Quote:
Originally posted by lostsoul
Καταρχην καλημερα σε ολους σας!!! Εν συντομια θα πω , ΠΡΟΤΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ οτι συμφωνω και με τον Εμπνευστη(=απιστευτος εισαι ρε συ!!! τελεια \"χιουμοριστικη\" προσεγγιση του θεματος, οπως παντα αλλωστε...) αλλα και με την rata...
ευχαριστω για τα κεφαλαια, δεν περιμενα τετοια τιμη....
Και ερχομαι σε εσενα φιλε κρινο. λοιπον για να δω...για να δω! Ειμαι αισιως στα 31 μου χρονια (εαν και καποιες φορες ισως να αισθανομαι πολυ \"καπως\" θα το πω).
ευχομαι και στα 101...
Ωστοσο Κρινο, θα σε παρακαλουσα να μην προβεις ξανα σε χαρακτηρισμους τετοιου ειδους οπως: \"φονταμενταλιστης\" και τετοιες μπουρδες (μετα συγχωρησεως ετσι? ), διοτι αυτες ειναι λεξουλες που τις βαζουν στο στομα τους και τις πιπιλανε συνεχως κατι ατομακια που δεν ειναι του δικου σου \"βεληνεκους\"... Ετσι δεν ειναι ? Εσυ ειπαμε εισαι \"ψαγμενος\", δοκιμασμενος,
πετας τσιτατα χωρις να αιτιολογεις τιποτα.
Ωστε οταν μιλας για χριστιανικο φονταμενταλισμο στην ελλαδα ειναι μπουρδα???
Μα ακριβως επειδη ειμαι ψαγμενος θα σου ανατρεψω οτι λες, για αυτο ακριβως το λογο οχι για κατι αλλο.
ακους Μαρουδα και τετοια... Προς Θεου λοιπον!!! ουπςςςςς μου ξεφυγε ρε φιλε, σορρυ εεεε?.... χιχιχχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι χι....
ααααααα απο ολα ακουω.
Ε ναι τωρα και εσυ ασε τον θεο εκει που (δεν) βρισκεται....
χοχοχοχοχο
Φιλε μου κρινο, στον φονταμενταλισμο μιλανε (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ..ΜΙΛΑΝΕ) για την επιλογή ενός ολιστικου ιδεολογικου συστήματος κοσμικου ή θρησκευτικου, που απαιτει απολυτη αλληλεγγυη και υπακοη και δαιμονοποιεί οσους σκεπτονται ή δρουν διαφορετικά. Η αλλη θεμελιωση εχει φιλελευθερο και δημοκρατικο χαρακτηρα και συναδει με μια μεγαλη ποικιλια τροπων ζωης.(εδω θα λεγαμε οτι συγκαταλλεγεσαι εσυ μεγαλε μου!!! σε ηλικια παντα ετσι??? χαχχαχαχα).
Το συστημα αυτό βασίζεται αφ\' ενος στο απαραβίιαστο του ατομου και αφ\' ετέρου στο δημοκρατικό Σύνταγμα. ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
εχω ολο το υλικο που χρειαζεται για να αποδειξω αυτα που γραφω.
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ \"ΑΝΑΜΑΣΑΣ\" οσαν τις αγελαδες ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΔΙΩΞΑ να ακολουθησω το \"δογμα\" των φονταμενταλιστων, ουτε ποτε αναγκασα καποιον να πιστεψει στον Χριστουλη!!! Μπα σε καλο σου!!!! Τι ζορι τραβας ρε φιλαρακι εαν πιστευω εγω ή οχι??? Μηπως σου εβαλα κανενα μαχαιρι στον λαιμο, ο Χριστιανος!!!! (μπου χαχαχαχαχαχα)
εγω δεν εχω προβλημα ακομα και αν πιστευεις στο θεο ποντικι.
Δικο σου θεμα και δεν με απασχολει.
Για να μην μπερδευεσαι η συζητηση αρχισε οταν εγραψα οτι ειμαι αθεος και μου ειπες να το δω αλλιως....
Θα στο πω και παραλλιως,
εχω ενα κολλημα οταν λεω τις αποψεις μου και προσπαθουν να μου περασουν οτι δηθεν ειμαι λαθος....
Κατι που εγραψες εσυ.
Στο ξαναεγραψα, δεν εχω προβλημα με τι πιστευεις.
Εχω προβλημα με το να μου δειχνουν οτι ειμαι λαθος επειδη δεν ειμαι του δογματος σου.
Αν δεν ειχε ειπωθει αυτη η κουβεντα, τιποτα απο οσα διαβαζεις δεν θα ειχα γραψει.
Αυτα τα ολιγα λοιπον φιλε μου, (γιατι εχω πειξει στο γραφειο μου σημερα - απο το πρωι θελω να σου κανω απαντηση και δεν εχω προλαβει ουτε να κατουρησω....)
ευτυχως εγω σημερα ειμαι χαλαρος και εχω ωρα να σου βαλω μπολικα κειμενακια, να εχεις να διαβαζεις για το ΣΚ σου.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΕΤΣΙ?
προφανως και εισαι φαουλ και σου ειπα τους λογους πιο πανω.
Στην ελλαδα υπαρχει ενας σκοταδισμος σχετικα με την θρησκεια και σορρυ αλλα στο θεμα αυτο ειμαι ευαισθητος.
Οταν μπαινει στο δρομο μου ενας χριστιανος και προσπαθει να μου το παιξει θρησκος, σορρυ αλλα η θα κανει στη παντα η θα περασω απο πανω του, δικη του επιλογη.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!
Σε φιλω γλυκα,
Τσικις