-
Απελπισία!!!
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum:sniff:..Με λένε Ελένη,ειμαι 21 και ειμαι φοιτήτρια!!Είμαι 1.83 και 64-65 κιλά!!Πέρυσι ήμουν 79 κιλά αλλά κατάφερα να τα χάσω πολύ εύκολα,σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς άσκηση!!Πλέον πιστεύω οτι τα κιλά μου ειναι καλά απλά μου έχει γινει λίγο εμμονή το να μην τα ξαναπάρω!!Τρώω αρκετά υγιεινά,πια,απλά λόγω του οτι είμαι φοιτήτρια το μεσημεριάνο μου δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία(ψαρια κτλ)...Περπατάω πλεον καθημερινά το λιγότερο μισή ώρα,κάνω ελλειπτικό περίπου 3 φορές την εβδομάδα και γενικά είμαι υπερκινητική και στο σπίτι....Πίνω τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό,2 ποτήρια πράσινο τσάι,τρώω κάθε 3-4 ώρες και λαμβάνω καθημερινά περίπου 1.200 θερμίδες!!Θέλω να αρχίσω γυμναστήριο κυρίως για να κάνω zumba και body combat..Και τα δύο απ'όσο ξέρω καίνε πολλες θερμίδες...Το πρόβλημα μου είναι οτι πλέον έχω κουράστει με όλα αυτά..Βλέπω κορίτσια στην ηλικία μου που τρώνε ότι θέλουν και είναι μια χαρά και γω κάθε φορά που βγαίνω προσέχω τι τρώω και αμα τύχει και φάω παραπάνω με πιάνουν οι τύψεις και τρελένομαι...έχω δοκιμάσει μετά απο υπερφαγικό επεισόδιο να κάνω εμετό αλλά δεν μπόρεσα και μέτα σιχάθηκα τον εαυτό μου και αναρωτήθηκα τι πάω να μου κάνω...Ζω την καθημερινότητα μου με ένα συνεχές αγχος για το τι θα φαω και δεν μπορώ άλλο..Τελευταία τα υπερφαγικά επεισόδια έχουν αυξηθεί κατά πολυ και δεν αντέχω..Τρώω ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι και μετα πέφτω σε κατάθλιψη...Άρκετες φορες αποφεύγω και προσκλήσεις φίλων για έξω επειδή ξέρω οτι θα μπω σε πειρασμο..Δεν πάει άλλο όμως..Θέλω να ζω φυσιολογικά και να τρώω οτι θελω χωρίς να τρελένομαι έτσι...Κουραστηκα :sniff:
-
Καλησπέρα Ελένη και καλως όρισες :)
Κατ'αρχας συγχαρητηρια για την απωλειά σου!!!! Κατα δευτερον, οι θερμίδες που λαμβάνεις είναι ΠΟΛΥ λιγες, δεν φτανουν για να θρεψουν τον οργανισμό σου. θα σου προτεινα να επισκεφτεις εναν ειδικο για να στις αυξησει καταλλήλως χωρίς να πάρεις βαρός και μετά να δεις που όλα θα πα΄νε καλα :) Μετα απο διατροφη παντα αυξανουμε θερμίδες, αλλά ποτε μονοι μας γιατι μπορει να ξαναπαχυνουμε μετά απο στερητικές διαιτες! Καλη επιτυχια σου ευχομαι!
-
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση... :) Λαμβάνω τόσες λίγες γιατί μου έχει γίνει εμμονή πραγματικά...Δεν ήμουν ποτε παχιά παρ'όλο που έτρωγα πάντα ανεξέλεγκτα,άπλα έχω πολυ δυσανάλογο σώμα..Οτι κιλά και αν πάρω θα τα βάλω στα πόδια και στις γάμπες και είναι κάτι που ακόμα με ενοχλεί..Προσπάθω τώρα με το περπάτημα να δω αλλαγή αλλά δεν βλέπω και πολλά απογοητεύομαι και το ρίχνω πάλι στο φαί...Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει ο οργανισμός μου λόγω χαμηλών θερμιδών???
