Διαβάζοντας ένα παλιό σχετικό θέμα εχθές, αναρωτήθηκα το εξής:
Πως φτάσατε στο E-Psychology? Ήταν κάποια αναζήτηση στη google? Αν ναι, ποια? Ήταν κάποια καταχώρηση σε άλλη σελίδα?
Προσωπικά, έφτασα εδώ κατόπιν προσωπικής γνωριμίας με τον ΝίκοςΝτι.
Printable View
Διαβάζοντας ένα παλιό σχετικό θέμα εχθές, αναρωτήθηκα το εξής:
Πως φτάσατε στο E-Psychology? Ήταν κάποια αναζήτηση στη google? Αν ναι, ποια? Ήταν κάποια καταχώρηση σε άλλη σελίδα?
Προσωπικά, έφτασα εδώ κατόπιν προσωπικής γνωριμίας με τον ΝίκοςΝτι.
google... αναζητώντας πληροφοριες για σχιζοφρενεια
Εγώ σας βρήκα πριν 4 μέρες στο google. Η αναζήτηση αφορούσε τη σεξουαλική μου σχέση με τον σύντροφό μου. Βλέπω ότι πέφτει πολύ τρολάρισμα σε τέτοια θέματα, και προς το παρόν απλά διαβάζω χωρίς να έχω τολμήσει να ξεκινήσω εγώ ένα thread.
Γκουγκλ κι εγω
+1 από Google.
Μμμ... Προσπαθώ να θυμηθώ μιας κι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε... Νομίζω (ελπίζω να μην κάνω λάθος και σας παραπλανήσω) πως είχα ψάξει τον όρο "ψυχολογική υποστήριξη online" ή κάπως έτσι τέλος πάντων και οδηγήθηκα εδώ κι ευτυχώς γιατί έχω βοηθηθεί αρκετά...
δυστηχως αναζητωντας στο google λυσεις για στυτικη δυσλειτουργια.επεσα πανω στο φορουμ διαβασα διαφορα για στυτικη δυσλειτουργια και ειπα να γινω και εγω μελος να παραθεσω το προβλημα μου...
Εγώ αν γνώριζα τον Νίκο Ντι δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτό το φόρουμ γιατί παλιά όταν ήτανε διαχειριστής αυτός έθαψε πολύ κόσμο με αποκλεισμούς και γενικώς επικρατούσε πολύ φασισμός δεν μπορούσες να μιλήσεις. Συγνώμη αλλά κάποιος να πρέπει να μιλήσει και για την διαχείριση του φόρουμ παλιότερα που μόνο φόρουμ ψυχολογίας δεν ήτανε. Έμπαινες χάλια και γινόσουνα χειρότερα. Αν συμφωνείτε και οι υπόλοιποι πείτε ανοιχτά την γνώμη σας.
Έφτασα στο φόρουμ γιατί είχα κάποια προβλήματα... τα τελευταία χρόνια βοηθήθηκα πάρα πολύ στο φόρουμ χάρη στα παιδιά εδώ στην Μάρα, την Ρέμεντυ και όλους τους άλλους. Πέρασα κρίση με την ψύχωσή μου και για πολλά χρόνια ήμουνα κλεισμένη μέσα στο σπίτι και έψαχνα στο ίντερνετ.
google psaxnontas gia psyxosis
Εγώ δεν ήξερα τι είναι ψύχωση έψαχνα να βρω κάποιον να μου εξηγήσει κάποιον που το έχει σιγά σιγά τα έμαθα όλα τώρα τι έγραψα δε θυμάμαι πέρασαν δέκα χρόνια πάντως τότε καμία σχέση η ενημέρωση με τώρα καμία σχέση
εψαχνα να βρω πληροφοριες για τη σχιζοφρενεια και την καταθλιψη
Δε θυμάμαι καλά ρε δελφίνι θυμάμαι ότι ήταν όλα τα αλάνια εδώ και μαλωνανε ποιος είναι ο πιο μάγκας εγώ εκείνη την ώρα έχανα τη ζωή μου και δεν μπόρεσα να συννενοηθω με κανένα τα χρόνια περασανε κ τώρα νομίζω χωρίς να ξέρω ότι τώρα μπορεί να έρθει κάποιος και να συζητήσει ότι θέλει
Πριν περιπου 8+ χρονια ψαχνοντας στη γκουγκλ πληροφοριες για το ladose ειχα πεσει στο eatingdisorders. Ηταν τοτε στην ακμη του, ειχε πολυ μεγαλη συμμετοχη και συναντησεις, εγιναν πραγματικες φιλιες απο εκει. Αργοτερα εγινε φορουμ για διαιτες και χειρουργεια και πατωσε. Νομιζω σχεδον 1 χρονο μετα κατι ειχα πληκτρολογησει ή ειχα δει διαφημιση, δε θυμαμαι πώς ειχα βρεθει εδω, εμεινα ελαχιστα.
