βοηθεια και υποστηριξη επειγοντως
Καλησπερα.
Με λενε Β. και ειμαι 22 χρονων.Παρακολουθω το φορουμ απ τα 16 μου,παρολο που τα προβληματα βαρους μου ξεκινανε απο πολυ πιο νωρι και συγκεκριμενα απ το δημοτικο,οπου και πηρα αποτομα βαρος λογω ενος ατυχηματος και υπεστην bullying.Ειμαι 73 κιλα με 1.68 υψος.Το χειροτερο που εχω δει ποτε σαν νουμερο ειναι το 80,στα 15 μου και το καλυτερο το 64 στα 21 μου.Παλευω χρονια με τον εαυτο μου,με τον πατερα μου που ηταν ανεκαθεν παχυσαρκος (90 κιλα με 1,70 υψος) και συνηθιζει να μου επαναλαμβανει φρασεις οπως ''το σκαρι σου ειναι τετοιο,που δεν προκειται να υπαρξεις ποτε αδυνατη'',''τα μπουτια σου οσα κιλα και να χασεις δε θα γινουν ποτε λεπτα'',''δε θα αντεξει ο οργανισμος σου να πεσεις κατω απο 60 κιλα'',''εχεις γεννηθει υπερβαρη''.Δεν εκανα ποτε αθλητισμο σοβαρα αλλα μετα απο μια προσπαθεια που εκανα και εχασα αρκετα κιλα (12) αρχισα να προσεχω υπερβολικα τον εαυτο μου (δεν καταναλωνα ζαχαρη,γλυκα,καφε,αλευρι) για 2 χρονια χωρις ομως να καταληξω 55 κιλα και χωρις προβληματα τυπου κυτταριτιδ,κατι που με απογοητευσε βαθια....στα 21 μου λογω μιας απογοητευσης που βιωσα μου κοπηκε η ορεξη κι εφτασα 64 κιλα απο 69 ΧΩΡΙΣ καμια προσπαθεια...Το σωμα μου ηταν αγνωριστο κι εγω Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ ενιωθα καλα με τον εαυτο μου αλλα δεν κρατησε για πολυ...Πηρα 10 κιλα σε λιγοτερο απο 10 μηνες ακριβως επειδη ενιωσα πολυ ηρεμη στη ζωη μου και αφεθηκα....εδω και 3 μηνες προσπαθω να χασω κιλα αλλα καθε φορα που ανεβαινω στη ζυγαρια και βλεπω οτι ειμαι κολλημενη στο 73 απελπιζομαι,απογοητευομαι και εν τελει καταληγω να τρωω βουλιμικα,λεγοντας στον εαυτο μου ''Αφου τα κανες που τα κανες χαλια,φαε τουλαχιστον'' και ολο αυτο γινεται φαυλος κυκλος που με απογοητευει και με πληγωνει πολυ βαθια...Οταν εχασα βαρος καταφερα να ξεφυγω απ αυτον τον φαυλο κυκλο αλλα να μαι παλι εδω...Μετα απο απειρες ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ προσπαθειες ως 11χρονο,13χρονο,16χρονο παιδακι που μισουσε τον εαυτο του επειδη δεν εμοιαζε με τα αλλα κοριτσια,δεν μπορουσε να βγαλει το σωμα του εξω το καλοκαιρι,δεν μπορουσε να φαει ο,τι θελει χωρις να βαλει γραμμαριο κι εχοντας συνεχως μια κοροιδια ειτε απο τον αδερφο μου ειτε απο τη μητερα μου...Παιδια βοηθεια,δε θελω να ξαναφτασω στον πατο (80 κιλα) και δεν εχω ανθρωπο κοντα μου να με βοηθησει....Κλαιω απεγνωσμενα γραφοντας τα παραπανω λογια.Συγχωρεστε με ειλικρινα αν σας κουρασα και ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθηστε με,εχω γινει εμμονικη.