-
Δυστυχώς ναι, ειδικά αν τις παίρνεις για πολύ μεγάλο διάστημα! Οσο για το δυσανάλογο σωμα, χρειάζεται γυμναστικη σε συνδυασμό με ευξημένη πρωτεϊνη για να δεις αποτέλεσμα! Αν σε παίρνει οικονομικα πηγαινω σε κάποιον διατροφολόγο, εναλλακτικά προσπάθησε να αυξησεις θερμίδες αλλά όχι με λίπη κλπ, αλλά με πρωτεϊνη κυριως και φρουτα και λάχανικά να δεις πως θα πάει! Σε συνδυασμο με γυμναστικη φυσικα! Αν και ο ειδικος θα ηταν σιγουρα καλύτερη επιλογή!
-
Το καθημερινό περπάτημα 1ς ώρας θεωρείραι εντατική γυμναστική ή πρέπει οπωσδήποτε να πάω γυμναστήριο?Σε διατροφολόγο λόγω του οτι είμαι φοιτήτρια είναι λίγο δύσκολο να πάω..Απλά επειδή υγιεινή διατροφή κάνω εδώ και πολύ καιρό θελω επιτέλους να τρώω λιγο κανονίκα..Να μπορώ να τρώω γλυκά πιο σύχνα αλλα και να βγαίνω έξω χωρίς να μετράω την κάθε μου μπουκιά,χωρις όμως να παχυνώ και βελτιώνοντας και το σώμα μου(πολλα ζηταω το ξέρω)..Άπορω όταν βλέπω κοπέλες να τρώνε οτι θέλουν και να έχουν σούπερ σώμα και γω να πρέπει να παιδεύομαι :( :(
-
Οχι δυστυχως θες και βάρη :/
-
καλησπέρα, καλε εμενα περιγραφεις??? :P και εγω την ιδια ηλικια εχω και περιπου την ιδια ιστορια απλα η δική μου ελαφρως πιο διαταραγμένη :P:P:P
συμφωνω οτι πρεπει να αυξησεις τις θερμιδες που καταναλωνεις τουλαχιστον στις 1500-1600, τα κιλα σου ειναι μια χαρα και η γυμναστικη σου ολα οκ!!!
η αληθεια ειναι οτι και εγω και εσυ πρεπει να σταματησουμε αυτο το αγχος γυρω απο το φαγητο γιατι θα ρθει η στιγμη που θα λεμε τι καναμε και τι χαναμε τοσο καιρο :P
-
Άντε ρε αίγλη,επιτέλους!!!Το ίδιο σκέφτομαι και γω..Και έχω βαρεθεί,αλήθεια...Θέλω να βγω μία μερα να φάω τον αγλέορα και να μην νιώσω τύψεις :P Κοίτα είχα κάνει κάτι υπολογισμούς για να δω ποσες θερμίδες χρειάζομαι καθημερινά με μέτρια άσκηση και μου έβγαλε 2.300,τις οποίες τις βρήκα πολλές...Απο την άλλη οι 1.200 ειναι πολύ λίγες αλλά έχω εμμονή δεν μπόρω..πλέον όμως απ'οτι έχω καταλάβει ο μεταβολισμός μου και μαζί και η ζυγαριά μου κολλήσανε....Εσύ πως τρέφεσαι περίπου?
-
αν εξαιρεσουμε τα υπερφαγηκα που κανω μια στο τοσο παλια εκανα μια φορα τη εβδομαδα!! πεθαινω για γλυκα βλεπεις :P
εγω τρωω 5 γευματα και καθε 3 ωρες οπως δηποτε ποτε δεν παραλειπτω,μου χει γινει πλεον καθημερινοτητα :cool:
πρωι συνηθως τρωω ψωμι με μαρμελαδα η μερεντα ή γαλα με δημητριακα
δεκατιανο μπαρα δημητριακων, κρακερς, κριτσινια
μεσημερι κανονικα φαγητο και ψωμι και σαλατα
απογευμα παντα κατι σοκολατενιο μια μικρη σοκολατα, κρακερς, μπαρες, μιλκο
βραδυ γαλα με δημητριακα, κανονικο φαγητο, τοστ τετοια πραματα
κοιτα να τρως παραπανω θερμιδες ειδικα οταν γυμναζεσαι να τρως για να μην πεφτει ο μεταβολισμος σου!
εγω τωρα δεν γυμναζομαι θα αρχισω ομως σε κανα 3 μηνο τωρα τρεχω με τη σχολη που χρονος!
