Καλησπέρα σας! Νιώθω πολύ πιεσμένα και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.Αρχικά να σας διευκρινήσω ότι είμαι 130 κιλά 1,65 και 22 χρόνων. Λόγω των κιλών μου όπως καταλαβαίνετε έχω φάει αρκετό μπούλινγκ και γενικότερα δυσκολεύομαι πολύ στην ζωή μου. Θα μου πείτε τώρα αφού περνάς όλα αυτά γιατί δεν κάνεις κάτι; Εγώ πάντα αρχίζω δίαιτα με πολύ κέφι και δυναμικά και εκεί που έχω αρχίσει να χάνω κάποια κιλά πάντα ομωσ πάντα κάτι συμβαίνει και μου ρίχνει τόσο την ψυχολογία που εκτονώνομαι στο φαγητό. Όλη αυτά έχουν συντελέσει στο να γίνω ένας άνθρωπος με παρα πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και φουλ στις ανασφάλεια ακόμα και για το πιο απλό πράγμα . Έχω ελάχιστους φίλους από το σχολείο και με αυτουσ ποτέ δεν έχω μιλήσει ειλικρινώς για να μην με κοροϊδέψουν. Πάντα γίνομαι χαλί να με πατήσουν προκειμένου να μην τους χάσω πράγμα που με καταπιέζει πολύ και που δεν μου επιτρέπει να χαρώ το χαρτζιλίκι μου για τον εαυτό μου. Τους έχω κάνει να φανούν τέρατα τώρα αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ που δεν τους έχω ανοιχτεί και που είμαι άνθρωπος που τον εκμεταλλεύονται εύκολα. Κάθε φορά για παράδειγμα που δεν βγαίνουμε έρχονται σπίτι και παραγγέλνουμε και μαλιστα ζητάνε και πολλά με απότελεσμα τους περισσότερους μήνες το χαρτζιλίκι μου να ξοδεύεται κατά κύριο λόγο εκεί αλλά αυτό δεν είναι το περιστατικό για το οποίο θέλω να σας μιλήσω. Πριν λίγο καιρό κλείσαμε με μια φίλη μου και ένα φίλο μου ένα ταξίδι στην Μαδρίτη για τον Αύγουστο και ενώ δεν ήθελα δέχτηκα να ακολουθήσω ως γνωστή βλαμμένη. Το ταξίδι αυτό θα διαρκέσει 10 μέρες.Προς το παρόν με όλες τις παραγγελίες δεν έχω μαζέψει τίποτα στην άκρη και ήδη χρωστάω στους γονείς μου τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο (οι οποίοι με πιέζουν να τους ξεπλήρωσε βλέποντας τους φίλους μου να με κάνουν ότι θέλουν).Εκτος από το οικονομικό υπάρχει και το πρόβλημα ότι οι φίλοι μου είναι πολλοί δραστήριοι ενώ εγώ μόνο και μόνο λόγω των κιλών μου κουράζομαι με το που κανω δέκα βήματα και φανταστείτε και με την ζέστη που θα έχει στην Μαδρίτη τον Αύγουστο. Εκείνοι ανεβαίνουν σκαλιά με ευκολία και θέλουν να νοικιάσουν ποδήλατα πράγμα στο οποίο εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω. Πληγώνομαι πολύ για αυτό αλλά δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση.Εχω φτάσει λοιπόν στην φαση να σκέφτομαι αχ μακάρι να έσπαγα κανα πόδι ή να πάθαινα καμία ίωση η γαστρεντερίτιδα προκειμένου να το γλίτωνα. Θέλω παρα πολύ να γίνει κάτι και να ακυρωθεί για τους παραπάνω λόγους. Δεν ξέρω τι να κω πραγματικά!Εσεις τι θα κάνατε στην θέση μου;