εγω bungee jumping
και θα χωνομουνα σε τσακωμους υπερασπιζομενη τον εαυτο μου αντι να κουλουριαζομαι στο κρεβατι αφου φοβαμαι τις φωνες
Printable View
εγω bungee jumping
και θα χωνομουνα σε τσακωμους υπερασπιζομενη τον εαυτο μου αντι να κουλουριαζομαι στο κρεβατι αφου φοβαμαι τις φωνες
οσο αναποδη και να ειμαι εχω και εγω τις φοβιες μου.ανθρωπος ειμαι κι εγω
αλλο ο φοβοσ και αλλο οι φοβιεσ.......ο φοβοσ ειναι φυσιολογικοσ κ μασ προφυλασει απο κινδυνουσ οι φοβιεσ ομως οχι και πρεπει ν τις καταπολεμαμε
γραψε οτι νιωθεις οτι θα ηθελες να υπερβεις τον εαυτο σου και να το κανεις..
εδωσα παραδειγματα
Το πρώτο πράγμα που θα έκανα αν δεν φοβόμουν θα ήταν να ζήσω.
Το bungee - jumping το βρισκω χαζο ........τι νοημα εχει να πηδας απο υψος , και να ταλαντευεσαι ? ειναι παθητικο .......ενω η ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο ειναι πιο exciting , συμμετεχεις ........αλλα τιποτα δεν συγκρινεται με το να πιανεις 300 χλμ + με μηχανη .....ολα συνηθεια ειναι ......την πρωτη θα φοβηθεις , μετα δεν φοβασαι, το συνηθιζεις , κι αυτο ειναι κακο .....πρεπει ναχεις λιγο φοβο , σε προφυλασσει , φοβιες δεν εχω ........τον γαμο ψιλοφοβαμαι , την δεσμευση .......με οτι αυτο συνεπαγεται ....
τωρα να μου πεις να γητεψω μια κομπρα , εκει θα φοβομουν πολυ .........ειχα παρει αγκαλια ενα μεγαλο πυθωνα ( 30 κιλα πρπ ) σενα φιδαριουμ , αλλα ζαβλακωμενος μου φανοταν , μπορει ναχε παρει περισσοτερα ζαναξ απο μενα .....
ασχετο , βρηκα ενα ποντικαρο σπιτι μου , ψοφιο , δεν υπηρχε εισοδος απο πουθενα , τον πεταξα φυσικα .......πηγα στον εντομοkiller και μουπε οτι οι ποντικοι κολυμπανε , και μπορει εκει που καθεσαι στην τουαλεττα να βγει ποντικαρος και να σου δαγκωσει τον πισινο .......... προσοχη λοιπον ......αμα εκει που ξελαφρωνετε σας δαγκωσει κατι , ποντικος θαναι , μου φανηκε απιστευτο , αλλα αφου τοπε ο ειδικος .....εβαλα ποντικοπαγιδες , με αυτοκολλητο , παει να φαει την τροφη ο ποντικαρος , και κολλαει στην παγιδα ...6 εβαλα .....μενω σε μονοκατοικια βεβαια , δεν ανεβαινουν οροφους οι ποντικοι ( υποθετω , δεν το ρωτησα ) .......
Θα ήμουν πιο δεκτική στην προσέγγιση από το άλλο φύλο αν δεν φοβόμουν...
Και θα έσβηνα το φως το βράδυ...
Να πλησιασω ερωτικα μια κοπελα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
να βουτηξω σε ωκεανο
θα εκανα μονιμως σεξ χωρις προφυλακτικο....με ολες τις γυναικες(δεν κανω μ ολες φοβωντας μην κολησω κατι)
θα επινα κοκαινη(την εχω κοψει λογω φοβου μην παθω τπτ)
Θα επινα καφεδεσ και τσιγαρα ολη μερα ακουγοντασ μουσικη και ψιλοσυζητοντασ
Θα έδινα παραίτηση από τη δουλειά μου και θα άνοιγα δουλειά δική μου με βάση τα προσόντα μου και θα την έκτιζα από το μηδέν βήμα προς βήμα.
Κάποιες που βλέπω και μ αρέσουν θα τις πλησίαζα πεισματικά, καθημερινά, στα ίσια ή με τρόπο, για σοβαρή σχέση.