ειχα και την πεποιθηση οτι εφοσων δεν γυμναζομαι θα γινω ντουλαπα αλλα τελικα αυτα ειναι βλακειες δικεσ μου δεν υσχυει
-
Εγώ αμα φάω μερέντα πιστεύω ότι έχω γίνει τόφαλος στο αψε σβήσε :/ έχω πολύ μεγάλο κόλλημα και πρέπει να ηρεμήσω..παίρνω πολυ λίγες θερμίδες τελικά και γενικά στερούμαι πολλά..μάλλον γι αυτό πλέον δεν χάνω και αντίθετα πρήζομαι με το παραμικρό...Εγω υπερφαγικό επεισόδιο είχα να κάνω καιρό αλλα...χθες και σήμερα του έδωσα και κατάλαβε...έφαγα τραγικά πολυ και ολο γλυκά και τέτοια και τώρα που γράφω είμαι φουλ στις τύψεις...Απο αύριο ξεκινάω γυμναστήριο αλλα τι να φάω?Τόσο που έφαγα δυο μέρες τώρα δεν θα κατεβαίνει μπουκιά.... :( :( :(
(εγώ έχω τρελή αδυναμία πέρα απο τα γλυκά που εννοείται στον ελληνικό..τον πίνω σκέτο αλλα βουτάω μέσα μιράντα μπισκότα και μπορώ να φάω άνετα ένα πακέτο.. ασεεε :P )
-
Ειδικααν ξεκινησεις γυμναστηριο πρέπει οπωσδηποτε να ανεβασεις θερμίδες!!!!
-
Μάλλον αυτή είναι η καλύτερη λύση αλλά πως το κάνω που φοβαμαι!!!Έχει συνηθήσει ο οργανίσμος μου σε λίγες θερμίδες εδώ και καιρό...Άμα του πάρω παραπάνω δεν θα γίνει λίπος??
-
Λογικά όχι, αν δεν τρως λίπη.
-
Κατάλαβα...Μία τελευταία ερώτηση κορίτσια και δεν ενοχλώ άλλο..Μετά απο ένα μεγάλο υπερφαγηκό επεισόδιο που κραταεί σχεδόν δύο μερές,πως αντιδράω??Δηλαδη αύριο τι κάνω για να επανέλθω πάλι σιγά σιγά...Γιατί απο την κατακρατήση κλπ σήμερα είμαι +3-4 κιλά απο χθες :/
-
Καλέ δεν ενοχλείς :)
Λοιπον η μαγικη συνταγη μετά απο υπερφαγικά είναι να συνεχιζεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ σαν να μην έγινε τίποτα!!!! Τρως τα γετματακια σου, μετρας τις θερμιδουλες σου και εισαι τζετ!
-
Ευκόλο να το λες αλλα θα με φάνε οι τύψεις =/ θα το προσπαθήσω γιατι συνηθώς μετα απο υπερφαγηκα έκανα 3ημερη αποτοξίνωση αλλά απ ότι διάβασα δεν είναι και ότι καλύτερο!!Χίλια ευχαριστω για το ενδιαφέρον :)
-
ασε τα υπερφαγηκα και τρωγς κανονικα ασε τις τυψεις!!! ειναι φαυλος κυκλος! το χω κανιε και το χω γευτει απειρες φορες!
και εγω προχτες εκανα υπερφαγηκο και χτες ημουν χαλια αλλα εφαγα κανονικα γι ανα μπορεσω ανα επανελθω παλι
να φανταστεςι με υπερβολικο στομαχοπονο εφαγα σπανακοπιτα πρωι πρωι και φυσικα πεθανα αλλα τουλαχιστον ξαναμπηκα στο προγραμμα μου..
-
Αυτο θα προσπαθησω να κανω...Αν και μετα απο 2 μερες υπερφαγικων η ζυγαρια με έδειξε 4 κιλα πανω :| το ξερω οτι λογικα ειναι απο την κατακρατηση αλλα εκνευριζομαι :/ Πρεπει καποια στιγμη να σταματησω με αυτη την εμμονη!!!
-
Θα πάρει καιρό, αλλα με συνεχή προσπάθεια θα τα καταφέρεις :)
-
geia sou eleni!pisteuw oti mia kali arxi einai na mi zugizesai kathe mera..pathainoume emmoni me ti zugaria..egw zugizomoun kathe mera kai 6 kai 7 fores..pleon exw bgalei ti mpataria..mia sto toso na pigaineis se ena farmakeio..se boithaei polu gt meta apo uperfagiko i akoma kai mia kathimerini mera pou apo mia apli katakratisi se deixnei parapanw arxizeis na agxwnesai kai s pernaei apo to mualo na kaneis uperboles!egw toulaxiston etsi skeftomoun... :(
-
συγγνωμη για τα greeklish!ξεχαστηκα!!
