Καλησπέρα σε όλους τους συμπάσχοντες.. Είχα ανακαλύψει το forum πριν σχεδόν 4 χρόνια.. Οπότε δεν είμαι ακριβώς νέα, αλλά έχασα κωδικούς και μειλ οπότε σκέφτηκα νέα αρχή νέος λογαριασμός. Είμαι παχύσαρκη εδώ και 25 σχεδόν χρόνια δηλαδή όλη μου τη ζωή. Από μικρή που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα είχα θέμα με το σώμα και τα κιλά μου (από πάρα πολύ μικρή, πράγμα που θυμάμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί ένα τόσο μικρό κοριτσάκι να σκέφτεται έτσι). Αποτέλεσμα μαζί με το άγχος που μου δημιουργούσε να κυριαρχούν την ζωή μου και να μην με αφήνουν να απολαμβάνω τίποτα (Πόσες φορές είπα δεν πειράζει, θα το κάνεις όταν αδυνατίσεις. Στιγμές που δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω). Έκανα αρκετές προσπάθειες και στο λύκειο κάποια στιγμή που φυσικά τα πήρα όλα πίσω και διπλά γιατί απλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και πάθαινα υπερφαγικά επεισόδια. Το 2012 ξεκίνησα διατροφή με διατροφολόγο απο 120 έφτασα στα 97.. Μαντέψτε όμως... ω ναι τα πήρα ΟΛΑ (καλά σχεδόν όλα, άφησα 2 για ξεκάρφωμα :P ) πίσω. Κατι η πίεση η κακή ψυχολογία, διάβασμα και προσπάθεια να πάρω πτυχίο. Ξαναξεκίνησα με τον ίδιο διαιτολόγο αλλά απλά κορόιδευα τον εαυτό μου και σπαταλούσα τον χρόνο του. (Παράλληλα είχαμε γίνει φίλοι και του είχα πάρει τον "Αέρα" δεν φοβόμουν πια και δεν ήμουν τύπος και υπογραμμός. ) Οπότε και σταμάτησα ψυχολογία στα τάρταρα. Άλλο ένα καλοκαίρι που υποτίθεται θα έβγαινα κορμάρα στη παραλία. Κι εγώ δεν ήμουν. Όμως μαντέψτε... Αποφάσισα οτι ως εδώ.. Αντί να νιώθω άσχημα ακόμη ένα καλοκαίρι θα ξεκινήσω νέα προσπάθεια, μου έδωσα μια τελευταία ευκαιρία να τα καταφέρω.. και αυτή τη φορά είμαι λίγο πιο αποφασισμένη απο τις προηγούμενες. 1/8/2016 με ξεκίνησα μόνη μου ξανά διατροφή και συγκεκριμένα την Dukan. Άκουσα και είδα με τα μάτια μου να έχουν αποτέλεσμα και αποφάσισα να της δώσω κι αυτής μια ευκαιρία. Με τις κάποιες παρασπονδίες μου πάντα. :P Απλά δεν μπορώ να τηρήσω καμία δίαιτα κατά γράμμα τι κακό κι αυτό!
Από 118 αισίως στα 109..
Σήμερα ήταν μια στιγμή αδυναμίας λόγο κακής ημέρας και κακής ψυχολογίας, κρατήθηκα όμως, αλλά ήθελα κάπου να μιλήσω.. Σε Κάποιον που θα καταλάβει γιατί πέρασε, περνάει τα ίδια. Να μοιραστούμε φόβους ανησυχίες εμπειρίες..
Υ.γ Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ...