Νιωθω μονη και εχω ενοχες γτ εχω ερωτικες φαντασιωσεις με γυναικες
Ταυτοχρονα με εχει κατακλεισει το αγχος.τι να κανω?
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Νιωθω μονη και εχω ενοχες γτ εχω ερωτικες φαντασιωσεις με γυναικες
Ταυτοχρονα με εχει κατακλεισει το αγχος.τι να κανω?
Τράβα μια παχιά αδερφέ θα δεις τι ζωή με άλλο μάτι
Εχω χασει την εμπιστοσυνη στους ανθρωπους, φοβαμαι
Θελω να εξαφανιστω
Έλα ρε πλάκα σ κάνω ηρέμησε
Εγω φεν κανω πλακα
Εγώ σε συμπαθώ δεν έχω πρόβλημα μαζί σου μόνο μας ζαλίζεις κάθε φορά κ με κάτι άλλο κ τελειωμό δεν έχει χαλάρωσε αποδεξου μερικά πράγματα κ ζήσε
Παντα πιστευα οτι δεν μου αξιζει να ειμαι ευτυχισμενη.
Κακώς το πιστεύεις είναι φοβία που έχει αναπτύξει από τον τρόπο που σου φέρονται να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε εκτιμήσει είτε αγόρι είτε κορίτσι
Γεια σου Ιωάννα!
Αρχικά, που είναι το κακό να έχεις φαντασιώσεις με γυναίκες; Προσωπικά δεν βλέπω τίποτα το ενοχικό σε αυτό.
Η μοναξιά και η απώλεια της εμπιστοσύνης είναι άλλο θέμα, πολύ μεγαλύτερο και χρήζεις ανάλυσης. Γιατί έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στους άλλους; Συγνώμη αν έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο θέμα, αλλά είμαι νέα στο φόρουμ και δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα όσα έχεις γράψει εδώ στο παρελθόν.
Εε απλα δεν βρισκω ανρωπους με κοινα και βλεπω οτι ολοι νοιαζονται για την παρτη τους.οσο γνωριζω τον κοσμο απογοητευομαι .οσο για τις γυναικες και το οτι ειμαι ομοφιλοφιλη δεν το εχω αποδεκτει και νιωθω παρεισακτη.παραλληλα εχω πολυ αγχος και πολλες αδυναμιες.νιωθω οτι κανεις δεν με καταλαβαινει
Το ότι πολύς κόσμος κοιτάζει μόνο την πάρτη του, αυτό είναι αλήθεια. Ο ατομικισμός άλλωστε είναι μια από τις βάσεις του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού, με τις τελευταίες δεκαετίες να έχει πάρει στρεβλωτικές διαστάσεις βέβαια.
Πάντως αν αποδεχτείς τον εαυτό σου και την σεξουαλικότητα σου, θα αισθανθείς πολύ πιο απελευθερωμένη. Αυτή τη στιγμή καταπιέζεσαι από τη συλλογικότητα, από το τι πιστεύουν οι άλλοι ότι είναι φυσιολογικό. Αν βρεις μια ισορροπία στον δικό σου ατομικισμό και στη συλλογικότητα, θα μπορέσεις να αισθανθείς πιο ελεύθερη, χωρίς να περιμένεις τίποτα από τους άλλους.
Δεν είσαι παρείσακτη, κανείς μας δεν είναι. Το μυαλό σου σε βάζει σε τέτοια "παιχνίδια". Αποδέξου αυτό που είσαι, εξερεύνησε τον εαυτό σου. Ακόμη κι ομοφυλόφιλη να είσαι, δεν είναι καθόλου κακό.
Προσωπικά στα 19-20 είχα κι εγώ φαντασιώσεις με γυναίκες. Ε λοιπόν δοκίμασα να κάνω κάτι με μια φίλη και κατάλαβα ότι δεν είναι αυτό που νόμιζα. Αλλά ακόμη κι αν ανακάλυπτα ότι μου αρέσει περισσότερο από μια συνεύρεση με άντρα, απλά θα γνώριζα τον εαυτό μου καλύτερα.
Πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεται; Κι έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι με γυναίκα ή έχεις μείνει μόνο στις φαντασιώσεις;
18 σχεδον.κι οχι δεν εχω δοκιμασει αλλα μου αρεσουν απο μικρη
Αν αποκτησω
Αυτη τη στιγμη και μονο που ειμαι ζωντανη ειναι θαυμα.γτ νομιζω οτι ειμαι αχρηστη .τελειως αδυναμη
Θα σου περασει. Τον Αυγουστο που ερχεται θα ψαχνεις σπιτι σε αλλη πολη και θα ξεκινας μια καινουρια ζωη γεματη ευκαιριες.
Δε θα παω σε αλλη πολη με τπτ.δε με νιαζει πια.Μετα απο τοση παλη με τον εαυτο μου και την πραγματικοτητα δεν εχει μεινει τπτ πια.
Ιωάννα υπάρχει κάποιος τρόπος να μιλήσω μαζί σου εδώ; θέλω να σε βοηθήσω;;
Πρεπει να συμπληρωσεις 50 δημοσια μηνυματα για να μου στειλεις προσωπικο μνμ
Εχω αυτοκτονικες σκεψεις
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Γτ οχι εδω?
Πες απο εδω .δεν με πειραζει
Μπορώ να σε βοηθήσω για όλα τα θέματα που σε απασχολουν όμως έχω κι εγώ μια κοινή ανασφάλια με εσένα κ θα ήθελα να την συζητήσω μαζί σου από κάπου άλλους γιατί εδώ τα μηνύματα μένουν για πάντα
Εισαι αγορι η κοριτσι? Περιμενε λιγο να συμπληρωσεις τα μνμ και θα γινει.μολις ηρθες στο φορουμ
η ανασφάλεια που έχω είναι το να με νοιάζει η γνώμη των άλλων πως ξεπερνιέται αυτο ;
Ιωάννα να σου υπενθυμίσω να μην δίνεις τα στοιχεία σου (ούτε μειλ) σε άτομα που δεν ξέρεις! Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει απο δω ή να περιμένει να συμπληρώσει τα μνμ που πρέπει για να σου στείλει πμ. Να γράψει και τίποτα να τον γνωρίσουμε και λίγο. Μη τσιμπάς :)
Ποση παλη μωρη χαρχαλω συγνωμη κι ολας; Λολ...Ποσο χρονων εισαι, 17 η 77? Που δεν εχει μεινει τιποτα...(τα ματια μου εχουν γυρισει μεσα στο κρανιο μου).. τετοια γκρινιαρα ημουν κι εγω στην ηλικια σου και λιγο αργοτερα, στο λεω με συμπαθεια. Ωσπου εφαγα αληθινη ηττα και ειδα τι εστι βερυκοκο. Εκει θα δεις ποσα πολλα μενουν οτι και να γινει, ο κοσμος να χαλασει...
Γιατι απορριπτεις καθε τι που σου προτεινουν και επαναλαμβανεις νεα κοπελα "ματαιοτις ματαιοτητων τα παντα ματαιοτις;"
Δες την ζωη σε μια αλλη πολη ως ευκαιρια να απελευθερωθεις λιγακι απο το πιπιλισμα που σου εχουν κανει στον εγκεφαλο οι δικοι σου και η κοινωνια στην οποια μενεις...δεν εχω δει τα θεματα σου και δεν ξερω αν αναφερες κατι σχετικο αλλα παω στοιχημα δεν μενεις σε καμια μεγαλη πολη, σε μια φουσκιτσα μενεις...μορει ισα ισα αμα φυγεις σε αλλη πολη και απομακρυνθεις απο το γνωριμο σου περιβαλλον και τους ανθρωπους να βρεις τον εαυτο σου. Μπορεις στο νεο σου περιβαλλον να εξερευνησεις ολα αυτα που φοβασαι, μπορει να γνωρισεις ανθρωπους να σε αποδεχονται για αυτο που εισαι, και να λεσβιάζεις ανεμελα...καποιοι θα πουν τη μαλακια τους αλλα εσυ θα εισαι ειλικρινης και αληθινη απεναντι στον εαυτο σου και θα νιωθεις καλα, συν το οτι καποιοι αλλοι θα γουσταρουν τη παρεα σου για αυτον ακριβως τον λογο, η και ασχετα απο αυτο...