-
Εχεις δικιο δεσποινα και γω τα ιδια περναω...Δυο μερες τωρα εφαγα πολυ παραπανω και σημερα το πρωι ξυπνησα με το αγχος να ζυγιστω...5 κιλα πανω με εδειξε και φρικαρα,αληθεια!!Και τωρα δεν μπορω να φαω τιποτα ουτε να συνεχισω κανονικα γιατι φοβαμαι!!Δεν ξερω τι να κανω,πια :/
-
πέντε κιλα σε δυο μερεσ??αντε μεχρι 3 να το καταλαβω!μηπως εχει χαλασει η ζυγαρια σου??
-
Οχι γιατι ζυγιζεται και το αγορι μου και αυτον τον βγαζει οπως παντα....Δεν ξερω τι παιζει παντως εχω τρελαθει..δεν γινεται αυτο :/
-
5 κιλά σε τόσες λίγες μέρες αποκλείεται, όσο κι αν έφαγες!
Κατακρατήσεις είναι.
Συνέχισε με νορμάλ διατροφή και σε λίγες μέρες θα έχουν πάλι χαθεί, μην πανικοβάλεσαι!
-
αυτο σκεφτομαι και γω...Ειχα υπερφαγικα 2 μερες αλλα οχι και ετσι..Απλα φαινομαι πρισμενη γενικα =/ Ειχα καιρο να φαω και ζαχαρη και αλατι και εφαγα και πολυ ψωμι ασπρο..Λογικο ειναι!!
-
Αυτο ειναι το κακο με μενα..Στο θεμα το κιλων πανικοβαλομαι πολυ ευκολα και αυτο συμβαινει τους τελευταιους 5 μηνες...Τα κιλα που εχασα(περιπου 15) περυσι τα εχασα χωρις να μετραω θερμιδες..Ετρωγα οτι ήθελα απλα το μονο που αλλαξα ηταν οι ποσοτητες...Αλλα δεν στερηθηκα..Και γυμναστικη καθολου..Και τα εχασα σχετικα γρηγορα..Το μυστικο πιστευω ηταν οτι δεν το σκεφτομουν καθολου...Ηθελα να αδυνατισω αλλα δεν τρελενομουν..Ειχα πει στον εαυτο μου οτι απλα θα τρωω λιγοτερο και οτι δεν θα τρωω πριν πεσω για υπνο..Ετρωγα και γλυκα(και πολλα κιολας) και εβγαινα και συχνα για φαγητο και ετρωγα και τηγανιτα και τα παντα..Αλλα δεν αγχονωμουν,ουτε παθαινα υπερφαγικα επεισοδια...Σιγουρα γι αυτο τα εχασα ετσι..Η ψυχολογια τελικα παιζει τον μεγαλυτερο ρολο σε αυτην την προσπαθεια...Οσο ημουν χαλαρη εχανα και το απολαμβανα..Απολαμβανα την διατροφη και δεν μου φαινοταν βασανιστηριο..Μεχρι πριν 5 μηνες δεν ηξερα καν ποσες θερμιδες ετρωγα την ημερα ή ποσες είχαν αυτα που ετρωγα..Δεν κοιταζα ποτε ταμπελες..Τωρα παω σουπερμαρκετ και κοιτάω ποσες θερμιδες εχουν τα παντα πριν τα αγορασω...Δεν ξερω πως εφτασα σε αυτο το σημειο...Πλεον που μετραω τα παντα και κανω και γυμναστικη δυσκολευομαι να χασω 4 κιλα και δεν απολαμβανω τις καθημερινες μου στιγμες και εξοδους γιατι μετραω μπουκιες..Θελω να ξεφυγω ομως απο αυτη την κατασταση..Θελω να εχω ενα υγιες σωμα αλλα θελω να κανω και την ζωη καποιας της ηλικιας..Να φαω μια κρεπα και να μην θελω να πεθανω απο τυψεις..Να βγω για φαγητο και να μην σκεφτομαι ποσες θερμιδες εχει καθε μπουκια και να προσεχω να μην ξεπερασω το οριο...Εχω χασει τον ελεγχο του εαυτου μου πλεον και δεν μπορω...Θελω να ξεφυγω απο αυτο το πραγμα :( :( :( :(
(Σορρυ για το κατεβατο αλλα νιωθω οτι θα με καταλαβετε)
-
γιατι το επαθες αυτο? δε χανεις γιατι μαλλον εισαι ηδη στα σωστα σου κιλα ετσι δεν ειναι?
