Originally posted by leny
Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Χαχαχαχα!! Γελαω :bouncing:
Εγω παντως με Σουηδο ειμαι ο οποιος ηρθε εδω ο ανθρωπος σα σιλφιδα με τις γραμμωσεις του και τα ολα του και 6 χρονια μετα εβαλε 15 κιλα.. Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της χιχι!
Οποτε κοριτσια μαλλον για μεταναστευση μας βλεπω στη Σουηδια που οντως το fitness ειναι τροπος ζωης.
Εδω που τα λεμε αλλο να πηγαινεις για περπατημα στους στενους δρομους του βυρωνα και αλλο στα πυκνα δαση της Σουηδιας.. Αχχχ..
ΑΑΑΑ!!!!!!! Εχω παει Σουηδια και ειχα δηλωσει οτι για να ζησω εκει, καθαριζα και δρομους!!! Να φυγετε λοιπον, να πατε αλλου!!!!!!!!! Ο Σουηδος ειναι γνησιος η Ελληνοσουηδος; Αν ειναι το δευτερο, επικρατησαν μαλλον τα ελληνικα γονιδια, θυμηθηκε τα πατρια εδεσματα και σκεφτηκε τι εχανε τοσα χρονια κι επεσε με τα μουτρα!!!
Επισης, αυτο για τους περιπατους στα δαση.... Ειχαμε βρεθει σε ενα παρκο, και τα δεντρα ειχα πρασινους κορμους, καλυμενους με βρυα και ειχε και κατι κυκλικα κτισματα σαν ναους, τελειως αποκοσμο περιβαλλον, ενιωθα λες και πρωταγωνιστουσα στις "Ομιχλες του Αβαλον".
Και δεν μου λες εσυ, ο Σουηδος δηλαδη τι κανει αν οχι σεξ σεξ σεξ για να σε βαζει να καις θερμιδες????? Οχι τπτ αλλο, θα μου βγαλεις και σκαρτες τις συμβουλες που δινω!!! Και θα λεν οι αλλες, να ειδες, τον βρηκε τον σουηδο, κανει σεξ και παλι πρεπει να κανει διαιτα, αρα μ@λ@κιες συμβουλες δινεις κυρα Λενη!