Οι φανταστικές και εμμοβες ιδεες εχουν να κανουν με διαταραχη προσωπικότητας η ψύχωση!!??
Printable View
Οι φανταστικές και εμμοβες ιδεες εχουν να κανουν με διαταραχη προσωπικότητας η ψύχωση!!??
οχι ρε φιλε μου απαραιτητα , πιθανον να οφειλονται σε λογους που εχουν σχεση με εντονο αγχος κλπ...δε ν εισαι αρκετα ακριβης ομως για να καταλαβω τι θελεις να πεις...
Οταν πιστεύεις πως δεν εισαι ανθρωπος και εισαι η ζωο ή κατι απο ταινία ας πουμε...και νομιζεις πως θα κανεις και σαν και αυτό
τι εννοείς;
όχι πχ είσαι ο μπατμαν και θα πετάξεις;
Αυτό νομίζω είχε συμβεί σε ένα παιδί στο εξωτερικό που πήδηξε από το μπαλκόνι :( (δεν είμαι βέβαιη αλλά νομίζω το χω ακούσει)
εχω επιφυλλαξεις χωρις να παριστανω τον ειδικο για το κατα ποσο αυτα που περιγραφεις ειναι ψυχωση η ιδεοψυχανακαστικη διαταραχη η κατι αλλο...πρπει να δεις ψυχιατρο να σου πει σιγουρα...
Ειναι κάπως η φαση ολη..ισως επειδη υπήρξε περιοδος απομόνωσης και μεγαλων εντασεων..δημιουργηθηκε τετοιου ειδους διαταραχη
Σαν να το φαντασιωνομαι οχι πως το κανω..!
Εχει να κανει με ιδεψηχαναγκαστικη?maybe
Πραγματικά νομίζω πως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο για την ώρα μέχρι να δεις κάποιον ειδικό!
Ξέρω πως αγωνιάς και θέλεις μία άμεση απάντηση αλλά δεν την έχω :(
κατα την ταπεινη μου γνωμη ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη δειχνει αλλα παντα μιλω ως απλος ανθρωπος οχι ως γιατρος
καλησπέρα,
ρωτάς για ιδεοψυχαναγκαστική ή ψύχωση, αλλά άνοιξες το θέμα στο στρες.
Το μεταφέρω -ενδεικτικά- στην ιδεοψυχανγκαστική ενότητα.
Ευχαριστω για την γνωμη σου
Κυπριανε εχεις περασει κατι παρομοιου τύπου?