Originally posted by Silk
Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
fat capricorn, καταλαβαίνω πως νιώθεις.
Ειδικά στο κομμάτι της μητέρας που κατηγορεί τον πατέρα και το σόι του, πραγματικά σε καταλαβαίνω πλήρως από τα δικά μου βιώματα!
Σίγουρα θα ήθελες να έχεις μια πατρική οικογένεια με κατανόηση και αλληλεγγύη, όπως όλοι θα θέλαμε να έχουμε ιδανικές οικογένειες και συνθήκες ζωής. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό δυστυχώς. Καλό είναι να επικεντρωνόμαστε σ' αυτά που έχουμε και εσύ αν το σκεφτείς, έχεις γύρω σου ανθρώπους (όπως ο άντρας σου και το παιδί σου) που είναι πολύτιμοι και σ' αγαπάνε. Αυτό είναι ζητούμενο για τους περισσότερους ανθρώπους γύρω μας. Και εσύ το έχεις! :wink1:
Κάνουμε focus στα θετικά που έχουμε στη ζωή και προχωράμε μπροστά! :thumbup:
Silk, πραγματικά σου βγάζω το καπέλο για το πώς χειρίστηκες την αδερφή σου! Την έβαλες στη θέση της! Μπράβο σου που είπες ακριβώς ό,τι αισθανόσουν και σκεφτόσουν!
Σου εύχομαι ειλικρινά να πάει πάρα πολύ καλά ό,τι και αν κάνεις! Καλή επιτυχία!
Ματζουράνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Το ξέρω όπως τα γράφω εδώ ακούγονται πολύ cool, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όταν μιλάω, κάποιες φορές ζορίζω τις λέξεις να βγούν, γιατί το να το βουλώσω και να μην πω τίποτα είναι αυτό που τις περισσότερες φορές μου περνάει κατευθείαν από το μυαλό. Και όχι μόνο να το βουλώσω αλλά να χαμογελάσω κιόλας όταν οι μαλακίες προέρχονται από άτομα που δεν ξέρω πολύ καλά. Γιατί να θέλω να χαμογελάσω....??
Και όταν τα λέω κάποιες φορές νιώθω άβολα, γιατί δεν ξέρω, γιατί να νιώθω άβολα, γιατί να νιώθω άβολα που τα λέω, να χέσω το μυαλό μου μέσα.
Πόσο πλύση εγκεφάλου έχω φάει τόσα χρόνια....