Προσοχή στην επιλογή γιατρών!
Printable View
Γιατί δεν μας λέει όμως και το όνομα του χειρουργού που της προκάλεσε το πρόβλημα? Έτσι μόνο πανικό μπορεί να δημιουργήσει και σύγχυση σε όλους όσους σκέφτονται σοβαρά την επέμβαση.
Και το όνομα του γιατρου που προκάλεσε το πρόβλημα δεν λέει και διαφήμιση στον άλλο κάνει αλλά η ουσία παραμένει: η επιλογή του γιατρού ειναι εξαιρετικά σημαντική.Quote:
Originally posted by Άκης
Γιατί δεν μας λέει όμως και το όνομα του χειρουργού που της προκάλεσε το πρόβλημα? Έτσι μόνο πανικό μπορεί να δημιουργήσει και σύγχυση σε όλους όσους σκέφτονται σοβαρά την επέμβαση.
Είναι και κάποιοι από μας που το πληρώνουν μια ζωή κι άλλοι πάλι,λιγότερο τυχεροί,με την ίδια τους τη ζωή!
Αλλά άντε να βγάλεις άκρη ποιόν να εμπιστευτείς όση "έρευνα αγοράς" κι αν κάνεις...Πραγματικά αδύνατον!
Ούτε ιατρικές γνώσεις έχουμε ούτε το ποιός έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία και είναι πιο διαφημισμένος
λέει απαραίτητα κάτι ούτε ασφαλώς υπάρχει εγγύηση για τα ποσοστά επιπλοκών που αφορούν κάθε χειρουργείο
καθώς και τα ποσοστά ανθρώπινου λάθους,που αφορούν κάθε χειρουργό,όσο κι αν κάποιοι την έχουν δει Θεοί.
Όπου μιλάμε για πολύ χρήμα και μεγάλα συμφέροντα,όταν αυτές είναι οι προτεραιότητες κι ο όρκος του Ιπποκράτη,
σαν πώς εμείς να πορευτούμε,με την επιβαρυμένη επιπρόσθετα ψυχολογία και το άγχος του να πάρεις πάνω σου
μια απόφαση χειρουργείου κατά κάποιο τρόπο δικής σου επιλογής κι όχι υποχρεωτικό τύπου άμεσα πεθαίνεις ή ζεις;
Το δικό μου λάθος είναι που δεν άσκησα δίωξη,να δημοσιευτεί η υπόθεση ακόμη κι αν είχαν τον τρόπο να τη βγάλουν
από το δικαστήριο καθαρή. Τουλάχιστον κάποιοι επόμενοι από μένα να μην έκαναν τα ίδια λάθη και προπαντός
λίγο κάπως να μαζευτούν όσοι είδαν τους παχύσαρκους επιχείρηση και παίζουν με τη ζωή και την υγεία μας!
Με το συγκεκριμένο άρθρο δεν έβγαλα άκρη τι συνέβη. Πρώτη φορά ακούω πτύχωση ν'ακολουθεί τη sleeve.
Αφού το στομάχι υποτίθεται γίνεται σα σωλήνας και αφαιρείται το επιπλέον αντί να πτύσσεται,που αυτή είναι
και η διαφορά με την πτύχωση,που παραμένει στον οργανισμό ανενεργό. Σαν τι βρήκαν να πτυχώσουν;!
Αλλά από την άλλη κι εμένα τάχα μου έκαναν sleeve και τελικά μόνο τον δακτύλιο μου έβγαλαν...
Τα λένε και κάπως βαρύγδουπα πάντα οι δημοσιογράφοι να τραβήξουν προσοχή,δεν είναι κι απαραίτητα
ενημερωμένοι επαρκώς για το θέμα που διαπραγματεύονται...Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί,οκ...
Τίτλος σε έντονη γραφή και υπογράμμιση "ο Γολγοθάς", γενικεύσεις και μπουρδολογίες!
"Η 43χρονη Παγώνα Κατσικογιάννη είναι μία γυναίκα της ηλικίας της.
