Originally Posted by
marym.
elisabet
ειναι 21 ετων.. ναι ετσι οπως το βλεπω και εγω τωρα μεσα απο τα λογια σου φαινεται επιπολαιο οτι ηταν εκεινος ο πρωτος που επελεξα για να προχωρησω..το θεμα ειναι οτι ειχα και πριν απο εκεινον αλλες εμπειριες με ατομα που κανεις τους δεν με εκανε να νιωσω οτι θελω να προχωρησω μαζι του.. ο συγκερκιμενος καταφερε να μου βγαλει αυτην την ασφαλεια και την οικοιοτητα που περιγραφεις παρα πολυ γρηγορα..μπορει να μην ημασταν πολυ καιρο μαζι αλλα οσο ηταν εδω στην ουσια συγκατοικουσαμε και ζουσαμε πολυ εντονες στιγμες..επισης απο τη στιγμη που ημασταν σε σχεση μεχρι να χωρισουμε μειναμε πολυ λγιο διαστημα σε αποσταση , μονο μερικες μερες, γιατι ερχοταν πολυ συχνα. Μου ειναι τοσο δυσκολο να αποδεχτω την ολη κατασταση γιατι ενω δεν ειχα πολλες προσδοκιες απο αυτον τον ανθρωπο λογω του τροπου με τον οποιο τον γνωρισα και λογω αποστασης να σου πω την αληθεια δεν περιμενα να προχωρησει μεταξυ μας μετα την πρωτη φορα που βρεθηκαμε απο κοντα, εκεινος με διεψευσε με την συμπεριφορα του και με την προσωπικοτητα του..Δεν ειναι κανενας μαλακας που απλα π*δαει και φευγει κι αυτο ειναι που με στεναχωρει περισσοτερο γιατι δεν μου δινει λογω να τον ''μισησω''..Επισης να σας πω οτι επικοινωνησε ξανα μαζι μου μετα απο ενα διαστημα γιατι ενιωθε ασχημα για τον τροπο που μου μιλησε και γιατι σκεφτοταν οτι μπορει να πιστευω οτι με εκμεταλλευτηκε ή οτι γυρισε στην πρωην του και ολο αυτο τον βαραινε ψυχολογικα..