Quote:
Originally posted by Empneustns
τη σημαδεψε τοσο που κοντευει να την καταστρεψει.η ολη μου \"αντιδραση\" ξεκιναει στο γεγονος πως ατομα στη συγκεκριμενη περιπτωση λενε να το αναλυσει και αλλο,να καταλαβει πως νοιωθει για αυτο.αυτο μπορει να σκοτωσει καποιον.υπαρχει η στιγμη που πρεπει να βαλουμε πανω σε κατι μια ταμπελα,και να μη ξανασχοληθουμε με αυτο,να βλεπουμε την ταμπελα και να φευγουμε,γιατι το εχουμε αναλυσει τοσο μα τοσο πολυ που δεν μπορεσαμε να βρουμε ακρη,και στο συγκεκριμενο ζητημα δεν υπαρχει ακρη.ειναι κυκλος που επανερχεσαι ξανα στην αρχη.μιλαω οσο μπορω πιο ειδικα και οχι με γενικοτητες για το συγκεκριμενο θεμα.και αν βαλω τον εαυτο μου στη θεση της,(κατι που το κανω σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις),σιγουρα θα μπορουσε να με τρελανει αυτη η κατασταση.(προσωπικα μιλωντας).αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου,αλλα αν καποιος εχει να πει κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για το πως αντιμετωπισε/θα αντιμετωπιζε μια τετοια κατασταση θα χαιρομουν να μαθω και εγω.υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαμε να μαθουμε και μου αρεσει να βρισκω τετοια.αλλα οχι γενικοτητες.
Υποθετω αναφερεσαι σε μενα. Οι γενικοτητες που λες, ειναι 2 χρονια θεραπειας, συζητησης με πονο, με κλαμα, με θυμο, με νευρα, με αγωνιες, με πισωγυρισματα προσπαθωντας να διαχειριστω δικα μου δυσκολα βιωματα. Παιδικα, εφηβικα κ οχι μονο.