SOS τη βοήθεια σας -κακή γνωριμία με διπολικό και απαισια συμπεριφορα
Πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί .γύρω στα 31 αυτός .να πω ότι έχω περάσει ιστορικό βαθιάς κακοποίησης ψυχολογικής από πρώην με ναρκισιστικη διαταραχή προσωπικότητας και πλέον είμαι γνώστης μετά από πολύ μελέτη ψυχολογίας των τοξικών σχέσεων .να αναφέρω επίσης πως είμαι σε επάγγελμα που έχει στο οδηγό σπουδών αρκετή ψυχολογια. Μιλάμε διαδίκτυακα ούτε 15 μέρες και λέγαμε να βρεθουμε.στη αρχή όπως μιλούσαμε ήταν ενθουσιώδης μου λέγε ότι θέλει να μιλάμε συχνά και δε μπορεί να ηρεμήσει απ τη ανάγκη του να μιλάμε .παράλληλα είχαν πρόβλημα και οι 2 γονείς του ,υγείας .η μητέρα χειρουργειο σοβαρό ο Πάτερας καρδιολογίκα και ψυχολογικά όπως μου ανέφερε το παιδί .του στάθηκα ήμουν εκεί μιλάγαμε τηλ και μηνύματα .ξαφνικά μια μέρα έπεσα παρολίγο θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το πρώην σύντροφό μου.αμυνθηκα τη γλύτωσα βέβαια, αλλά μέσα μου έτρεμα .με ρωτά τι έχω του εξηγώ με τα πολλά και η απάντηση ήταν ' θες πολύ δουλίτσα ακόμα ' υπονοώντας πως τα θέλω .κλείνει wifi και εξαφανίζεται .εγώ άναυδη .του στέλνω ότι είναι αδικαιολογητος .τη επόμενη μέρα με μακρόσυρτα μηνύματα απολογείται λέγοντας πως ήταν μια παρανόηση από τη νυστα του καθώς ήταν άυπνος δίπλα στη μητέρα του πως νιώθει ντροπή και αμήχανα πως είμαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και απλά κατάλαβε αλλά ότι και καλά εγώ ήθελα πχ και μετά του τελείωσαν τα megabites .το τρώω το παραμύθι δε δίνω βάση, μετά απ'2με 3 μέρες πάλι γράψιμο ,να βλέπει τα μηνύματα να απαντάει μετά από ώρες σε φάση ν έχω γίνει δεδομένη αυτή τη αίσθηση λάμβανα. Το συζητάμε καταλαβαίνει ότι θα χάσει το ενδιαφέρον μου επικοινωνεί παίρνει τηλ ,λύνεται κ αυτό .αχ ...πριν 3μερες εξαφανίζεται μες τη μέρα επικοινωνεί βράδυ μετά απ' δικά μ μηνύματα και του στέλνω για πλάκα ένα ηχητικό π έλεγε ' μπα μας θυμήθηκες;' .εννοείται πιο πάνω υπήρχαν στοιχεία που έδειχναν ότι τον πείραζα σε φιλικό κλίμα .λαμβάνω μια απάντηση ' ξέρεις πόσο με ενοχλεί η ειρωνεία κάτσε με τη ειρωνεία σ και μη μάθεις τι έγινε αποψε καληνύχτα .τρώω φρίκη προσπαθώ να επικοινωνήσω και να κατανοήσω τι παίζει αλλά είχε κλείσει το ίντερνετ .τη επόμενη μέρα δε απαντά σε μηνύματα και του στέλνω ένα ηχητικό που εξηγεί ότι δε αξίζω τέτοια συμπεριφορά και αποσύρομαι .ακολουθούν από πλευράς του τα γνωστά 'σε παρακαλώ μη φύγεις ήταν παρανόηση ντρέπομαι συγνώμη ο πατέρας μ τσακώθηκαμε και με πέταξε απ τη σκάλα και άλλα πολλά '..