Δυσκολεύομαι να βρω καινούργιες παρέες και φίλους.
Χαιρετίζω όλα τα μέλη του forum.
Είμαι καινούργιος είμαι 30 χρονών και είναι το πρώτο μου θέμα στο forum.
Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος δυσκολεύομαι πολύ στο να βρω και να κάνω καινούργιες παρέες και φίλους, δεν ξέρω άμα έχω κοινωνικό άγχος ή στρες και με δυσκολεύει σε αυτόν τον τομέα.
Έχω δοκιμάσει πολλές δραστηριότητες και τρόπους αλλά τίποτα. Παρατηρώ οτι όλοι όσοι έχουν ήδη παρέες και φίλους δεν ενδιαφέρονται για άλλες η να γνωρίσουν καινούργια άτομα. Επίσης εχω διαπίστώσει όσες φορές προσπάθησα να πλησιάσω πολύ κοινωνικά άτομα οτι οι περισσότεροι από αυτούς εχουν απαιτήσεις για να σε κάνουν παρέα πχ να μπορεις να τους γνωρίσεις κοπέλες ή να είσαι αρκετά γνωστός κτλ.
Τα τελευταία χρόνια δεν εχω κανέναν και είμαι τελείως μόνος απλά βλέπω τους άλλους που κάνουν παρέες πολύ εύκολα και όλοι τους θέλουν και εχω φρικάρει δεν ξερω τι να κάνω.
Ποια είναι η γνώμη σας, και αν κάπιος έχει εμπειρία σε παρόμοιο πρόβλημα πως το έλυσε;