Originally Posted by
Μόνος35
Γειά σας,
είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ σας.Καλως σας βρήκα.
Το πρόβλημά που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι η απόλυτη έλλειψη επικοινωνίας γενικά και η δυσκολία σύναψης σχέσεων με το αντίθετο φύλο. Δεν έχω καθόλου παρέες, μιας και με θεωρούν όλοι πολύ βαρετό άνθρωπο. Επίσης, δεν μπορώ να προσεγγίσω το άλλο φύλο, να κάνω την αρχική γνωριμία. Τριγυρνάω μόνος μου τον περισσότερο καιρό, σε καφέ πηγαίνω μόνος μου, γενικά περνάω ήσυχα και όμορφα αλλά μου λείπει η επικοινωνία πολλές φορές και κυρίως η επικοινωνία με το γυναικείο φύλο και χαλάει η ψυχολογία μου οταν σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν να είχα μια σχέση. Σε μπαρ δεν πηγαίνω μόνος διότι με πιάνει πολλή νευρικότητα όταν κάθομαι μόνος μέσα σε τόσες παρέες, και το θεωρώ εξ αρχής χαμένη υπόθεση να πάω εκεί για να γνωρίσω κοπέλες διότι δεν γνωρίζω πώς να φλερτάρω και είμαι πολύ δειλος για κάτι τέτοιο. Τα χόμπυ που έχω είναι μοναχικά όπως διάβασμα, ταινίες, κινηματογράφος, καμιά φορά θέατρο. Σε site γνωριμιών έχω προσπαθήσει, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Στην δουλειά που έκανα μεχρι προτινος, το επάγγελμα ανδροκρατείται, οπότε ουτε και απο εκεί είχα δυνατότητες για γνωριμίες με το άλλο φύλο. Αλλά και σε παρέες γενικά δεν μπορώ να μπώ. Για κάποιον λόγο δεν θεωρούμαι καλός για παρέα. Ίσως είμαι πολύ βαρετός ή απόμακρος. Δεν γνωρίζω.
Τί θα μου προτείνατε ως διέξοδο;