Ο Πρώην μου με χώρισε και ποτέ δεν έμαθα την αλήθεια.
Γεια σας. Βασικά είχα την πρώτη μου σχέση η οποία κράτησε δυόμιση χρόνια και ήταν εξ αποστάσεως (Αγγλία-Ελλαδα). Η σχέση είχε πολλους τσακωμούς για τους οποίους έφταιγε κυρίως το αγόρι και το παραδεχόταν κι ο ίδιος. Όσες φορές κι αν με πληγωνε μου ζητούσε ένα απλό συγγνωμη κι εγώ απλά τον συγχωρούσα γιατί τον αγαπούσα πολύ. Βέβαια δεν έπρεπε να δίνω τόσες πολλές ευκαιρίες και το βλέπω τώρα πολύ πιο αντικείμενικα από ότι το έβλεπα όσο ήμουν μέσα στη σχέση γιατί ήμουν η μονη που εκανε ταξίδια συνέχεια για να τον δω παρά το γεγονός ότι είχα εξετάσεις για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο (μένω Αγγλία). Τελικά δοξασι ο θεός κατάφερα να περάσω εγώ στο πανεπιστήμιο της πρώτης μου επιλογης στο Λονδίνο και αυτός πέρασε Αθήνα. Με το που γύρισα Αγγλία άρχισε να μου συμπεριφέρεται άσχημα ξανά και να μην μου δίνει πολύ σημασία. Τσακωνομασταν αλλά ποτέ δεν του είπα να χωρίσουμε. Μιάμιση εβδομάδα αφού μετακομισε Αθήνα για να σπουδάσει απλά σταμάτησε να μου μιλάει και να απαντάει στα μηνύματά μου. Με λίγα λόγια αυτοχωριστηκα πάρα το γεγονός ότι ήμουν εγώ αυτή που τον στήριζε στις πανελλήνιες και ήμουν εγώ αυτή που όσο διάβασμα κι αν είχε (γιατί εχω περάσει σε κλάδο ιατρικης) πάντα θα έβρισε χρόνο για αυτόν και ήμουν εγώ αυτή που τον υπερασπιζομουν σε όλους και ήμουν εγώ αυτή η οποία είχε κάνει την Αγγλία-Ελλαδα Αθήνα-Πατρα κάθε τρεις και λίγο πάρα το γεγονός ότι δεν είχα την οικονομική δυνατότητα οπότε μάζευα συνεχώς χρήματα για να μπορώ να τον βλέπω. Απλά θεωρώ ότι δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά. Δεν έμαθα ποτέ την αλήθεια και συνέχεια βλέπω το ίδιο όνειρο. Ότι ο κολλητός του φίλος μου ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο που μου φέρθηκε και μου λέει ότι ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε να μου μιλάει ο πρώην μου έτσι ξαφνικά και ενώ ακόμα ήμασταν μαζί ήταν επειδή του άρεσε άλλη στην Αθήνα. Τι άποψη έχετε για το όλο θέμα..? Ευχαριστώ πολύ.