Quote:
Originally posted by GreenPeyote
Σκεφτόμουνα τον κρίνο που σε \"πειράζει \" συνέχεια και θα ήθελα να ρωτήσω και τη δική του άποψη πάνω στο θέμα... Αυτό το \"πείραγμα\" είναι κακό??
οχι απαραιτητα, αρκει να ξερεις το ρολο του ο καθενας απο εκει που ειναι.
Τιποτε δεν ειναι κακο μεχρι την στιγμη που θα το χρησιμοποιησεις εσυ σαν τετοιο.
Πχ αν δεν μειωνεις τον αλλον και μονο τον πειραζεις οπως αναφερεις δεν βλεπω το κακο.
Για μενα αν μεινεις στο πρωτο σημαινει οτι εχεις χιουμορ, αν πας στο δευτερο σημαινει οτι εχεις ανασφαλειες, τρεχα γυρευε ποιες.
Επίσης με το κρίνο νιώθω οτι έχουμε πολλά κοινά (εκτός από συνονόματοι - κι εμένα Δημήτρη με λένε :) )
χρονια μας πολλα, οσονούπω ;)
και έχω μία αίσθηση οτι προσπαθώ να τον αντιγράψω σε αυτά που λέει και στον τρόπό που εκφράζεται και στα αστεία που λέει...
Να μην προσπαθεις να αντιγραψεις κανενα παρα να εισαι ο εαυτος σου, αυθεντικος πανω απο ολα, ασχετα αν καποια πραγματα μοιαζουν με αλλους.
Κατα τα αλλα χμμμ.....
Οι επιλογες της ζωης μου βασει του χαρακτηρα μου, αρκετες φορες με εχουν φερει σε δυσκολες στιγμες.
Δεν θα μπορουσα ομως να πραττω αλλιως, γιατι απλα δεν θα ημουν εγω.
Προτιμω τον εαυτο μου ετσι ακριβως οπως ειναι, γιατι πανω απο ολα θελω να αισθανομαι ωραια με τον εαυτο μου και να ειμαι σε αρμονια μαζι του.