Quote:
Originally posted by krino
ε μα πια, τοσα χρονια εχω ενα προβλημα και το κρυβω, ειπα νυσαφι ας το πω και εγω να ακουσω μια γνωμ,η, αλλωστε εχω γραψει για προβληματα αλλων τοσες και τοσες φορες, δεν μπορει θα παρω καποια απαντηση.....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Καταρχην το θεμα ειναι τοσο πολυπλοκο που δεν ηξερα που να το βαλω και εξηγουμε:
Το ζητημα μου εχει προκαλεσει,
Αγχος, φοβιες, διπλο-τριπλο πολικη διαταραχη, καταθλιψη, προβλημα στο να τρωω, εξαρτηση, κακοποιηση, διαταραγμενη προσωπικοτητα, προβλημα στο σεξ οποτε ημουν πραγματικα σε δίλημμα και μπλεγμενος σε ποια κατηγορια να βαλω το θεμα.
Γενικα ημουν ενα section απο μονος μου.
Εκτος των αλλων εχουν καταγραφει τα παρακατω συμπτωματα: νυχτερινη ενουρηση, κνησμο στο ισχυο, αλεργια στο φλισκουνι, φουσκωμα στην κατω γναθο, κατσαρωμα μαλλιων και το χειροτερο απο ολα η γλωσσα μου εχει γινει μπλε οπως τα τσοου τσοου....
Εχω κανει τα παντα και δεν φευγει...
Τι γιατρους πηγα, τι βασκανιες εκαμα, τιποτα!
Η τελευταια μου ελπιδα, η γκομενα μου ειχε ενα σταυρουδακι απο τιμιο ξυλο (αυτο που ειχε στο καπω του αμαξιου) απο τα αγιο ορος (οχι εκει που ξεπουλανε απο αλλου) και το τριψαμε το καναμε σκονη και μου το εβαλε εμπλαστρο και τωρα ειμαι φασκιωμενος με επιδεσμους σε ασχημη κατασταση....
Ειμαι ενα ρακος, αυτη η ιστορια τραβαει τρια χρονια τωρα και το εκρυβα γιατι ντρεπομαι.
Οι φιλοι μου με εχουν εγκαταλείψει!
Ο θεος με απαρνηθηκε γιατι λεει ειμαι αμαρτωλος!!!
Νομιζω οτι ολοι με κοιτανε με περιφρονηση!
Με πληρη συναισθηση σας λεω οτι η τελευταια μου ελπιδα ειναι οι απαντησεις σας.....
Για αυτο περιμενω τις αποψεις σας....