Originally Posted by
Ποντικακι
[B]Ουτε ξερω πως να αρχισω..... με την πεθερα μου ειχα θεματα απο την αρχη. Στο γαμο εβγαλε φωτογραφιες μονο με τον γιο της , μετα σηκωθηκε και εφυγε. Στο γλεντι δεν χαιρετησε κανεναν απο τους συγγενης μου, στο γαμηλιο τραπεζι δεν καθισε μας κλπ. Μετα εβαζε συνεχεια λογια στον αντρα μου για να τσακωνεται μαζι μου. Ηθελε να γνωριζει τα παντα , μεχρι και τις οικονομιες μας ηθελε να τις κρυβει στο σπιτι της , γιατι οπως λεει οι καταθεσεις στην τραπεζα δεν ειναι ασφαλεις. Οταν εμεινα εγκυος ειχα αιμορραγιες και επρεπε να μεινω στο κρεβατι.Μου εφερνε φαγητο μια φορα την ημερα στις 15:00 αδιαφοροντας αν ολες τις υπολοιπες ωρες πειναω ή χρειαζομαι κατι αλλο. Εφυγα και πηγα να μεινω στο πατρικο με την ελπιδα οτι θα καταφερω να κρατησω το παιδι, αφου εκει θα ειχα φροντιδα και παρεα που τοσο χρειαζομουν εκεινες τις δυσκολες ωρες. Οσο διαστημα ελειπα, εκεινη λιποθυμουσε και το επαιζε πικραμενη. Αφου εφτασα αισιος στον τριτο μηνα κυησης γυρισα στο σπιτι. Εκεινη καθε μερα μου ελεγε πως εχασε ενα παιδι στον πεμπτο μηνα, πως εχασε ενα αλλο στον τεταρτο . Περασαν οι μηνες, μπηκα στον εβδομο στα μεσα καλοκαιριου. Αυτη αρχισε να μου λεει , πως , με τιμωρει ο θεος γιαυτο εχει καυσονα. Μετα μου ελεγε μακαρι να γεννησεις τωρα γιατι δεν μπορουσε να περιμενει αλλο.Επαθα χολοσταση και μπηκα στο νοσοκομειο. Ερχονταν καθε μερα , μου εφερνε πεϊνιρλι ενω ηξερε οτι δεν κανει να φαω , και μετα με κοροϊδευε για το φαγητο .Μου ελεγε " τι εφαγες σημερα?Παλι κολοκυθακια βραστα? " Και γελούσε. Γεννησα.... ο πατερας μου της ειπε να μας ζησει το εγγονι συμπεθερα, και αυτη του απαντησε " το συμπεθερα κομμενο"
Ειχε παρει το μωρο στα χερια και εκεινο αρχισε να κλαιει. Της λεω πειναει , δωστε το μου να φαει και εκεινη μου απανταει" δεν θελει να φαει, θελει να μιλησει" και δεν μου το εδινε.
Καθε φορα που ερχετε σπιτι να το δει, παραπονιεται οτι δεν την φωναζω να ερχετε να μου κραταει το παιδι για να κανω εγω τις δουλειες του σπιτιου. . Ε αφου μου ειχε σπασει τα νευρα , της ζητησα μια φορα να ερθει για να παω στο κομμωτηριο και ενω μου ειχε οτι θα ερθει, οχι μονο δεν εμφανιστηκε αλλα ουτε τα τηλεφωνα σηκωνε , ουτε την πορτα της ανοιγε( μενει απο κατω μας) .
Μου εχει σπασει τα νευρα και το χειροτερο ειναι οτι κινδυνευει ο γαμος μας γιατι ο ανδρας μου δεν βλεπει οτι μου φερνετε πολυ ασχημα η μητερα του. Αντιθετα τον εχει πεισει, αφου για καθετι που κανει εχει και μια δικαιολογια, οτι εγω δεν την θελω.
Πως να την αντιμετωπισω αυτην την μεγαιρα , πεστε μου. Εχω απελπιστει δεν ξερω τι να κανω