ladose για για τις κρίσης πανικού και το άγχος... ?
καλησπέρα παιδιά.. έχω σταματήσει τα αντικαταθλιπτικά έπαιρνα το cipralex και έχω κάνει φοβερό υποτροπη με υπερβολικά νεύρα ζαλάδες όλη μέρα.. απώλεια όρεξης και απώλεια λίπους και κιλών σε σύντομο χρονικό διάστημα 20κιλά πάνω κάτω.. λογικά είχα πρηστεί και από το χάπι αυτό... πήγα σε έναν ψυχίατρο και λόγο τον σπασμών που έχω στο κεφάλι και στα χερια ήθελε να μου γράψει το rispendal και seroquel.. τόσα χρονια δεν πήρα ποτε αντιψιχοσικο και θα πάρω τώρα? ούτε καν... αν έχω καλή διάθεση και δεν έχω άγχος δεν έχω ούτε σπασμούς ούτε τίποτα... θα ήθελα να μου πει κάποιος τις εμπειρίες που έχει από το λάδωσε.. όχι για κατάθλιψη... διότι δεν έχω κατάθλιψη.. έχω ελαφρύ βαθμό ιδψ με αροστοφοβια και πολύ έντονο άγχος και συνεχώς ψυχοσωματικά.. την παλεύω με ξανάξ εδώ και 6 μήνες 3 φορες την μέρα από 0.25mg ο ψυχίατρος απλά θέλει να μου διώξει την ένταση λέει με αντιψυχωσικά φάρμακα... εγώ πάλι ζήτησα αντικαταθλιπτικά και του είπα για το λάδωσε και πολύ απλά μου το έγραψε.. ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.. αλλα φοβάμαι τις παρενέργειες του... έχω κακή εμπειρία από zoloft με αυξημένα αντανακλαστικά και ταχυκαρδία ολόκληρη νύχτα.. και με τρομάζει μπορώ να σας πω.. μου είπε να ξεκινήσω με 10mg ladose και ταυτόχρονα να συνεχίσω το xanax όπως το περνώ... το θέμα είναι πως θα κόψω και το xanax... μπορώ απότομα? η θέλει σταδιακή μείωση λίγο λίγο? μου κάνει πολλά στερητικά μονο αν δεν πάρω το χάπι στην ώρα μου γίνομαι χαλια.. τι λέτε λοιπόν για το λάδωσε αξίζει? συγκεκριμένα για το άγχος κάνει δουλειά? η θα μου αύξηση το άγχος στο ταβάνι? διότι δεν βλέπω να αναφέρει στο φυλλάδιο οδηγιών ότι κάνει για το άγχος.. παρα μονο για κατάθλιψη λέει...