Εχοντας αφησει τα φορουμ για αρκετα χρονια, περισυ γκουγκλαροντας το effexor ξαναεπεσα εδω και διαβαζοντας χωρις λογκ ιν για ενα διαστημα, οι απαντησεις ορισμενων μελων-θαμωνων με εκαναν να ξανασχοληθω.
Πριν ένα χρόνο και κάτι ψιλά μετά από αναζήτηση στο google για την παράνοια, ψύχωση κάτι τέτοιο.
Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα περι ύπαρξης ανάλογων φόρουμ, αναζητούσα απλά πληροφορίες.
Πάει τώρα ένας μήνας.
Μη έχοντας τί να κάνω, γιατί οι αγαπημένες μου σειρές δεν είχαν βγάλει καινούρια επεισόδια, χαζολόγαγα στο Γκούγκουλε κοιτώντας πληροφορίες για τους νευροδιαβιβαστές-κυρίως τη ντοπαμίνη και τη σχέση ντοπαμίνης με διάφορα αντιψυχωτικά, κυρίως την κουετιαπίνη.
...και νάσου το Φόρουμ πρώτη μούρη στο Καβούρι.
Απο το γκουγκλ , πατησα την λεξη ' κτθλψη ' , δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχαν φορουμς γενικως το 13 που γραφτηκα ( αφου δεν ηξερα πως γραφεσαι ! ) , διαβασα πολλες ιστοριες κτθλψεων που ηταν σαν να ταγραφα εγω .........
χανεται στα βαθη των αιωνων. πιο παλια κι απ οτι γραφει η ημερομηνια μου.
μπηκα οταν ηταν φορουμ γενικης θεματολογιας, πριν χωριστει σε μουλτι και ι-ψυ, μαλλον απο γκουγκλε, δεν θυμαμαι. δεν μου μιλησε καποιος, παντως.
στον χωρισμο εμεινα σε αυτο γιατι δεν ημουν καθολου ενεργη στο ιντερνετ σε εκεινη τη φαση και δεν ηξερα οτι πηγε αλλου το αλλο, η δεν με ενδιεφερε. δεν θυμαμαι.
ξεκινησα να ασχολουμαι ενεργα, οταν εψαχνα πληροφοριες για διαταραχες γιατι προβληματιζομουν με μια γνωριμια που ειχα κανει και δεν εβγαζα ακρη με τις συμπεριφορες κι υποψιαζομουν, ψυχωση.
και μετα; εδωωωωω....
εψαχνα ξενα forum ψυχολογιας γιατι δεν ευρισκα αντιστοιχα ελληνικα και πατησα psychology forum και με εβγαλε εδω..
Είχα μπει στο google και είχα γράψει τον όρο "αυτοτραυματισμός και ποια τα είδη του". έψαχνα να βρω πληροφορίες γύρω από αυτό και βρήκα αυτό το forum.
Εγώ προσωπικά πατώντας στο γκυγκλ το ζυπρεξα με αγγλικούς χαρακτήρες.
κατι ειχα πατησει στο γκουγκλ σχετικα με το αγχος και με εβγαλε εδω σε ενα θεμα
πατησα στην αναζητηση google ψυχολογια greek και μου εβγαλε το φορουμ σε ενα σημειο.
με duckduckgo και εγώ (wrapper του google για να μην κρατάει από ποια ip έγινε η αναζήτηση) ψάχνοντας "γενικευμένη αγχώδης διαταραχή συμπτώματα"
Εκ συμπτωσεως , δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια φορουμ'ς , και .............................κολλησα ....!!