καλημερα ειμαι καινουρια στην παρεα και ειμαι 22 χρονων(..
αντιμετοπιζω χρονια διαφορες διατροφικες περιεργειες θα το ελεγα..απο μικρουλα υπαρχαν περιοδοι που ημουν αρκετα αδυνατη κ αλλες που ημουν αρκετα γεματη..απο την τριτη δημοτικου το πρωτο περιστατικο αυξησης βαρους, κατα την πεμπτη εκτη συνηλθα, μετα στην β γυμνασιου παλι κ συνηλθα στην β λυκειου..στην γ λυκειου λογω μεγαλου αγχους με τις πανελληνιες εχασα κιλα κ εφτασα 50 κιλα(τα λιγοτερα που εχω παει) κ αυτα με ταισμα της μανας μου, εγω ξεχνουσα να φαω η απλα δεν ηθελα να φαω(πετουσα φαι).
δευτερο ετος κ μετα πηρα την ανηφορα κ παλι..παιρνω αντισυλληπτικα οποτε εχω παρει καποια κιλα κ λογω αυτου τα οποια δεν τα χανω με τιποτα κ οταν χανω χανω πολυ δυσκολα κ τα παιρνω σχεδον αμεσως.. δεν ειναι πολλα τα κιλα κ ξερω οτι μπορει να φανω υπερβολικη για καποιους αλλα για μενα ειναι σημαντικα αυτα τα κιλα..
ειμαι 65 κιλα κ θελω να χασω 8 κιλα, το υψος μου ειναι 1.68
καταλαβαινετε γιατι λεω οτι μπορει θεωρηθει απο καποιον υπερβολη που γραφω εδω..
ωστοσο θελω δυναμη κ στηριξη για να το καταφερω, καθως πολλες φορες κανω δυνατες προσπαθειες κ μετα απο μια βδομαδα ξαναπεφτω στο φαι..
ειμαι λιχουδο κ ζηλευω πολυ το φαγητο, οταν δω κατι θελω να το φαω κ εγω οποτε ειναι πολυ δυσκολο που συγκατοικω με το αγορι μου κ αυτος τρωει διαφορα κ εγω πρεπει να τα στερουμαι για να αδυνατισω..επισης τρελαινομαι για γλυκα
τελος ειμαι εδω επισης κ για να βοηθησω κι εγω τους υπολοιπους με οποιον τροπο μπορω καθως σπουδαζω ιατρικη κ μου αρεσει πολυ να βοηθαω κ να ακουω τους αλλους..