Quote:
Originally posted by dominique
Missmary852,
θα συμφωνήσω απόλυτα με τον filipparas προς Θεού δεν σου κάνω επίθεση αλλά είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι όταν πραγματικά θέλουμε κάτι τότε ναι μπορούμε να τα καταφέρουμε, θα πέσουμε 1,2,3,4,..,10,100 φορές αλλά θα τα καταφέρουμε γιατί σκοπός είναι μέσα από τα λάθη μας ή τα παραστρατήματα μας να έχουμε την δύναμη και το κουράγιο να παραδεχτούμε πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς ότι έχουμε κάνει λάθος και ακολούθως τι είναι αυτό που μας ώθησε στο να κάνουμε αυτό το παραστράτημα. Πίστεψε αυτά στα λέω γιατί τα έχω ζήσει γιατί πάλεψα, και ακόμα υπάρχουν μέρες που το παλεύω, με τα υπερφαγικά, τις δίαιτες κλπ... Πάλευα επί 10 ολόκληρα χρόνια με όλα αυτά...Πρώτα πρέπει να ψάξεις μέσα σου, στην ψυχούλα σου, είναι όντος αυτό που θέλεις καρδούλα μου; Εάν πραγματικά θέλεις να χάσεις κάποια κιλά τότε θα βρεις τον τρόπο... :) Σταμάτα να ακούς τους άλλους τι σου λένε άκου την ψυχή σου...είσαι όντος ευτυχισμένη με το σώμα σου, τη διατροφή σου, τη ζωή σου; Εάν δεν είσαι τότε κάνε κάτι και σταμάτα να σκέφτεσαι εάν το κομμάτι από το παστίτσιο είναι διπλάσιο από αυτό που θα έπρεπε να φας. Εάν σου σερβίρουν κάποιο κομμάτι μεγαλύτερο από αυτό που θα έπρεπε να φας τότε μοίρασε το στα 2 και φάε το μισό, φάε τα 2/3 κάνε το 1,2,3 φορές πίστεψε με στην 4 θα σου σερβίρουν πιο μικρό κομμάτι... Προγραμμάτισε την κάθε μέρα, εάν για παράδειγμα δεις ότι οι μπάρες ή τα φρούτα πάνε να τελειώσουν τότε βάλε το στο πρόγραμμα σου (επιβάλλεται να το βάλεις στο πρόγραμμα) να πας στον μανάβη ή στο supermarket να αγοράσεις αυτά που χρειάζεσαι για την επόμενη μέρα...
Αυτά προς το παρόν...
:)
ευχαριστω πολυ και συμφωνω με αυτα που λες,εκεινη τη στιγμη εγω εφτεγα γιατι δεν ειχα φαει σαλατα και επειδη πεινουσα εφαγα σε 10 λεπτα ενω θελει τουλαχιστον 20 για να καταλαβεις οτι εισαι χορτατος.το δουλευω αυτο ακομα να μαθω να τρωω πιο αργα και λιγοτερο γιατι μεχρι τωρα σε 5 λεπτα ειχα τελειωσεις το φαγητο!!