σταματα να μετρας θερμιδες ασε λιγο το γυμναστηριο και φαε φυσιολογικα, κανε διατροφη διατηρησης και φαε απο ολα!
τη διατροφη που εκανες στην ειχε δωσει ο διαιτολογος η μονη σου?
-
Σε διατροφολογο δεν εχω παει...Όταν πηρα αποφαση να χασω τα καποια κιλα παραπανω απλα εκοψα τις εφωφρενικες μεριδες και εβαλα στην διατροφη μου φρουτα και λαχανικα(τρωγοντας ομως απ'ολα..και γλυκα σε σχεδον καθημερινη βαση..)..Τους τελευταιους 5 μηνες εχω γίνει ψυχωτικη με αυτο και βλεπω τα αντιθετα αποτελεσματα..Γι'αυτο επιμενω μαλλον πως το μεγαλυτερο κλειδι στο αδυνατισμα ειναι η ψυχολογια...Παρ'ολο που με αγχωνει η ζυγαρια δεν με νοιαζει να την δω να κατεβαινει(οταν ειμαι στα 64 κιλα) οσο το να δω αλλαγες στο σωμα μου το οποιο ειναι δυσαναλογο και με τρελαινει..Εχω επιπεδη κιλια και πολυ μικρη μεση και ολο το λιπος μαζευεται στα μπουτια μου και στις γαμπες και ειναι φουλ αντιαισθητικο..Σκεψου οτι σε τζιν μπορει να φοραω 38 και σε σορτσακι 34 :S Σκοπος μου ειναι να σφιξω στα ποδια οπωσδηποτε γιατι έχω χαλαρωση και κατω απο τους γλουτους εχω κατι σαν σωσιβιακι με κυταριτιδα το οποιο δεν φευγει με τιποτα...Αυτο ειναι που με ενοχλει πολυ και οχι τοσο τα κιλα..Οπως επισης και οι μεγαλες γαμπες που εχω...Γενικα κατι πρεπει να κανω με το κατω μερος του σωματος μου γιατι αυτο με ριχνει ψυχολογικα και οδηγουμε σε ολη αυτη την τρελα...
-
και εγω μια απο τα ιδια, μπουτια εχω και γαμπες και γυμναστηριο που πηγαινα δεν εφυγαν, οποτε μαλλον πρεπει να τα δεχτουμε..
-
Αν επιτρεπεται ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις??εγω δεν μπορω να το δεχτω ρε συ..Τοσες κοπελες που εχουν μια χαρα ποδια τι διαφορετικο κανουν?κληρονομικο παντως δεν ειναι σιγουρα γιατι κανεις στην οικογενεια μου δεν εχει τετοιο σωματοτυπο..Ολοι μου λενε οτι ειναι επειδη εκανα βολλευ παλια το οποιο εκοψα αποτομα λογω τραυματισμου..Αλλα δεν γινεται να μην μπορει να αλλαξει αυτο!!
-
-
Με εντατικη γυμναστικη και πολυ υπομονη,να φανταστω!!
-
Κοιτα, η γυμναστική για να αποδώσει, θελει συνδυασμό με καλή διατροφή. Δηλαδή πολύ πρωτεϊνη, λίγο υδατανθρακα, πολλά φρουτα και λαχανικά και πολυ πολυ πολυ νεράκι! Αν τα τηρήσεις αυτά τα αποτελέσματα θα ειναι εμφανή απο τους 2 πρώτους μήνες σίγουρα :) Θελει καιρο για το τέλειο αποτέλεσμα σιγουρα αλλά θα βλέπεις βελτιώσεις!!!