Με όλα τα άγχη που υποδεικνύει η καθημερινότητα της εργαζόμενης γυναίκας,συζύγου
και μάνας μίας πανέμορφης κόρης,που είναι το καμάρι της. Ένα πολύ όμορφο κορίτσι που,
όπως σήμερα λέει, παρασυρμένη από κάποια ίχνη ματαιοδοξίας που λίγο έως πολύ
έχουν οι περισσότερες γυναίκες μπήκε στη διαδικασία να… διορθώσει κάποια πράγματα
που αφορούσαν στην εξωτερική της εμφάνιση. "
Να είναι καλά η κοπέλα,να είμαστε καλά όλοι μας και να είμαστε όσο γίνεται πιο τυχεροί
γιατί στη ρουλέτα αυτή η τάση είναι η μπάνκα συνήθως να κερδίζει...
Ναταλία δυστυχώς οι παχύσαρκοι ΕΙΝΑΙ μια υπέροχη επιχείρηση. Πολλοί έχουν θησαυρίσει πουλώντας χειρουργικές υπηρεσίες και μάλιστα μαύρες. Γιατί οι αποδείξεις σπανίζουν σ' αυτό το συνάφι. Αλλά φταίμε κι εμείς, που δεν τσεκάρουμε πρώτα τον γιατρό (μ' όποιον τρόπο μπορούμε) τις μεθόδους του και δεν ζητάμε επίμονα απόδειξη.Quote:
Originally posted by NADINE
Τουλάχιστον κάποιοι επόμενοι από μένα να μην έκαναν τα ίδια λάθη και προπαντός
λίγο κάπως να μαζευτούν όσοι είδαν τους παχύσαρκους επιχείρηση και παίζουν με τη ζωή και την υγεία μας!
Ασφαλώς χρειάζονται δύο για να χορευτεί ένα tango,δε λέω,αλλά σαφώς οι ευθύνες βαραίνουν εκείνους που γνωρίζουν κι εξαπατούν
πολύ περισσότερο από όσους με τα διαθέσιμα μέσα που έχουν προσπαθούν ν'αποφανθούν τι είναι καλύτερο να κάνουν
για την υγεία τους κι ενίοτε αποτυγχάνουν -όπως κρίνεται εκ του αποτελέσματος-να καταλήξουν στην καλύτερη επιλογή.
Για μένα φταίμε που δεν τους δίνουμε. Που νιώθουμε ανίσχυροι να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας.
Γιατί έτσι συνεχίζουν και χορεύουν όσοι θα έπρεπε είτε να βρουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους είτε να κάνουν με σοβαρότητα
αυτό που υποτίθεται διαφημίζουν πως κάνουν. Οι μειωμένες αποδείξεις (που και τέτοιο περιστατικό φυσικά έχω) είναι το λιγότερο
όταν μιλάμε για θέματα υγείας,που μπορεί να σε ταλαιπωρούν μια ζωή. Εγώ σταμάτησα να νιώθω κανονικός άνθρωπος
τον Ιούλη του 2004 όταν εμπιστεύτηκα για το πρώτο μου χειρουργείο,την αρχή όλων των δεινών κι ούτε θα νιώσω ξανά.
Ποιός πραγματικά σε χειρουργεί,πόσο πραγματικά καλή δουλειά σου κάνει,τι σου αποσιωπεί,τι λάθη χρεώνει στα προηγούμενα
ενδεχομένως χειρουργεία,τι θα γίνει με τα άλυτα μετεγχειρητικά προβλήματα και ούτω καθεξής ποιός και πώς μπορεί να μάθει;
Ο ασθενής σίγουρα όχι. Εγώ,ο ασθενής,ο φτωχότερος κατά πολλά χιλιάρικα,ο μεγαλύτερος κατά πολλά χρόνια με άλυτο ακόμη
το θέμα του βάρους μου,πονώ που τρώω και που πίνω,πνίγομαι στους εμετούς μου τις νύχτες,είμαι γεμάτη τομές και συμφύσεις
κι ένας Θεός ξέρει τι άλλες επιπλοκές μου επιφυλάσσονται στο μέλλον εξαιτίας των επεμβάσεων αυτών μέσα μου.Κι εγώ κι άλλοι
δυστυχώς πολλοί,που δε γίνονται άρθρα...Αν εκείνοι,οι όποιοι δεν κάνουν αυτό που οφείλουν στο λειτούργημά τους να κάνουν,
χαίρονται και καλά πως μας πιάσαν κορόιδα και συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους και ροχαλίζουν ανέμελοι τις νύχτες,
κάπως κάποτε -δεν μπορεί- η θεία δίκη θα τους την κόψει τη μαγκιά. Δεν το λέω καθόλου με διάθεση εκδικητικότητας αλλά μόνο
με αίσθηση δικαίου για να μπορώ να συνεχίζω να ελπίζω στον κόσμο αυτό πως το "καλό" κάπως κάποτε πρέπει να υπερισχύσει.
