ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Γεια σας! Ειπα να ανοιξω ενα καινουργιο θεμα και να γραφει εδω οποιος επιθυμει τι καταφερε να κανει..τους στοχους του..την προοδο του στο 'ταξιδι' του και οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με την αυτοβελτιωση του καθενος(ειτε ψυχικη ειτε σωματικη).
Ξεκιναω! :) Ειμαι 22 χρονων...
1 Ιανουαριου 2018 ζυγιζα 85 κιλα περιπου(1,73υψος) ,περασα καταθλιψη ,μια πολυ δυσκολη χρονια το 2017 καθως μεσα σε αυτον τον χρονο εβαλα 25+κιλα (οποιος θελει να καταλαβει περισσοτερα εχω κανει post),χαλια ψυχολογικα ,εφιαλτες,αρνητικες σκεψεις,καμια εξοδος..γενικα ενα τιποτα!
17 Ιανουαριου 2018: Ζυγιζω 83,5 κιλα ...ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα γιατι αποφασισα να φροντιζω τον εαυτο μου...οποτε εχει καλο καιρο βγαινω περπαταω ασκουμαι τρωω καλα και υγιεινα ,συνεχεια εχω θετικες σκεψεις.Βλεπω βιντεo στο youtube που μου θυμιζουν τους στοχους μου και ενισχυουν τα κινητρα μου!Κυριως ξενο youtube βλεπω και μεταμορφωσεις ανθρωπων και τα λογια τους προσωπικα με βοηθανε..Απο εκει που ειχα περιεργες διατροφικες συμπεριφορες και διαφορα αλλα ,τωρα νιωθω πολυ καλα και χαρουμενη!! Περιμενω να μαθω και εσεις τι πετυχατε ή τι θελετε να πετυχετε! :)