-
Σωστη διατροφη γενικα κανω..Το μονο προβλημα ειναι το μεσημεριανο μου που ειναι λιγο μονοτονο γενικα..Το θεμα ειναι(και δεν ξερω αν κανω καλα) οτι εγω λαμβανω περισσοτερες θερμιδες στο πρωινο..Ετσι ειναι ο οργανισμος μου..Αμα φαω ενα αρκετα ικανοποιητικο πρωινο μετα ειμαι ενταξει..Δηλαδη για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο γευμα της ημερας...Βραδυ δεν τρωω ποτε πολυ(κανα γιαουρτι δηλαδη)και ουτε τσιμπολογαω..Θα γραφτω γυμναστηριο απο αυριο γιατι με την γυμναστικη στο σπιτι δεν βαζω σωστο προγραμμα..Την μια εβδομαδα μπορει να γυμναζομαι συνεχεια και την αλλη καθολου..Παλι καλα περπαταω γενικα αρκετα...Ευχαριστω πολυ παντως ολους σας για το ενδιαφερον..Ηδη νιωθω καλυτερα και υστεριαζω οπως παντα..Με τον καιρο πιστευω θα χαλαρωσω παραπανω... :)
-
Κοιτα αν υποθεσουμε πως για το υψος σου θες περιπου 2000 θερμίδες την μέρα (και λίγες σου λέω, γιατί τόσες ήθελα εγώ στα κανονικα μου κι είμαι στο 1,78 πιο κοντή απο εσένα δηλαδη), θα πρέπει να ειναι κατανεμημένες κάπως έτσι λογικα: Πρωινο: 500, Δεκατιανο:250, μεσημεριανο: 600, απογευματινο: 250, βραδυνο: 400
Στο περιπου στα λέω τώρα απο οτι μου έλεγε εμενα η διαιτολόγος μου πως θα κανω στην διατήρηση! Σιγουρα δεν είμαι ειδικος :P
-
Ααα και συ ψηλη μας βγηκες :P Εγω εχω θεμα με το βραδυνο..Και δεν το κανω λογω διατροφης αλλα με πειραζει πολυ δεν ξερω...Με φουσκωνει αμα φαω βαρια και δεν μπορω να κλεισω ματι :P Μονο το γιαουρτι δεν με πειραζει!! Εγω λαμβανω γυρω στις 1.300-1.400 την ημερα πλεον..Με 500 για πρωινο συνηθως(μπορει και παραπανω αλλα θα μειωσω απο τα υπολοιπα),500 για μεσημεριανο,200 το βραδυ(και πολυ λεω) και απο 100 τα δυο σνακ μεσα στην ημερα!!!Και συνηθως το σαββατοκυριακο μπορει να δωσω καποιο μπονους 200 θερμιδων στον εαυτο μου και να φαω κατι που λαχταραω πολυ αλλα θα το καταναλωσω αντι για το πρωινο που τρωω συνηθως π.χ ενα κρουασαν σοκολατα,νουτελλα ή ακομα και κρεπα..Και την υπολοιπη μερα τρωω κανονικα...Δεν ξερω αν κανω καλα με τον τροπο που τις μοιραζω αλλα μου ταιριαζει πολυ στον οργανισμο μου..Και νιωθω οτι ετσι υποκυπτω λιγοτερες φορες εως και καθολου σε υπερφαγικα επεισοδια!!
-
Δεν υπαρχει καλό και κακό, υπάρχει μονο τι αποδιδει καλυτερα σε καθε οργανισμο :) Κατ'εμε ομως πρεπει αν αυξησεις θερμιδες. Θα παθεις καμια αβιταμινωση καλο μου και θα τρέχεις.....στο λεω εκ πειρας :P Οταν ημουν γυρω στα 65-70 κιλα που ετρωγα κι εγω ετσι κι ημουνα σε κινηση ολη μερα κατεληξα να εχω ελλειψη σιδηρου, ασβεστίου και πρωτεϊνων. Αποτελεσμα να με πιανουν κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κραμπες να μην μπορω να κουνηθω και να πεφτω κάτω κάθε 10 λεπτά απο ζαλάδες :P Η μαλακία βεβαια ειναι πως και κιλα που πηρα, παραπήρα βασικά, η ελλειψη σιδηρου δεν καλυφθηκε ποτέ :( Γι αυτο λοιπον προσοχη στην ποιότητα κι όχι τόσο στην ποσότητα! :) Να παιρνεις τουλάχιστον ολα τα θρεπτικα συστατικα!!!
-
Eleni21 1.65 και 53 κιλα ειμαι και πιο αδυνατη που ημουν μπουτια παντα ειχα, γυμναστηκη που κανα δεν εφυγαν, ειναι και ο σωματοτυπος, δεν ξερω τι αλλο να πω
-
Aiglh αρχισε να τρεχεις στο διαδρομο, και κανε ασκησεις ενδυναμωσης για ποδια. Θα παθεις πλακα με το αποτελεσμα. Θα φυγει οσο λιπος υπαρχει εκει, αρκει να τρως ομορφα χωρις πολλα λιπη. Τα γνωστα.