Καλησπέρα κι από μένα! Διάβασα το σχετικό δημοσίευμα και μολονότι στενοχωρήθηκα για την ταλαιπωρία της κοπέλας είναι νομίζω όπως λέει κι η Nadine μόνο ένα από τα πολλά που γίνονται σχεδόν καθημερινά μέσα στα χειρουργεία όχι φυσικά μόνο τα βαριατρικά. Έχοντας κι η ίδια αντιμετωπίσει επιπλοκή που παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή σε μια επέμβαση ρουτίνας υποτίθεται πλέον όπως είναι η σκωληκοειδεκτομή είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πολλές χιλιάδες περιστατικά που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πολλούς και ποικίλλους λόγους! Γιατί δεν έκανα μήνυση στον περισπούδαστο και φημισμένο χειρουργό μου; Δεν ξέρω μάλλον πίστευα ότι δεν πρόκειται να βρω το δίκιο μου και θα συρθώ στα δικαστήρια χάνοντας ακόμη περισσότερο χρόνο και χρήμα φυσικά. Αν όμως αυτό που έπσθα μου άφηνε κουσούρι για την υπόλοιπη ζωή μου νομίζω ότι δεν θα είχα πάρει την ίδια απόφαση. Εμένα η ταλαιπωρία μου διήρκησε ενάμισι μήνα με φρικτούς καθημερινούς πόνους και ακόμη μεγαλύτερη αγωνία για το πότε θα τελειώσει το μαρτύριο μου! Αν ήταν όμως να το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή είμαι βέβαιη ότι θα τους έτρεχα και θα προσπαθούσα να το δημοσιεύσω κιόλας. Ίσως Nadine μου δημοσιοποιώντας το όνομα του γιατρού και την περιπέτεια σου να γλίτωναν κι άλλοι κι ο κύριος αυτός να τιμωρούνταν! Ξέρεις αν συνεχίζει ακόμη την "καλή" δουλειά; Πάντως όποια επέμβαση κι αν κάνει κάποιος αν έχει παραπάνω κιλά είναι το μαξιλαράκι του γιατρού! Κάθε λάθος σχεδόν εκεί θα αποδοθεί ελαφρά τη καρδία!
Για τον ίδιο λόγο που κι εμένα δε μου επιτρέπεται από τους όρους χρήσης του φόρουμ να αναφέρω τα ονόματα όσων με αδίκησαν.Quote:
Originally posted by Άκης
Για να μην υποστεί ο χώρος που φιλοξενεί την πληροφορία δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση,που στάνταρ αμέσως θα του ασκηθεί.
Η διαφήμηση του γιατρού του μετά μια χαρά επιτρέπεται. Η δυσφήμηση μέσα από αληθή ασφαλώς στοιχεία του γιατρού του πριν
ούτε κατά διάνοια. Και κάτι ακόμη. Σαν ποιός γιατρός του μετά θα καταθέσει εις βάρος του γιατρού του πριν,αναφερόμενος σε όσα
με τα μάτια του είδε όταν άνοιξε τον ασθενή; Όσα παρέλαβε με τη σκυτάλη του νυστεριού και προσπάθησε όπως μπορούσε να επιδιορθώσει;
Ή ποιός παρευρισκόμενος μάρτυρας πχ εργαλειοδότης ή βοηθός χειρουργού,δεν ξέρω ποιός, θα μιλήσει για όσα είδε να συμβαίνουν
στο χειρουργικό τραπέζι την ώρα που εμείς είμαστε ναρκωμένοι και παραδομένοι στην κυριολεξία στο δικό τους έλεος; Αχ...Άκη μου...
