Γεια σας! Νέα στην παρέα!
Σας διαβάζω καιρό τώρα και χαίρομαι με την προσπάθεια που κάνετε. Σας αξίζουν συγχαρητήρια φίλοι μου!
Ονομάζομαι Μελίτα, είμαι 25 ετών και βρίσκομαι στη 5η ημέρα διατροφής. Έχω χρόνια θυρεοειδοπάθεια με πολλούς όζους να με παιδεύουν εδώ και χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες και φοβερό άγχος. Την προηγούμενη εβδομάδα ο νέος ενδοκρινολόγος μου, μετά από εξετάσεις αίματος μου είπε ότι έχω και την ινσουλίνη στο Θεό!! Μου έδωσε glucophage για να την ρίξω και μου είπε να ξεκινήσω διατροφή και άσκηση.
Την επόμενη κιόλας ημέρα έκοψα όλες τις κακές μου συνήθειες και γενικά άλλαξα ολόκληρη τη διατροφή μου.
Δεν έτρωγα φρούτα, λαχανικά και κρέας. Έτρωγα πολλά γλυκά, πολλά ανθυγιεινά φαγητά!Όλα άλλαξαν πλέον.
Είμαι 1.71 σε ύψος και 95 κιλά. Και χαίρομαι από την μία γι αυτό. Γιατί πριν 2 χρόνια περίπου ξεκίνησα με 93 κιλά την πρώτη μου εγκυμοσύνη, πήρα συνολικά 13 κιλά, γέννησα και τα έχασα. Τρεις μήνες αφού γέννησα έμεινα ξανά έγκυος και πήρα 16 κιλά. Πέντε μήνες μετά τον δεύτερο τοκετό μου είμαι εδώ με 2 κιλά υπόλειμμα της εγκυμοσύνης.
Χρόνος ελεύθερος δεν υπάρχει. Η άσκηση μου είναι να προσπαθώ όλη μέρα να τα βγάλω πέρα με δύο μωρά ολομόναχη χωρίς βοήθεια. Όταν είμαι στα καλά μου κουβαλάω το ένα μωρό πάνω μου και το άλλο στο καρότσι και βγαίνουμε βόλτα. Κάθε Κυριακή περπατάω για περίπου 5 ώρες κάνοντας τον γύρο της Αθήνας.
Θέλω πολύ να δω τον εαυτό μου όπως παλιά, πριν 5 χρόνια, στα 65 κιλά. Φοβάμαι όμως μην υποκύψω. Η ψυχολογία μου δεν είναι και η καλύτερη με τόση κούραση.