Ντροπή σε όλη την κοινωνία το μήνυμα τροποποιήθηκε.
Printable View
Ντροπή σε όλη την κοινωνία το μήνυμα τροποποιήθηκε.
Εσύ είσαι η φωτεινή εξαίρεση?
εχεις προηγουμενα με αυτους λουλουδι?
Και βέβαια είμαι αλλά μέσα στην σαπίλα σου που να το δεις!!!!!!!
Τι έγινε λουλούδι;
Ελπίζω να μην θύμωσες που σου έχουμε χαλάσει το θέμα δίπλα και έχουμε πιάσει κουβέντα.
Όχι με όλους Xfactor. Με μερικούς. Κάποιοι μου επιτέθηκαν χωρίς να με ξέρουν. Αρκετά όμως έπεσα στο επίπεδό τους, αυτά που ήθελα να πω τα είπα σαπιοκοινωνία δεν έχω να πω τίποτα άλλο φαίνεται και από τους πολιτικούς μας........μ'αρέσει που αγαπούσα και την Ελλάδα, με τέτοιους νέο"έλληνες" δεν την αγαπώ πλέον, χαίρομαι που έχουμε κρίση να φύγει η σαπίλα. Αυτάααα αποχωρώ γιατί δεν μου αρέσει ο βόθρος
Άιντε άρχισαν τα όργανα??
Δεν θυμώνω, ελισάβετ. Με είπε μία βρωμιάρα και επειδή τόλμησα και της αντιμίλησα πέσαν όλοι να με φάνε. Εντωμεταξύ δεν το είπε επειδή είμαι όντως βρωμιάρα σαν κι αυτήν αλλά επειδή ακριβώς είναι αυτή και έκανε προβολή πάνω μου.........Εγώ δεν πείραξα κανέναν.......Από εκεί και πέρα όπως είπα δεν μου αρέσει ο βόθρος που έχουν χτίσει κάποιοι εδώ και στην κοινωνία για αυτό αποχωρώ.....να είσαι καλά και να προσέχεις.
Μια ω-ραία πεταλουυυλα μια ω-ραια πεταλούδα μια ωραία πεταλούδα μες τον κάμπο μια φορά τραλαλα τραλαλα... Ειρήνη αδέρφια μου [emoji23]
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
το μήνυμα τροποποιήθηκε.
Η μουσική που αρμόζει στο θέμα!
https://www.youtube.com/watch?v=tjIiRHQJUGI
Μοιράζω ξυδακι... θες λίγο?
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ρε Γιώργο έρχεται η άλλη πρωί πρωί και με λέει βρωμιάρα;;;;; Με ποιο δικαίωμα;; Και καθόμουν εγώ και έκλαιγα άρρωστος άνθρωπος επειδή αυτή είναι βρωμιάρα και έκανε προβολή απάνω μου;;;;;;;; Έτσι στα καλά καθούμενα χωρίς να της έχω κάνει τίποτα; Και πετάγονται και άλλοι δέκα σαν τις μύγες και μου επιτίθενται; Ε τι να πω τώρα πια
Μην την πειραζετε ρε παιδιά αφήστε τη ήσυχη
το μήνυμα τροποποιήθηκε.
το μήνυμα τροποποιήθηκε.
Ναι βρε λουλουδι μην δινεις σημασια, ειναι προφανες οτι σε εχει μπερδεψει με κάποιον.