Nadine όταν κάνεις κάποιο χειρουργείο λαπαρασκοπικό νομίζω συνοδεύεται κι από κάποιο dvd! Αυτό δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο; Και δεν λέω να αναφέρεις στο φόρουμ την περιπέτεια σου ή το όνομα του γιατρού αλλά βρε αγαπημένη τόσες εφημερίδες, περιοδικά, κανάλια ξέρω γω κάπου δεν θα μπορούσες να απευθυνθείς;
Κάπως έτσι σκεφτόμαστε όλοι μας και αναλαμβάνουμε το βάρος της ευθύνης του ρίσκου που πήραμε και την πατήσαμε...Quote:
Originally posted by Besbab
Γιατί δεν έκανα μήνυση στον περισπούδαστο και φημισμένο χειρουργό μου;
Δεν ξέρω μάλλον πίστευα ότι δεν πρόκειται να βρω το δίκιο μου και θα συρθώ
στα δικαστήρια χάνοντας ακόμη περισσότερο χρόνο και χρήμα φυσικά.
Δεν το λέω ως δικαιολογία. Πραγματικά κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό...Ίσως αν είχαμε έναν σύλλογο όλοι εμείς οι ασθενείς
όπου τουλάχιστον εκεί να αναφέρονται τα περιστατικά και συλλογικά να ασκείται δίωξη εις βάρος όσων την έχουν δει κάπως.
Και να το ξαναδιευκρινήσω. Δεν αναφέρομαι στις ανθρώπινες περιπτώσεις ιατρικών επιπλοκών,που περιλαμβάνονται στα πλαίσια
κάθε επέμβασης με το όποιο μικρό ποσοστό πιθανότητας αναμενόμενα έχουν να πραγματωθούν. Μιλώ για τη συστηματική εξαπάτηση.
Το να σου τα λένε ρόδινα προεγχειρητικά κι εντελώς διαφορετικά να τα βρίσκεις στην πορεία και είτε να σου τα βγάζουν ένα ένα μετά
είτε να το παίζουν έκπληκτοι για την σπάνια περίπτωση που είσαι είτε να σου το χρεώνουν ή να σου βάζουν δακτύλιο από κινέζικο υλικό
κι ας το πληρώνεις 6πλάσια ως αυθεντικό κι αξιόπιστο ή να σου λένε πως θα σου κάνουν για παράδειγμα την χ μέθοδο και να σε κλείνουν
χωρίς να σου την έχουν κάνει όπως πρέπει και να έχουν το θράσσος να σου ζητουν μετά περισσότερα χρήματα γιατί τους ταλαιπώρησες!
Ο μοναδικός γιατρός που δε μου άφησε καμία πικρία από όσους με χειρούργησαν κι η επέμβασή τους είχε αποτυχημένη έκβαση είναι
εκείνος ο βοηθός του οποίου έκανε λάθη στις ρυθμίσεις του δακτυλίου μου με αποτέλεσμα να επέλθει κροκίδωση κι αχρήστευση έτσι
του εργαλείου. Το ανθρώπινο λάθος ασφαλώς το δέχομαι. Κανένας μας δεν είναι τέλειος πάντα σε όλα του. Άλλο αυτό κι άλλο το άλλο.
Δε μου έδωσαν οι πρώτοι. Ούτε ο τρίτος,αν θυμάμαι καλά...Μόνο ο δεύτερος,αυτός που δεν του κρατώ παράπονο.Quote:
Originally posted by Besbab
Nadine όταν κάνεις κάποιο χειρουργείο λαπαρασκοπικό νομίζω συνοδεύεται κι από κάποιο dvd! Αυτό δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο;
Κι έχουν περάσει πολλά χρόνια πια...Άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας τώρα. Κι ούτε με νοιάζει για μένα.
Δε θα αλλάξει η ποιότητα της ζωής μου ούτε όσα καλούμαι καθημερινά να διαχειριστώ. Το μόνο που θα κέρδιζα
θα ήταν οι επόμενοι από μένα που ίσως να είχαν ένα καλύτερο χειρουργείο. Γιατί πού και πού συνεχίζω να μαθαίνω
για κείνους από κάποιον που χειρούργησαν. Όταν δε φέρθηκαν σωστά λυπάμαι και νιώθω κάπως κι εγώ υπεύθυνη.
Όταν πάλι μου λένε οι ασθενείς πως πηγαίνουν καλά χωρίς προβλήματα,χαίρομαι κι εύχομαι έτσι να συνεχίσουν για πάντα.
