geia sas kai pali paidia mou exi mpei emoni idea pos pasxo apo sxizofrenia genika eime anxodis tipos kai ola auta kai ekana ena test sto internet me kati maskes kai mou evgale apotelezma pos exi sxizofrenia exo panikovlithi twra
Printable View
geia sas kai pali paidia mou exi mpei emoni idea pos pasxo apo sxizofrenia genika eime anxodis tipos kai ola auta kai ekana ena test sto internet me kati maskes kai mou evgale apotelezma pos exi sxizofrenia exo panikovlithi twra
Ποια τεστ στο ιντερνετ φίλε μου! Εσύ πως νοιώθεις; και πως νοιώθεις να εισαι ανάμεσα στους αλλους;
Niotho para poli anxomenos ok kati pou exo apo panta eime arwstofovikos oti dw nomizo pos to exo alla mips eine sxizofrenia auto
θα μου απαντησεις ειλικρινά... πιστευεις αν είχες θα εμπαινες να το μοιραστείς εδω μέσα και να ψαχτεις;
Nomizo pos nai file m logo tou oti eine anonimo to forum
Psixologo i psixiatro?
εγω ρε παιδια εκανα ενα τεστ στο ιντερνετ και μου εβγαλε οτι το επαγγελμα που με ταιριαζει ειναι νεκροθαφτης......... δεν ξερω γιατι, και ουτε το εχω σκεφτει ποτε και ουτε εχω καμια σχεση με αυτην την δουλεια...
Den eine to idio adelfe :p
Χαχα! πάντως menis είναι πολύ κερδοφόρα δουλειά και δεν θα έχεις ποτέ κρίση!!![emoji106]αν θες συνεταίρο,είμαι μέσα[emoji1] [emoji6]
Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
Okk klinw rantevou avrio kiolas :p euxaristo para poli
Ena provlima me tin arwstofovia eine pos den empistevome kiolas oti m lene i idiki
Μην εμπιστευεσαι τα τεστ στο νετ,δυστυχως το ιντερνετ ειναι ο χειροτερος συμβουλος σε αρρωστιες...
Το εκανα και εγω το λαθος να ψαχνω για αρρωστιες στο νετ στο λεω απο προσωπικη εμπειρια...
Και εγω αρρωστοφοβικη ειμαι...
Πηγαινε σε γιατρο για οποιαδηποτε αμφιβολια
Exis kai esy entono anxos logo tis arwstofovias??
μην ψάχνεις στο ίντερνετ γιατί μόνο χειρότερα σε κάνει και σε βάζει σε σκέψεις. εγώ ότι είχα και το έψαχνα στο google μου έβγαζε καρκίνος και γενικά τα χειρότερα σενάρια. ηρέμησε και αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς, βρες ένα ψυχολόγο να συζητήσεις αυτά που νιώθεις
Φίλε ειλικρινά πες ότι τρολαρεις. Από ένα τεστ στο ίντερνετ δεν βγάζεις τίποτα. Εγώ στο ίντερνετ έβγαλα από άπειρα τεστ να έχω iq 120-130+ και όμως είμαι εδώ μέσα και όχι στη νασα.. Έχω βγάλει κι άλλα τεστ πολλά. Ένα να μου βγήκε αληθινό όμως ακόμη δεν βρήκα.
Παιδιά μην ακούω τέτοια, γιατί εγώ πιστεύα στα αλήθεια ότι μου ταιριάζει νεκροθάφτης.. Αυτό μου έβγαλε στο νέτ ως ιδανικό επάγγελμα
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Aplo m mpike i emoni twra pos exo kati tetio giati exo merika simptomata opos i anidonia diskolia sigkentrosis kai tetia
εμενα οι γιατροι μου λενε οτι εχω σχιζοφρενια αλλα εγω δεν τους πιστευω
Εμενα ενα τεστ στο ιντερνετ με ερωτησεις με εβγαλε το αντιθετο του ναρκισσου και ενα αλλο με εικονες 100% ναρκισσος! Πως γινεται αυτο αντε βγαλε ακρη!
Μενει ενα τριτο τεστ να του βαλω τα αποτελεσματα των αλλων δυο και νε με βγαλει με διχασμενη προσωπικοτητα χαχα
Ρε vaper τι στο καλο κανεις ;
Τα αποτελέσματα τέτοιων τεστ είναι ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δλδ η διάθεση της στιγμής καθορίζει τις απαντήσεις σου. Αν το λύσεις όταν θα σαι σε καλύτερη διάθεση το αποτέλεσμα μπορεί να βγει διαφορετικό. Καποτε όταν μας μπει μια ιδέα απαντάμε με βάση το που πάει τη σκέψη μας αυτη η ιδέα.
ontos paidia exete dikio apla eine mia emoni kai tha perasi milisa kai me tin psixologo mou simera kai m eipe pos diataraxi anxous alla metria oxi poli sovari
Αν εχω αγχος με ρωτησες,η προσωποποιηση του αγχους ειμαι δυστυχως....δε μπορω να φαω ,να ηρεμησω....ολα αυτα ειναι απο την φοβια....
Ευτυχως αρχισα ψυχολογο.
Kai egw to idio pleon to pira apofasi den ginete na zw me fovies alla auto pou me tromazi eine i anidonia parapanw les na eine logo tou upervolikou anxous?
Εγω πιστευω οτι μολις ηρεμησεις ολα θα φυγουν...
Υπομονη θελει...
Piga stin psixologo extes kai m eipe pos den exo sxizofrenia alla eine pali mesto mialo m pos exo pfff den tin palevo allo