Originally Posted by
Sonia
Λοιπόν, δεν σου αρέσει το υφάκι μου, διότι δεν φαίνεσαι να θες να βοηθηθείς, βρίσκεσαι σε άρνηση. Σου έχει κολλήσει ότι έπαθες έμφραγμα και προσπαθείς με κάθε τρόπο να το αποδείξεις και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Ας υποθέσουμε ότι έπαθες κι ότι κάποιος σου το επιβεβαιώνει. Τι θα γίνει; Θα σου πει να κάνεις διατροφή, γυμναστική με μέτρο, να πίνεις με μέτρο, να μην καπνίζεις και κυρίως να προσπαθήσεις να μην έχεις άγχος και να είσαι όσο πιο δυνατόν πιο ήρεμος. Τα άλλα τα κάνεις, άρα το άγχος σου πρέπει να δουλέψεις. Άρα πάλι στα ίδια καταλήγουμε. Τώρα πάλι αν με το που ακούσεις ότι πέρασες έμφραγμα κι έχεις πρόβλημα στην καρδιά σου περάσουν όλα και αρχίζεις και τρέχεις ξέγνοιαστός στα λειβάδια να μαζεύεις μαργαρίτες, ορίστε, να στο πούμε: Έπαθες έμφραγμα! Συγχαρητήρια. Καλύτερα τώρα;
Επειδή πάλι στραβά θα τα πάρεις αυτά που σου λέω, είναι το τελευταίο μου ποστ σε μήνυμά σου. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να συγχύζεσαι με το υφάκι μου, ούτε κι εγώ να επιβαρύνομαι ψυχολογικά όταν απαντάω σε κάποιον με καλές προθέσεις και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Εύχομαι να την βρεις την άκρη σου και να γίνεις σύντομα καλά. Αντίο από εμένα.