Nadine έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το ανθρώπινο σφάλμα.. εννοείται ότι κανένας γιατρός δεν είναι θεός κι ας είναι μάλλον καταγεγραμμένο στο dna μας από την εποχή των μάγων -γιατρών της φυλής να τους αντιμετωπίζουμε έτσι! Στην δική μου περίπτωση δεν με εξόργισε η επιπλοκή αλλά η αλλαζονεία του υπεργιατρού που πιστεύει ότι τα έχει κάνει όλα καλά και ωραία και αντιμετωπίζει τα τηλεφωνικά μου παράπονα για αβάσταχτους πόνους ως "γκρίνια της υπερευαίσθητης" ασθενούς του! Μέχρι που έφτασα ένα τσικ πριν την σηψαιμία! Το καλοκαίρι φίλος που έκανε επέμβαση ορθοπεδικής φύσης αναγκάστηκε παίρνοντας δάνειο από την εταιρεία που δουλεύει και που θα ξεπληρώνει για πολλά πολλά χρόνια να πάει στην Αμερική για δεύτερη επέμβαση! Έκπληκτος ανακάλυψε ότι τα υλικά ήταν μούφα και παραλλαγή που του έβαλε άλλος περισπούδαστος γιατρός εδώ! Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει ιατρικός σύλλογος που μπορεί κάποιος να απευθυνθεί και να καταγγείλει; Γιατί έχουμε ακούσει και περιπτώσεις τέτοιων καταγγελιών στις ειδήσεις! Κι αφού σου είπα όλα αυτά άσε με να σου πω μόνο ένα!
Είσαι η αιτία που γράφτηκα σ' αυτό το φόρουμ! Στο είπε κι η Μέδουσα θα στο πω κι εγώ με κάποιο τρόπο σε νιώθω συγγενή μου ψυχικά:o
Η ματαιοδοξία της συγκεκριμένης γυναίκας την οδήγησε να κάνει χειρουργείο παχυσαρκίας, όχι πως είχε προβλήματα υγείας και ήταν νοσηρά παχύσαρκη. Άει από κει με την κάθε πειραγμένη! :flaming:
Ωραιότατη διαφήμιση γιατρού για να "τσιμπήσει" πελατεία! :thumbdown:
Μαρία γειά σου! Μην είσαι μωρέ τόσο αφοριστική! Μια συνέντευξη διαβάσαμε κι ίσως ο δημοσιογράφος να έγραψε τα δικά του ή να παρέλειψε άλλα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα άτομο με πολλά κιλά σε επίπεδο νοσηρής παχυσαρκίας μπαίνει σε ένα χειρουργείο μόνο για αισθητικούς λόγους! Από την άλλη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όσο είσαι νέος με περιττά κιλά θα αντιμετωπίσεις οπωσδήποτε προβλήματα υγείας. Συνήθως αυτά έρχονται μετά τα σαράντα φύγε! Όσο για τη διαφήμιση του γιατρού που την έσωσε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν μας παρέθετε και το όνομα του γιατρού που την ρήμαξε! Να είμαστε δίκαιοι!
Γίνομαι κακιά γιατί θεωρώ πως η συγκεκριμένη είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που παίρνει μπάλα όλες τις άλλες. Επειδή ήθελε να δείχνει όμορη; Δεν καταλήγεις στο χειρουργείο για την ομορφιά, καταλήγεις γιατί έχεις σοβαρά προβλήματα, επειδή δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα, επειδή χρόνια και χρόνια προσπαθείς και είσαι σ' ένα "παύλο" :lol: (να κάνω και χιουμοράκι) κύκλο και δεν αντέχεις άλλο. Κι όπως κατάλαβα μάλλον ήταν κιλά εγκυμοσύνης που της έκατσαν στο σώμα και βρήκε τον εύκολο τρόπο. Αλλά όταν έχεις το χρήμα, πας ντουγρού!
Το θέμα είναι να καταλάβουν ορισμένοι πως το νυστέρι είναι η τελευταία λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Η συγκεκριμένη δεν το κατάλαβε γι'αυτό και ξανα-έβαλε κιλά. Αν είναι ένα άτομο κοινωνικό και υπερδραστήριο όπως λέει το άρθρο, μου δείχνει λογικό να χάσει το μέτρο διατροφικά και εκεί που έχανε να τα ξαναπήρε τα κιλά της. Μετά φταίει ο γιατρός! Και η κουμπάρα μου έκανε γαστρικό μανίκι κι αυτή ξαναπήρε πίσω κάποια κιλά κι είχε κάνει και κοιλιοπλαστική κι είχε τα δικά της τρεξίματα, αλλά ήταν εις γνώση της, δεν κατηγόρησε τον γιατρό που της έκανε την επέμβαση στο στομάχι. Και δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Κινήθηκε εγκαίρως!
