους μας . Απ' ότι μαθαίνω οι τραβεστί που είχαν την σοφία ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ βγάζουν τρελλά λεφτά και πρέπει να αναγνωρισθούν σαν απαραίτητες για την ερωτική ευδαιμονία της ανθρωπότητας . Αν κάποτε γίνουν λεπτομερείς έρευνες ίσως αποκαλυφθεί οτι πολλές γυναίκες θα ήθελαν να απολαύσουν ένα πέος σε γυναικείο σώμα ή ένα αιδοίο σε ανδρικό σώμα .