Βλεπω safe sex τη σειρα. Πολυ χοτ η μελαχροινη που παιζει την απιστη συζυγο.
Printable View
Βλεπω safe sex τη σειρα. Πολυ χοτ η μελαχροινη που παιζει την απιστη συζυγο.
Βαλαν 6 νεους παικτες στο Σαρβαιβορ για να μη μας ρεζιλεψουν οι Τουρκοι. Τον ενα τον λενε Σωζων Παλαιστρο-Χαρο. Μπρρρρρρ μακρια γρουσουζια.
Πάλι καλά να λέμε Γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους.. Η ομάδα των διάσημων δεν είχε γυναίκες να αγωνιστούν.. φέτος είναι πολύ βαρετό πάντως..
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεν ε ει προσωπικοτητες. Περσι ειχε την αρχηγαρα, κυπριο, μισθοφορο που χαζογελαγε, κινεζο, σατανικο χανταμπακη, τον Ξανθοπουλο με τα κομποσχοινια... Χορτασαμε γελιο.
Φαν; Οχι βεβαια! Ημουν πιστος στρατιωτης του!!! :D
Κι ομως αυτος ο ανθρωπος με τις αποψεις του και την προσωπικοτητα του οπως εβγαινε μεσα απ το γυαλι ηταν στηριγμα για εμενα σε εναν πολυ δυσκολο ψυχολογικα χειμωνα. Τον εβλεπα σχεδον σαν φιλο. Αν και τα εκανα σκατα νομιζω δεν εβλαψε μια εφημερη αναταση ψυχης.
Εγώ θέλω πίσω το χρανιωτη.. Είναι ο έρωτας μου [emoji16][emoji16]
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
δε βλεπω τηλεωραση σχεδον δεκαπεντε χρονια......
Το Ροδανθακι ειναι το πιο ομορφο κοριτσι στο Σαρβαιβορ.
Μπραβο Μελινα που λες αληθειες για τις γυναικες!
Η Φελισια μου βγαζει κατι ψευτικο.
Έτσι ακριβώς... κάτι στη φάτσα της φελισια μου βγάζει ξυνιλα! Είναι πρώην του βρεττου..
Οχι δε μου βγαζει ξινιλα. Ειναι σαν να εχει κανει πλαστικη για να μοιασει στον τζοκερ.
Η ωραιότερη είναι μια από το νησί, Ιλουμα Λουμούμπα λέγεται η μητέρα της έφυγε μαζί με την Ιλουμα όταν ήταν αυτή ,,3 ετών πήγε στην Βραζιλία, όπου εκεί γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό η μητέρα της Ιλουμα ο οποίος δούλευε σε ένα εργοστάσιο παραγωγής καφέ, γνωριστήκαμε παντρεύτηκε και γύρισαν πάλι πίσω στον Άγιο Δομίνικο! Ψαράς έγινε ο σύζυγος και έφτιαχνε ψάθινα καπέλα η γυναίκα!! Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα χαχαχαχαχα καληνύχτα!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Εχετε προσεξει οτι στο μαστερ σεφ πολλοι παικτες εχουν σοβαρο υπογναθισμο και ψιλη φωνη;
Η Φελισια μου θυμιζει γυναικεια μεταμφιεση του Σεφερλη σε μια απο τις παλιες σειρες του.
Πραματικα απορω πως βλεπετε αυτα τα σκουπιδια ......
Απο τους μικρους Μητσους με εκφραζει αυτος που κανει ασκησεις θαρρους. Αυτον κρυβω μεσα μου.
Χαχαχα γελασα μ αυτο.
Μισω την Ιωαννα απο το Χελς Κιτσεν! Τη σιχαινομαι! Αν ηταν η τελευταια γυναικα στη γη θα εμπαινα σε εναν πυραυλο και θα πηγαινα στο διαστημα!
Βλεπω οτι μου τραβηξει την προσοχη στο ζαπινγκ.
Ωπα κωλαρακια! Εβαλα σκαι.
Τα ριαλιτυ με κανουν να ξαναζω ασχημες στιγμες του παρελθοντος απο τοτε που σπουδαζα στην Αγγλια. Μπαινω σε εναν απολογητικο μονολογο που διαρκει ωρες. Ισως πασχω απο μετατραυματικο στρες.
Oι ερωτήσεις στο survivor όλα τα λεφτά!
Εάν μετράει για τηλεόραση, η οθόνη του υπολογιστή, βλέπω η μάλλον είδα πριν λίγο το έκλεισα.Παντρεμένη με παιδιά!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Μοney Drop βλέπω. Τόσα λεφτά θέλω να πάω και εγώ.
Παρα παντε.σταθερη αξια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Ψιλοαηδια ειναι αυτος ο Κρητικος που λεει συνεχεια οτι θελει να κανει παιδια στη γυναικα του.
Αυτο το βλεπω κι εγω , για να μαθαινω κατι , αλλα βλεπω την αγνοια που εχει ο μεσος Ελληνας απο εγκυκλοπεδικες γνωσεις .....
ρωτα τον για σηριαλ , αθλητικα , τα ξερει ολα ............ μην ρωτησεις κατι εγκυκλοπεδικο ομως , μαυρα μεσανυχτα ....... απογοητευτικο .....
Δυνατο κορμι η Μυριελα!