Επισης τιποτα δεν χρειαζεται απο τωρα σφραγγιδα, μπορει να εξερευνησεις τις φαντασιωσεις σου στη πραγματικη ζωη και να αποφασισεις οτι μιε...νταξ. Μια ιδεα ηταν. Περνανε και τετοια φαση μερικοι ανθρωποι. Και ετσι να μην ειναι, υπαρχουν ανθρωποι που θα ειναι πολυ οκ με αυτο, η ανθρωποι που νιωθουν το ιδιο με εσενα... Γιατι σε νοιαζει μονο η γνωμη οσων εχουν κακη γνωμη; Να σε νοιαζει η γνωμη οσων εχουν καλη γνωμη, ή οσων γενικα δεν νοιαζονται τι κανεις. Δεν εχεις ολο τον κοσμο εναντιον σου, ετσι νιωθεις. Και το συναισθημα αυτο σε οδηγει σε συμπεριφορα και επιλογες που οντως μπορουν να σε φερουν σε τετοια θεση...αυτοεκπληρουμενη προφητεια λεγεται. Την εχω κανει και ακομα την κανω αυτη τη βλακεια...καμια φορα ξεχναω οτι κανεις δε δινει δεκαρα για τους αλλους, οσο εσυ σκεφτεσαι τι λενε οι αλλοι για σενα και α και ου αλλα τοσο απορροφημενοι ειναι με τον εαυτο τους και τη δικη τους οπτικη για τα πραγματα. Το χειροτερο πραγμα που μπορει να πει για σενα καποιος ειναι το εκατομμυριοστο ενενηκοστο ογδοο πραγμα στο μυαλο του εν τελει, στη πραγματικοτητα χεστηκε, δεν ζει για να παρακολουθει και να κρινει την δικια σου ζωη, εχει δικες του σκοτουρες. Που κολλας;
Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι είτε είσαι στρέιτ είτε ομοφυλόφιλη δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ανακάλυψε τον εαυτό σου, και αγάπησε τον όπως είναι. Μην προσπαθήσεις να αλλάξεις ούτε μια στιγμή προκειμένου να αρέσεις στους άλλους.
Αν ανακαλύψεις ότι όντως έχεις διαφορετική σεξουαλικότητα, κάνε το coming out σου στους κοντινούς σου ανθρώπους. Ξεκίνα με τους φίλους πρώτα, που είναι πιο εύκολο. Αν σε απορρίψουν, εκεί θα καταλάβεις αν είναι πραγματικοί φίλοι ή όχι.
Και προσπάθησε να κάνεις το παν για να σπουδάσεις, να εξελιχθείς, να ζήσεις νέες εμπειρίες. Μην αφήνεις τίποτα να σε παίρνει από κάτω. Αν εσύ δε νοιάζεσαι για τον εαυτό σου, μην περιμένεις να νοιαστούν οι υπόλοιποι γύρω σου. Ξεκίνα να αγαπάς τον εαυτό σου, με τα θετικά του κι αρνητικά του. Γιατί στην τελική έχεις μια ολόκληρη ζωή να περάσεις με τον εαυτό σου, και καλό θα ήταν να τα έχεις βρει μαζί του. :)
Ιωαννα στα ειπε ολα η νατ που να δεισ τι σφαλιαρεσ εχει μετα ξυπνα κ παλεψε για σενα οσο μπορεισ
Καλησπέρα Ιωάννα συμφωνώ τους προλαλησαντες savatage k elisabet ότι δεν πρέπει να δίνουμε στοιχεία εδώ γι αυτό κι εγώ δίστασε να σου δώσω το μαιλ μου αλλά μπορείς να δημιουργήσεις νέο Email και να μιλάμε από εκεί το ίδιο προσπαθιά να κάνω κι εγώ αλλα κολλάει.φοβάμαι να μιλάω εδώ μιας που τα σχόλια μένουν για πάντα και μου φαίνεται περίεργο.
Και τι με αυτό που μένουν για πάντα τα σχόλια; Λες και ξέρουμε ποιος/-α είναι ο/η Universe... Και στην τελική, αν έχεις να πεις κάτι χρήσιμο, σκέψου ότι θα βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους που θα έχουν το ίδιο πρόβλημα και θα μπουν εδώ μέσα να διαβάσουν. Προσωπικά βρήκα πολλές απαντήσεις σε αυτό που με απασχολεί διαβάζοντας τα ήδη υπάρχοντα θέματα.
δεν εχει απολυτως καμια σημασια για οσους τους παιρνει να μη το διχνουν ενοεις γιατι δεν ειναι τοσο γκει ολο αλλοι
οι υπολυποι που αναγκαστικα θα το δειξουν μαγκες τη πατησατε
η αληθεια και η ηλικρινεια πανω απο ολα ψαχνοντας την αληθινη δομη των πραγματων... αυτο ειναι το συμπερασμα...
Πολύ χάρηκα που την πατήσατε γτ μας τα κάνατε τσουρέκια από τον τερκενλη με κάστανο περαστικά σε όλους κ όλες
εγω δε χαρηκα αφου το βρισκω απογοητευτικο αυτο