δίνω μια τελευταία ευκαιρία και το τονίζω πως θα ναι η τελευταία.μερες πίσω είχε παραδεχτεί ότι είν' διπολικος απ τα 21 του σύνολο δέκα έτη και τότε στα 21 είχε υπομανιακο επεισόδιο με κατάθλιψη μετά και είχε κάνει απόπειρα .μου είπε πως έκανε 4ετη ψυχοθεραπεία και ο ψυχολόγος τον αποδέσμευσε στα 4 έτη λέγοντας του πως συνηρθε και το ξεπέρασε .( Δε το πίστεψα ) είπε πως πια δε παίρνει αγωγή και είναι από τα 25 του καλά κ σταθερός .( Επίσης δε το πίστεψα ).. εντωμεταξυ σε όλη τη σύντομη γνωριμία ανέφικτα σχέδια πχ να έρθεις να ζήσεις μαζι μου να σε εκπαιδεύσω στη νοσηλευτική ( είμαι φοιτήτρια νοσηλ και εκείνος νσοηλευτης αλλα εργάζεται) να μείνουμε μαζί .τρέλα και ανέφικτα σχέδια που σε τόσο μικρή γνωριμία με τρόμαξαν κάπως .και από προχτές παιδιά μου της τρελής το πανηγύρι .παίρνει τη επιβεβαιώση προφανώς ότι του συγχώρεσα τη παρεξηγηση κ το περί ειρωνείας και απ τη επόμενη μέρα όλη μέρα κανένα μήνυμα και ένα το βράδυ που έλεγε είμαι με γρίπη .τη επόμενη μέρα δηλαδή χτες ,πάλι στο ξεκαρφωτο ενώ δε μιλάγαμε μου σκάει μηνυμα με αρρωστοσελφι από το χώρο εργασίας του 8 τ βράδυ με απ' κάτω μήνυμα ότι είμαι βάρδια με πυρετό .εγώ χτες είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το μάτι μου και σήμερα είναι δεμένο να μη περνάει φως .οπότε δε μπορούσα να απαντήσω ,απαντάω κατά τις 12 ελπιζωντας βεβαια ότι θα είχε δει κάποια σχετική δημοσίευση που έκανα στο φεισμπουκ για το ατύχημα για φίλους και γνωστούς .του λέω περαστικά αλλά δυστυχώς ότι είμαι σε χειροτερη μοίρα .δε απαντά .συνεχίζει να αγνοεί κάποια στιγμή βγαίνω εκτός εαυτού και του λέω ότι έχω σοβαρό θέμα υγείας και δε μπορω να ασχολούμαι με κάποιον που αδιαφορεί έτσι έντονα και ότι εγκαταλείπω τη υπόθεση. πάλι αδιαφορία και καμία ερώτηση για το ατύχημα μου .πλέον κατά το ξημέρωμα κλαίγοντας από φόβο για τη όραση μου και σοκαρισμένη από το τρόπο που φέρθηκε στέλνω το τελευταίο μήνυμα εξηγώντας του τι έπαθα ότι έπεσα από τα σύννεφα ότι είναι απάνθρωπος και εγώ ήμουν εκεί με τη μητέρα του ενώ αυτός δε ρώτησε καν τι έπαθα και εν συντομία ότι τα συναισθήματα ενδιαφεροντος π είχα για αυτόν έληξαν. Και πάλι ουδεμία απάντηση .με έχει ακόμα φίλη στο φεισμπιυκ και συμπεριφερεται αγνοώντας με και τα μήνυματα μουπαντελώς . Νομίζω ότι είναι σε φάση μανίας και ακόμα και αν καταλάβει τι έκανε δε θα το συγχωρήσω και θα φύγω δε είναι δυνατόν από 2 ΒΔ γνωριμίας να υπάρχουν αυτά ! Εσείς τι λέτε;