Quote:
Originally posted by Empneustns
dreamer να υποθεσω πως εισαι πατερας?Γιατι αν κρινω απο τον δικο μου πατερα ποτε δεν του εφτανε τιποτα,αλλα τι θα πει στον κοσμο.εξαλου δεν εχει σημασια να ικανοποιησουμε τον μπαμπα να νοιωσει αυτος καλα \"ο καλος πατριαρχης με τα επιτυχημενα παιδια\" αλλα να ακολουθησουμε τον δικο μας δρομο ειτε του αρεσει ειτε οχι.Και σε πληροφορω πως οι ικανοι δεν πανε χαμενοι,κουραζονται λιγο παραπανω ισως,αλλα ειναι περιζητητοι.
Και η πλακα ειναι πως ο δικος μου πλεον ειναι περηφανος γιατι ειμαι ψηλοτερα απο κει που φανταζοταν και μετα απο 10 χρονια το εχει παραδεχτει και ο ιδιος.(στα 5 χρονια δεν θα το ελεγα πως ηταν χεχεχε).Και στο κατω κατω τι εγινε και αν αποτυχουμε γιατι να πρεπει να ειμαστε τελειοι?Ποιος εχει γραψει αυτο τον κανονα?Με αυτες τις πεποιθησεις εχει φτασει η κοινωνια εκει που εφτασε και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.
Για να θελει να δουλεψει σημαινει πως ειναι η επιλογη της,και weird να την ακολουθησεις.Θα βρεις δυσκολιες,θα κουραστεις,και ισως καποια στιγμη να σκεφτεις πως μπορει να ηταν καλυτερα να σπουδασεις.Αλλα θα ειναι ΔΙΚΗ σου επιλογη.Δικο σου το λαθος ή η επιτυχια σου.Και στο κατω κατω εχει και ανοιχτα πανεπιστημια και ιδιωτικες σχολες,ορεξη να υπαρχει.Αν τα εχω ολα και δεν εχω συμβιβαστει με τον εαυτο μου τι να τις κανω τις επιτυχιες....
Αγαπητε μου φιλε....