Θα αγόραζα σπίτι ή διαμέρισμα, έστω με δάνειο, και θα έμενα εκεί.
Θα αναζητούσα φιλίες σε άτομα που με γεμίζουν για τέτοιο σκοπό ανεβάζοντας μέσα μου το επίπεδο μου ώστε να ανταποκριθώ σε καλές φιλίες.
Αυτά θα έκανα!
Αν δεν φοβόμουν θα είχα αντιμετώπιση κατάματα το ότι συμβαίνει μέσα μου!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
θα ρισκαρα στην δουλεια μου και θα κυνηγουσα καταστασεις.
θα ημουν πιο δεκτικη στις αλλαγες και θα τις αποδεχομουν πιο γρηγορα.
εχω χασει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρονο απο αυτην την δυσκολια.
θα πετουσα με παραπεντε.
θα εκανα βουτιες απο ΠΟΛΥ ψηλους βραχους με το κεφαλι στην θαλασσα.
βλεπω πολλους λατρεις των extreme sports!
Θα εβγαζα σε ολους τον αληθινο εαυτο μου
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Tο βρίσκω μεγαλοστομία να λεει κάποιος πως δεν φοβάται.
Αλλωστε είπες πως φοβάσαι την φτώχια Μακ.
Πάντως μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν την αίσθηση του φόβου είναι η ομάδα των ψυχοπαθών. Είναι ένας από τους λόγους που μια μικρή ομάδα αυτών επιτυγχάνει τους στόχους της.
Τι εννοεις;;
Ψυχοπαθεια ειναι διαταραχη προσωπικοτητας.
Μη το μπερδευεις με την ψυχασθενεια κ την σχιζοφρενεια.
Ψυχασθενεια ειναι ολες οι ψυχικες παθησεις απο την αγχωδη διαταραχη μεχρι σχιζοφρενεια.
Σχιζοφρενεια μπορει να προκληθει στον καθενα κ δεν καθιστα απαραιτητα διαβολικο καποιον. Συνεχιζει κ εχει πολλα απο τα χαρακτηριστικα που ειχε πριν.
Ψυχοπαθης γεννιεσαι ομως κ ειναι ατομα που δεν νιωθουν ενοχες,τυψεις,αγαπη κ χειραγωγουν συνεχως με διαφορες τακτικες.
Αν δεν ειναι στην φυλακη μπορει να ειναι υψηλα ισταμενοι σε πολυεθνικες καθως εχουν αντοχες στο αγχος κ στο να πατανε επι πτωματων.
Μαζι με ναρκισους, σοσιοπαθεις ειναι η τριαδα με μακιεβελιστικα χαρακτηριστικα.
δε ξερω αν ειναι συμπτωμα καποιας διατραχης. δεν νομιζω παντως.
απλα οταν ακουσω φωνες ή τσακωμο παγγωνω. με κυριευει φοβος. γι αυτο και απομονωνομαι.
εμενα μου αρεσει να συζηταω και να λυνω τις διαφορες μου ηρεμα.
εχουν υπαρξει ομως και φορες που θα επρεπε να υπεραπιστω τον εαυτο μου και λογω αυτου του φοβου εκανα τον λαλακα.
αυτα ομως συσσωρευονται μεσα και ασφυκτειω.
με γεμιζει με αποθυμενα
εσυ πως το βιωνεις?
Αν δεν Φοβόμουνα θα ήμουν ήρεμη χαλαρή δεν θα είχα ενοχές για πράγματα που συνέβησαν θα χαιρόμουνα τη ζωή και θα είχα κοντά μου ανθρώπους που να αγαπιόμαστε πραγματικά και θα πίστευα στον εαυτό μου και κυρίως δεν θα πονούσα άλλο πια
Οι ψυχοπαθείς φοβούνται διότι έχουν τραυματικές εμπειρίες οι οποίες εκ της φύσεως τους γεννούν φόβο. Επίσης, είναι πιο συνειδητοποιημένα άτομα λόγω του ότι η σκέψη τους απορροφήθηκε στο να ξεψαχνίζει τις τραυματικές εμπειρίες και να βγάζει συμπεράσματα τα οποία δημιουργούν φόβο επανάληψης, κι έτσι έγιναν πιο προσεκτικοί, δεν ρισκάρουν και κατά συνέπεια φοβούνται.
