Quote:
Originally posted by filipparas
Καλησπέρα!
Ενδιαφέρον το κομμάτι που παρέθεσες, απ'ότι βλέπω δε ξέρω ούτε τα απολύτως βασικά των τριάδων και δεν έγραψες κάτι λάθος.Έμαθα κάτι τουλάχιστον, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Δεν έχω κανένα θέμα με τη συγκεκριμένη διατροφή που είναι πολύ ισορροπημένη και απ΄ότι φαίνεται βοηθά κόσμο. Απλά για μένα είναι ανεφάρμοστη και γι΄αυτό ποτέ δε τη σκέφτηκα για τον εαυτό μου, τη θεωρώ πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολη σε βάθος χρόνου.
Όσα γράφεις τα σέβομαι, δέχομαι ο,τι λες αφού όπως το θέτεις δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς μιας και δόξα τω Θεώ οι ορμόνες μου αντιστοιχούν στο φύλο μου . Το " ούτε μια μέρα δν έχω καταφέρει να μην ξεπεράσω το όριο θερμίδων που έχω θέσει στον εαυτό μου όσο υψηλό κ αν είναι" δεν νομίζω πάντως να είναι ορμονικό ζήτημα, δλδ αν έχεις βάλει όριο 1500 θερμίδες οι ορμόνες σου ζητάνε 2000 και αν έχεις βάλει 2500 ζητανε 3000; Πως δλδ;
Η υπόθεση σου για μένα είναι λανθασμένη όμως, προσπάθησα αρκετές φορές να φτάσω σε υγιές βάρος με τρεις από αυτές να είναι σοβαρές χάνοντας σεβαστό αριθμό κιλών και με τις δύο να τα ξαναβάζω. Η τρίτη είναι σε εξέλιξη και είναι η πλέον επιτυχημένη, εδώ και λίγες εβδομάδες είμαι σε υγιές βάρος για πρώτη φορα στη ζωή μου. Μπορεί δλδ να μη ξεκίναγα ποτέ δίαιτα κάθε εβδομάδα αλλά από τα τελευταία 12 χρόνια που είμαι ενήλικος τα 6+ τα έχω περάσει σε δίαιτα σε αυτές τις τρεις προσπάθειες και κάποιες πιο αποτυχημένες απόπειρες διάκρειας μερικών μηνών έκαστη. Όπως έχω γράψει εδώ και τρία χρόνια σχεδόν στο τόπικ "Διατήρηση απώλειας βάρους, σκέψεις- συζήτηση" αυτό που με έκανε να πετύχω(προς το παρόν) αυτή τη φορά ήταν η παραδοχή οτι έφταιγα για το βάρος μου και η παύση αναζήτησης δικαιολογιών, η εντύπωση μου είναι οτι εσύ ψάχνεις ακόμα να βρεις φταίχτες που σε αυτή τη περίπτωση λέγονται ορμόνες.