Originally Posted by
Caba
Καλησπερα.
Ειχα την αναγκη να γραψω ολα αυτα που εχουν συμβει γιατι αν και νομιζα οτι μπορω να τα χειριστω μαλλον με ξεπερνανε...
Χωρισα σχετικα προσφατα απο μια σχεση 4 ετων. Ειχα γνωρισει τον συντροφο μου μετα απο την επιμονη της καλυτερης μου φιλης. Απο εκει ξεκινα μια διαδρομη που περασα ομορφα αλλα και πονεσα πολυ και μαλλον εκανα να πονεσουν κι αλλοι.
Απο την αρχη της σχεσης ηξερα οτι αυτον τον ανθρωπο δεν θα τον ερωτευτω. Ηταν μια επιλογη συνειδητη μιας γυναικας που εχει περασει παθη, ερωτες και αποφασισε να ζησει μια ηρεμη ζωη με εναν ανθρωπο που επισης ψαχνει το ιδιο. Δεν εγινε ομως ετσι.
Ο ανθρωπος αυτος ειχε μια δυσπλασια. Το ενα του χερι δεν ειχε αναπτυχθει σωστα και φορουσε προσθετο μελος. Εγω δεν το γνωριζα ουτε η φιλη μου μου το ειχε πει. Τον ειδα πρωτη φορα την ημερα που καναμε σεξ. Μετα το αρχικο σοκ γιατι αυτη ειναι η σωστη λεξη αποφασισα οτι αυτο δεν ειναι λογος για να μην συνεχισω μαζι του, με τον καιρο επαψα να το βλεπω και πιστευα οπως και πιστευω οτι ανθρωποι που εχουν δυσκολιες στη ζωη του γινονται πιο ευαισθητοι και ομορφοι. Δεν ηταν κακος ανθρωπος, ομως ηταν ενας ανθρωπος που μεγαλωσε μακρια απο τις χαρες της ζωης λογω του θεματος του, δεν ειχε πολλες σχεσεις και καμια σχεδον εμπειρα στο σεξ. Αυτο δεν ειναι σημαντικο για εμενα ομως ηταν πολυ δυσκολα σε αυτο το κομματι και περασε καιρος μεχρι εκεινος να καταφερει να ανταποκριθει.
Μετα λοιπον απο ολα αυτα προσπαθησαμε και οι δυο να κνουμε μια ομορφη σχεση. Οπως περνουσε ομως ο χρονος εγω φορτωνομουνα ολα και περισσοτερα πραγματα, βγαιναμε εξω και ολο κατι εκοβα, μαγειρευα μονο εγω σχεδον και εκεινος οσο περναγαν οι μηνες αισθανοταν ολο και καλυτερα. Σε αντιθεση με εμενα που ολα και αισθανομουν χειροτερα. Σαν δυο δοχεια το ενα γεμιζε το αλλο αδειαζε. Οι φιλοι του δεν με ηθελαν και μου το εδειχναν, καθε εξοδος μαζι τους ηταν μια μαχη. Το χειροτερο σημειο ηταν η ξαδερφη του που και αυτος και αυτη αρχιζαν να δειχνουν στις εξοδους μας την συνδεση τους. Την ταιζε τον ταιζε και ειχε κοντρα μαζι μου. Παλεψα πολυ, 2 χρονια, δεν ελεγα τιποτα για να μην μπω αναμεσα τους και στο τελος μου βγηκε πολυ ασχημα. Η μητερα του δεν με ηθελε επισης. Και το χειροτερο για εμενα ηταν οτι κατηγορουσα τον ευατο μου, εγκλωβιστηκα και εγω στο θεμα του χεριου και στην φιλη μου που μας γνωρισε δεν μπορουσα να απευθυνθω μιας και επαιρνε παντα το μερος του και ενιωθα οτι φταιω εγω.
Ολα αυτα και πολλα αλλα χτιστηκαν σιγα σιγα, στα μισα της σχεσης συγκατοικησαμε και εκει χειροτερεψαν τα πραγματα. Δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω ολο το σπιτι ηθελε να το εχει καθαρο δεν μπορουσα να αναψω το τζακι δεν μπορουσα να ριξω κατω ψιχουλα δεν μπορουσα να μιλαω στο τηλεφωνο μεχρι τις 19.00 που ξεκουραζοταν μετα τη δουλεια...
Θα μπορουσα να αναφερω χιλαδες λεπτομερειες. Τελικα αποφασισα να φυγω απο το σπιτι του αλλα διαλεξα και εγω δυσκολη εποχη, χριστουγεννα εφυγα, δυσκολευτηκα να βρω σπιτι, δυσκολευτηκα να κανω τη μετακομιση, παραλληλα δουλευα, η φιλη μου αφαντη. Μιλουσαμε μονο στο τηλεφωνο γιατι αν δεν τα ελεγα και καπου θα εσκαγα, αλλα και παλι επαιρνε το μερος του.
Τωρα εδω και 3 μηνες ειμαι στο καινουριο μου σπιτι αλλα δεν μπορω να αισθανθω καλα......δεν ξερω πια.... στην αρχη ημουνα καλα. Μετα αρχισαν να ερχονται γειτονες, ο ιδιοκτητης οτι ωρα να 'ναι. Ειδαν μια γυναικα μονη..ετσι πανε αυτα. Αρχισαν να μου δινουν συμβουλες χωρις να ξερουν ομως τιποτα για εμενα. Ειναι περιεργοι και αδιακριτοι. Αλλα εγω παρολο που μενω πολλα χρονια μονη και δεν ειμαι και κοριτσακι δεν μπορω να το διαχειριστω....
Το τελευταιο που με εριξε, εκει επαθα τη μεγαλη ζημια ειναι η φιλη μου, η οποια δεν επικοινωνησε μαζι μου σχεδον καθολου, της ζητησα να του πει να της δωσει 2 πραγματα που ξεχασα στη μετακομιση γιατι δουλευουν μαζι και δεν ασχοληθηκε καν. Το ελυσα μονη μου το θεμα επικοινωνοντας εγω μαζι του. Μετα λοιπον απο σχεδον 3 μηνες απουσιας αρχισε να με παιρνει τηλεφωνο, το σηκωσα μια φορα και την ακουσα να μου μιλαει σαν να μην συμβαινει τιποτα. Εγω ημουν αρρωστη ενα μηνα δεν μπορουσα να της μιλησω. Μετα που με πηρε 2-3 φορες δεν το σηκωσα πια. Με πληγωνε και εμενα αυτο που εκανα αλλα δεν μπορω να της συγχωρησω οτι δεν μου ειπε για την κατασταση του ανθρωπου που μου γνωρισε. Ανταλλαξαμε καποια πολυ σκληρα μηνυματα με εμενα να της λεω οτι δεν μπορω να ξεχασω αυτο που εκανε και εκεινη για αλλη μια φορα να παιρνει το μερος του.- Εκεινος ειναι σπουδαιος φιλος και εγω προδωσα τη φιλια μας.
Απο τοτε δεν μπορω να συνελθω. Δεν αισθανομαι πια καμια χαρα, δυσκολευομαι στην αναπνοη, ολο κλαιω και η οψη μου ειναι τραγικη. Νιωθω και παλι οτι εγω φταιω, νιωθω απεραντο πονο.
Δεν θελω να γραψει καποιος συμβουλες. Ηθελα καπου να τα πω. Αν μπορει καποιος να γραψει τις σκεψεις του μηπως απο καποιον αμετοχο συναισθηματικα μπορω και εγω να βγω απο εδω που ειμαι.
Ευχαριστω πολυ οποιον εφτασε μεχρι το τελος