Οι ενέσεις τοπικής αναισθησίας έχουν αδρεναλίνη για να σταματάνε το αίμα, όμως ενδέχεται σε συνδυασμό με φάρμακο που πέρνεις να κάνουν αυτήν την παρενέργεια δηλ. Παραξυσμικη κολπική μαρμαρυγή, εγώ παίρνω εισπνεόμενα λόγο άσθματος όπου σε συνδυασμό με την αδρεναλίνη με έστειλαν στο νοσοκομείο!!!
Όταν το έπαθα ήμουν στο σπίτι μου και το κατάλαβα αμέσως γιατί η καρδιά μου πήγαινε να φύγει από το στήθος μου από τους δυνατούς χτύπους φτερουγίσματα. Δεν παίρνω φάρμακα για άγχος και ηλικία μου είναι 50 ,όσο για τα φάρμακα της κολπικής θα τα παίρνω μια ζωή για προστασία, γιατι ΑΝ κάνω σε μεγαλύτερη ηλικία τέτοια αρρυθμία θα με προστατέψουν από το εγκεφαλικό!!!!
Και για να μην τρομάξω κανέναν οι εκτακτες που νιώθουμε δεν έχουν καμμία σχέση με την αρρυθμία της μαρμαρυγής. Οι έκτακτες είναι αθώες όπως λέει ο καρδιολόγος αλλά απλός μας φοβίζουν!!Το θέμα όμως είναι ότι ανακάλυψα ότι σε μένα έχουν σχέση με το στομάχι!!!Αυτό βέβαια το είχα διαβάσει παλαιότερα στο φόρουμ από έναν άλλο χρήστη, ότι δηλ φτιάχνοντας την διατροφή του και το στομάχι του, σταμάτησαν οι έκτακτες, γιατί το στομάχι ειναι το κέντρο του στρες.Και έχει νόημα αυτό γιατί κάθε φορά που είχα στρες με έπιανε το στομάχι μου, μέχρι εμετό έκανα σαν να έχω δηλητηριάσει.
Εστάλη από SM-J530F στο
E-Psychology.gr Mobile App