Αν δεν επισκεφθείς τον γιατρό να σε δει, να σε εξετάσει, εκείνος θα μυρίσει τα νύχια του, για το τι δεν πάει καλά με σένα; Αν νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά δεν κάθεσαι ένα χρόνο να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Ψάχνεσαι. Κι αν ο γιατρός σου είναι απλά στα λόγια βρίσκεις αμέσως άλλον. Κι εγώ έχω μιλήσει μέσω τηλεφώνου με γιατρό να με βοηθήσει σε προβλήματα, αλλά πήγα και τον είδα αμέσως με την πρώτη ευκαιρία, γιατί το τηλέφωνο είναι μια προσωρινή λύση.
Βέβαια δεν αποκλείεται και το δημοσίευμα να απέχει απ'την αλήθεια! Εδώ πάλι στο "πρώτο θέμα" είχαν βάλει την περίπτωση ενός χειρουργημένου απ'την Αγγλία κι η σελίδα παρουσίασε το θέμα εντελώς διαφορετικά απ' ότι είχε δημοσιευθεί στις βρεταννικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Οπότε ας κρατήσουμε και μια πισινή με το θέμα...
Συγγνώμη για την ένταση, αλλά τελευταία ακούω και διαβάζω πολλά κουλά για τα χειρουργεία παχυσαρκίας και δυστυχώς παίρνει η μπάλα κι όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη. :(
Νιώθω τόσο ευλογημένος που χειρουργήθηκα από τα μαγικά χέρια του Γιατρού μου και που τον Αγαπώ γιατί πραγματικά το χειρουργείο μου ήταν μια μαγική εμπειρία. Νιώθω παράλληλα όμως και πολλή λύπη που διαβάζω τόσα εδώ και μάλιστα ομολογώ ότι παρά τρίχα ίσως λόγω πιθανοτήτων να πήγαν όλα τόσο καλά! Σε κάθε περίπτωση όμως νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε και για τους Γιατρούς που μας έσωσαν αλλά πιο πολύ για όσους δημιούργησαν σοβαρά ζητήματα υγείας..Αχ Ναταλία μου..Ευλόγησον!
Άσε Τάσο εγώ την έχω πατήσει και βρίζω καθημερινά την αναισθησιολόγο και την γυναικολόγο που εξαιτίας τους υποφέρω με την μέση και το δεξί μου πόδι όλον αυτό τον καιρό που έχει υγρασίες. Γιατί όταν δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των γιατρών την πληρώνει στο τέλος ο ασθενής. Προσπάθησαν να μου κάνουν επισκληρίδιο σε επέμβαση αφαίρεσης πολύποδα της μήτρας, αντί να μου πουν "κυρία μου έχεις πολλά κιλά κι αφού κάνεις άπνοιες πήγαινε Αθήνα, γιατί δεν έχουμε εμείς τα μηχανήματα και ΜΕΘ".
Έκανα την επέμβαση τελικά στο Αλεξάνδρα, δεν καταλάβα απολύτως τίποτε κι έχω να πω τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό κι όλη την ομάδα στο χειρουργείο αλλά και στην ανάνηψη που με έκαναν να αισθανθώ σαν να πήγαινα να πιω καφέ, ένα πράγμα!
Μου λέγανε μετά να κάνω καταγγελία. Θα έθαβαν το θέμα την άλλη στιγμή ο σύλλογος των γιατρών του νοσοκομείου. Αν τυχόν όμως βρεθώ στο νοσοκομείο για μικροβιολογικές εξετάσεις πλέον λέω "μακριά απ'την γυναικολογική κλινική και το ιατρείο - βρείτε αλλού, θα σας αφήσουν μισερούς"! Δεν υπάρχει καλύτερη δυσφήμιση, παρά μέσα στον ίδιο τους τον χώρο νομίζω!!!