εναν καλό διαιτολόγο παρακαλώ!
Γεια σας! Καιρό έχω να γράψω αν και παρακολουθώ το φόρουμ κατα καιρούς. Λοιπόν, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη. Τα κιλά μου πλέον είναι στα 135, καταλαβαίνετε γιατί αυτό είναι πρόβλημα υποθέτω. Όσο και αν δεν είμαι καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ σε διάθεση να κάνω κάτι γι αυτό, μάλλον πρέπει να το κάνω όπως και να χει γιατι η σπονδυλική μου στήλη τελευταία δεν αστειεύεται. Οι παλιότεροι εδώ μέσα ίσως θυμόσαστε την πορεία μου σε γενικές γραμμές, τα μεγάλα βάλε-βγάλε που χω κάνει κλπ. Δεν νομίζω ότι πρακτικά δεν γίνεται να ξαναχάσω βάρος αλλά ψυχολογικά νομίζω έχω χάσει την πίστη μου μάλλον σε αυτό. Όπως και να χει, δεν έχω όρεξη να κλαυτώ. Θα μπορούσα ίσως να το επιχειρήσω πάλι μόνη, αλλά μάλλον χρειάζομαι κάποιον να με καθοδηγήσει αυτή τη φορά. Περί χειρουργείων κλπ δεν θα θελα να ακούσω γιατί νιώθω τελείως αρνητική και κυρίως φοβάμαι. Δεν υπόσχομαι ότι θα πάω άμεσα βέβαια στον οποιοδήποτε διαιτολόγο και αυτό είναι καθαρά για πρακτικούς λόγους γιατί περιμένω τα αποτελέσματα των αναπληρωτών και μπορεί να βρεθώ πολύ μακριά απ την Αθήνα οπότε μπορεί να άφηνα κανα δυο βδομάδες μέχρι να δω τι θα γίνει με αυτό. Την διατροφή μου την έχω κάααπως βελτιώσει τελευταία αλλά η διάθεση είναι λιγάκι στα πατώματα (και για άλλους λόγους πέραν του βάρους). anyway. Αυτά :)