Γνωριμία και υπόσχεση!!!!
Καλησπέρα,
ένιωσα την ανάγκη σήμερα να σας μιλήσω λίγο για τον εαυτό μου. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε γίνεται επίσημα και η γνωριμία μας. Από μικρή ήμουν γλυκατζού και παχουλούλα. Σίγουρα δεν πάχυνα με τον αέρα. Πάντα όταν τελείωνα το φαγητό ήθελα ένα γλυκό και επειδή η μητέρα μου με κυνηγούσε , περίμενα να τελειώσει το πλύσιμο των πιάτων και μόλις ξάπλωνε πήγαινα στη κουζίνα κρυφά να εκπληρώσω την επιθυμία μου. Έπαιρνα το βάζο με το γλυκό του κουταλιού και κρυβόμουν κάτω από το τραπέζι και έτρωγα. Ποτέ δεν έτρωγα πολύ φαγητό αλλά πολλά γλυκά. Σίγουρα δεν έτρωγα και σωστά. Έτρωγα πολύ ψωμοτύρι,μισό κιλό φέτα για την πλάκα. Και άλλα σφάλματα που όλοι κάνουμε. Δυστυχώς με τα χρόνια έμαθα να γλυκαίνω τις όποιες στεναχώριες μου με τα γλυκά. Γλύκαινα αλλά δεν έλυνα τα προβλήματά μου. Το τελευταίο βουλιμικό μου επεισόδιο το έπαθα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Μετά από κάποια στεναχώρια μου αγόρασα μια μπλακ φόρεστ, ένα τυραμισού και ένα καζάν ντιπί και τα έκανα να.Μετά το γεύμα εννοείται. Αν αηδίασα και απογοητεύτηκα μετά;; Ναι... !!! Το 2004 μετακινήθηκα από τη δουλειά μου μακρυά από το σπίτι μου δουλεύοντας δωδεκάωρα με αποτέλεσμα να πάρω 30 κιλά. Έφευγα από το σπίτι 6:30πμ και γυρνούσα 21:00μμ με αποτέλεσμα να τρώω συνέχεια έξω και μετά αργά το βράδυ στο σπίτι. Να μη σας πολυλογώ από τότε υπήρξαν πολλές δίαιτες , πολλά πάνω κάτω αναλόγως τη διάθεση μου. Για μια ακόμα φορά ξεκίνησα διατροφή με τον διατροφολογό μου από τη Δευτέρα. Ελπίζω αυτή τη φορά να τον ακούσω τον άνθρωπο, απορώ πως δεν με πετάει έξω. Λοιπόν σήμερα 28-06-16 δίνω υπόσχεση ενώπιον όλων σας στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω κανέναν να με φορτώσει με τα προβληματά του και να μου ρίξει την ψυχολογία. Ότι θα βάλω προτεραιότητα τον εαυτό μου και την αυτοβελτίωσή του. Βάζω στόχο μια πιο σωστή διατροφή και στο να χάνω ένα κιλό την εβδομάδα ή πόντους. Θα γράφω να σας ενημερώνω, παρακαλώ για την υποστηριξή σας και να με μαλώνετε όταν χάνομαι ή δεν πετυχαίνω το στόχο μου.
Φιλιά καλή μας επιτυχία! Καλό βράδυ σε όλους!