Καλησπέρα.
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ.Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ γενικά.Απλά πέτυχα το συγκεκριμένο φόρουμ και είπα να κάνω μια προσπάθεια να εξωτερικεύσω και να μοιραστώ όλο αυτό που μου συμβαίνει τους τελευταίους 6 μήνες.Συνέχεια αισθάνομαι να βυθίζομαι.Όλο και περισσότερο.Πριν μερικούς μήνες ήμουν στα όρια της ανορεξίας,το τελευταίο διάστημα,όμως,έχω γίνει βουλιμική και έχω σιχαθεί τον εαυτό μου και το σώμα μου.Έχω σιχαθεί τη ζωή μου γενικά.Έχω γίνει αλκοολική και παίρνω xanax πού και πού,όταν με πιάνουν κρίσεις απόγνωσης.Έχω παρατήσει τα ενδιαφέροντα μου (μουσική & βιβλία) και τους κόσμους μου,που με απορροφούσαν και με βοηθούσαν να ταξιδεύω μακριά από τη πραγματικότητα.Υπάρχουν μέρες που δε κάνω τίποτα και στιγμές που αισθάνομαι αληθινό πόνο.Έχω ταχυπαλμίες κάποιες στιγμές και τα πόδια μου τα έχω γεμίσει πληγές.Για τη σχολή,τι να πω,σαν να μην υπάρχει.Απλά όταν βλέπεις κάτι πολύτιμο που υπήρχε στη ζωή σου να κατεδαφίζεται με τέτοιο τρόπο και να αφήνει απλά ερείπια και πληγές,όταν μάλιστα είσαι αρκετά ευαίσθητη ψυχή για αυτό το κόσμο,χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.Και επειδή είμαι βυθισμένη σε αυτή τη σκατοκατάσταση,βγάζω αρνητισμό απέναντι στους ανθρώπους και τους απομακρύνω.Αλλά δε κάνω προσπάθειες να γνωρίσω ανθρώπους,γιατί ντρέπομαι και έχω ένα θεματάκι κοινωνικοποίησης και ίσως λίγο χαμηλή αυτοεκτίμηση.Θέλω απλά να σταματήσω να "πέφτω",αλλά δε προσπαθώ.Όλα μου φαίνονται μάταια,ψεύτικα,ανούσια και αδιάφορα.Πήγα μια φορά σε ψυχολόγο,αλλά χειρότερα με έκανε, και αποφάσισα να μη ξαναπάω.Είμαι πολύ νέα για να παραιτούμαι από τη ζωή,ίσως σκεφτείτε όσοι διαβάσετε το κείμενο μου, και ίσως έχετε δίκιο.
https://www.youtube.com/watch?v=hnS_yfD3lk0
Κλείνω με το κομμάτι.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.