στο θεμα της κατι δεν μπορω να γραψω γιατι? το θελω να πεθανω
καποιος πρεπει να καλεσει την διωξη μην αυτοκτονησει
Printable View
στο θεμα της κατι δεν μπορω να γραψω γιατι? το θελω να πεθανω
καποιος πρεπει να καλεσει την διωξη μην αυτοκτονησει
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ είναι το θεμα
μπορει καποιος να παρει την διωξη? είναι σε πολύ ασχημη κατασταση...και εγω δν ξερω πως να ειδοποιησω
Και εγώ πηγα να γράψω ..όμως κανείς δεν μπορεί να απάντησει στην ενότητα αυτοαναλυση στο πρώτο ποστ το γράφει καθαρά .Είναι μόνο για προσωπική σκέψη και ανάλυση
Εκείνη στην απόγνωση της δεν το είδε ..Και έτσι κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει πρέπει να ανοίξει καινούριο ποστ σε άλλη ενότητα
κατι πρεπει να γινει ομως
Το ξέρω αλλά πώς ? Είδα που άνοιξες καινούριο άλλα αν δεν το δει δεν γίνεται .
Προφανώς στην κατάσταση που είναι λίγο δύσκολο να ψάχνει όλο το φόρουμ ..
Μακάρι να το δει και να απαντήσει στο δικό σου ή έστω να ανοίξει καινούριο
οι αντμιν που είναι? δεν θα επρεπε ενας αντμιν να είναι εδώ..να τις ανοιξει τις απαντησεις η να κανει κατι?
Νομίζω δεν μπαίνουν συχνά οι διαχειριστές
Ορίστε η κοπέλα συνεχίζει να γράφει απεγνωσμένα ..και βέβαια δεν βλέπει τα άλλα θέματα. Τι να πρωτοδει ? Και που μυαλό να ασχοληθεί
ανοιξτε ολοι ένα θεμα με το ονομα της και τον τιτλο τ θεματος μπας και το δει
Μα όσα και να ανοίξουμε δεν έχει νόημα μήπως να γράφαμε στο αυτοαναλυση που δεν απαντάει κάνεις αλλά τι ?
Δεν ξέρω τι να πω !!!
Πως να την καλέσει δλδ ?
Στειλ τε εδω mail το λινκ με το ποστ που ανεβασε η κοπελα μηπως ενδιαφερθουν να βρουν την ip της,στελνω κι εγω εχει και τηλεφωνο στο 1018 αλλα να παρεις να πεις δεν χουμε στοιχεια καλυτερα mail
[email protected]
https://www.e-psychology.gr/forum/th...9B%CE%9B%CE%9F
Για την δίωξη μπορεί όποιος θέλει να στείλει μειλ εδώ : [email protected] ή εδώ : [email protected]
Αναφέρεις το θέμα και στέλνεις το λινκ με τις δημοσιεύσεις του χρήστη .
Καλό είναι να σταλούν μειλ από αρκετά μέλη.
Το τηλέφωνο είναι : 11188 αλλά και με το μειλ κινητοποιούνται άμεσα στην δίωξη.
Μασα τους και το φαι ελισαβετ...
Απ οτι φαίνεται είναι τρομερά δύσκολο να κάνεις google την δίωξη και να βρεις το μειλ και το τηλέφωνο!
Αλλά δεν πειράζει, θα το μασήσω βρε συ....ετσι δεν θα χουν καμια δικαιολογια πως δεν ξέρουν!
Να δω τι δικαιολογία θα βρουν μετά στον εαυτό τους που βλέπουν καποιον να ζητά βοήθεια και είναι απλά Παρασκευή.
εστειλα κι εγω στη διωξη γιατι στο suicide δεν απαντησαν στο mail
δε χρειαζεται να στειλουν πολλοι μη τσακωνεστε μονο δυο-τρεις να ειμαστε σιγουροι οτι πηγε το mail
Παντως δειχνει οτι ειναι online μεσα, δεν ξερω εαν παιζει ρολο, προσωπικο μηνυμα επιχειρησατε να της στειλετε στο inbox!
τεραστια παγιδα αυτη η ενοτητα...παγιδευτηκε εκει μεσα στον πανικο της και εβλεπε να μην της απανταει κανεις.Απαραδεκτο,δε ριχνω ευθυνες αλλα εχω νευριασει
Σίγουρα έχει δώσει τα στοιχεία της για εγγραφή, η διαχειριστές ένας επικοινωνισουν μαζί της
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
εγω εχω την εντυπωση παντως οτι ανοιξε αυτο το θεμα για να απαντα στον εαυτο της
Εγω το ειχα ηδη κανει, δεν αρχισα να φωναζω στους αλλους "Καντε το εσεις"
Ασε τις φτηνες δικαιολογιες, απλα βαριοσουν και δεν ηθελες να ξεβολευτεις.
Μεχρι και στο πιατο σου εδωσε τα email η ελισαβετ για να μην πεθανεις απο την κουραση αμα εκανες google search και παλι βαριοσουν να ασχοληθεις. Ευχομαι ετσι να νοιαστουν και οι αλλοι για σενα οταν θα το χρειαστεις εσυ σε αναλογη θεση, να φωναζουν "Ας κανει καποιος αλλος κατι" και κανεις να μην κανει απολυτως τιποτα!
Το ότι μπορεί να μην ήξερε η/o xfactor το mail ή πως το στέλνουμε δεν είναι κακο...προσπάθησε όμως...εγραψε καινουργιο ποστ για να μας ενημερωσει και για να το δει και η Kati.
.Δεν έμεινε στην αδιαφορία..! Και το να εύχεσαι savatage κάτι τόσο χοντρό σε κάποιον δε σε τιμά καθόλου...Η κυρία savatage εδώ μέσα βγάζει πολύ μεγάλη κακοψυχια...Αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος και σε άλλο ποστ όπου για μια διαφορετικη αποψη που είχα πάνω στο θέμα των διατροφικών διαταραχών με χαρακτήρισε απαράδεκτη και "λιγη" χωρις ποτε να την εχω χαρακτηρίσει έως τώρα τίποτα..Όπως επίσης με ειρωνευτηκε για τα θρηκευτικα μου πυστευω σε παλιοτερο ποστ μου σε ενα παιδι που επαιρνε ναρκωτικα....εδώ είναι χώρος αλληλοβοήθειας Όχι κακοψυχιας savatage...εκανα εγγραφη σε αυτό το φορουμ Για να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορω τον οποιοδήποτε όπως όταν και εγώ ήμουν χάλια με βοήθησαν άλλοι άνθρωποι,ωφειλα να κάνω το ίδιο.εδω υπαρχουν άνθρωποι που πραγματικά πονουνε και δε χρειάζονται ευχές κακες και χαρακτηρισμούς χωρίς να γνωρίζεις τον αλλον..Αλλά ξεπερασες κάθε όριο και Προσωπικά περιμένω μια συγνωμη απο εσένα για τους χαρακτηρισμούς σου στο ποστ με τις διατροφικές διαταραχές.