Αυτοί που έχασαν την αίσθηση της πραγματικότητας ή τα ψυχολογικά τους δημιούργησαν αισθήματα εκδίκησης, αυτοί δεν φοβούνται.
Η απάντηση μου «Άρα, υπάρχει ο φόβος», Αναφερόταν στο πρώτο σκέλος μιας απάντησης σου, εκεί που γράφεις... «Tο βρίσκω μεγαλοστομία να λεει κάποιος πως δεν φοβάται. Αλλωστε είπες πως φοβάσαι την φτώχια Μακ...».
....
Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση που αφορά το δεύτερο σκέλος, αλλά είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα αφομοιώσω, ούτε να τα διασταυρώσω για την ορθότητά τους, καθώς είναι έξω από τα γνωστικά μου όρια.
Για να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πω ένα δύο παραδείγματα. Όταν τσακωνονταν οι δικοί μου δεν μπορούσα να ακούω φωνές κτλ και κλειδωνομουν στο δωμάτιο και κάποιες φορές είχα βάλει και το κεφάλι μου κάτω από το μαξιλάρι. Ή αν πχ φώναζαν χωρίς να τσακώνονται απαραίτητα τότε κάπως ενοιωθα, φρικάρα δεν μπορούσα να τους ακούω. Ήταν σαν να Πονουσε το κεφάλι μου κάπως. Πολύ περίεργο.
Σε γενικες γραμμες , αποφευγω να σκεφτομαι αυτα που με φοβιζουν , να τα καλλιεργω στο μυαλο μου , ειναι ενα ειδος αρνητικης σκεψης , και δεν σκεφτομαι ετσι ........ οταν και αν ερθουν , θα ταμντιμετωπισω εκεινη την στιγμη ......
δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην φοβαται .......
....
.... .... ....
.... Έχουν μείνει χοντρές ζημιές... Απ' τη μια συμβουλεύεις αγνώστους κι απ' την άλλη τους κατηγορείς. Πρώτα προσπαθείς να ψαρέψεις κόσμο, κι όταν δεις ότι δεν τσιμπάνε, τους κατηγορείς ότι τάχα ψαρεύουν κόσμο. Μάλλον σου χαλάνε την πιάτσα όσοι σκέφτονται...
Νομίζω οτι ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ο θάνατος , κυρίως των ανθρώπων που αγαπώ.
Χωρίς αυτόν θα ζούσα μια πολύ πιο ξέγνοιαστη και ελεύθερη ζωή.
Πιστευω οτι αυτο ολοι το φοβουνται , ειναι φυσιολογικο , ................... να χασεις τους γονεις σου η την αδελφη σου .... αλλα οι γονεις μια μερα μοιραια θα φυγουν , ας φυγουν ειρηνικα τουλαχιστον ..... εχασα την θεια μου την Δευτερα την προηγουμενη , που ειχα σχετικα στενες σχεσεις , με ενοχλησε για μια βδομαδα , επειδη εφυγε τυραννισμενη , αλλα τωρα το ξεχασα , ουτε στην κηδεια της δεν πηγα , δεν παω σε κηδειες , αμα δεν πας στις κηδειες των αλλονων , ουτε αυτοι θαρθουν στην δικη σου ......
το να πεθανω εγω , σκασιλα μου ..........
Πλέον κι εγώ αποφεύγω να πηγαίνω σε κηδείες γιατί μετά από τόσους θανάτους με πιάνει ένα απίστευτο μπούκωμα στο νεκροταφείο, τόσο πολύ που αν πήγαινα μαζί με τους γονείς μου για ν' ανάψουν το καντήλι στο θείο με σκοπό να πάμε κάπου που ήθελα να πάω μετά και το συνδυάζαμε, δεν κατέβαινα από το αμάξι... Αλλά όταν πρόκειται για πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν νιώθω ότι κάνω το σωστό αν δεν πάω... Κι έχω τον παππού μου που είναι πολύ ηλικιωμένος και κάποια στιγμή θα φύγει, εκεί θα πάω, θα σφιχτώ και θα πάω αλλά αν δεν είναι κοντινός μου ο νεκρός δεν θα πάω κι ας "πρέπει" για κάποιους...