Σχέσεις και προβλήματα...
Συγγνώμη για τον κάπως γενικό τίτλο αλλά δεν έχω έμπνευση αυτή τη στιγμή... Και δεν ξέρω αν είναι σωστό που έβαλα το θέμα εδώ αντί για το υποφόρουμ "σχέσεις" αλλά επειδή έχει να κάνει εν μέρει με τη σεξουαλικότητα σκέφτηκα να το βάλω εδώ...
Οι περισσότεροι την ξέρετε την ιστορία μου με την σεξουαλική παρενόχληση που είχα δεχτεί ή όπως αλλιώς μπορούμε να το ονομάσουμε τέλος πάντων και το πόσο με τρόμαξε κι ότι μ' έκανε να κλειστώ στον εαυτό μου οπότε δεν θα πω περισσότερα...
Μερικές φορές μπαίνω σε σκέψεις χωρίς να το θέλω και νιώθω ανασφάλεια... Και θέλω να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις...
Η μία είναι η εξής: Δεν θα φανεί άσχημο σε πιθανό μελλοντικό σύντροφο το γεγονός ότι μ' έχουν παρενοχλήσει έτσι; Ή να θεωρηθεί ότι φταίω εγώ; (το είχα ακούσει κι αυτό)
Η άλλη είναι: Μπορώ να ελπίζω σε περισσότερη τρυφερότητα στις σεξουαλικές επαφές ώστε να μην μου έρχονται αυτόματα αναμνήσεις από εκείνο το γεγονός;
Δεν σκέφτομαι πολύ καθαρά τώρα, ελπίζω να έγινα κατανοητή... Έγραψα αυτό τον προβληματισμό μου γιατί σκέφτομαι ότι αν κάνω καινούρια σχέση θα έχω προβλήματα μέχρι ν' αποκτήσω εμπιστοσύνη και ίσως αυτό να είναι μια προετοιμασία...