Εγω οχι μοναξια απο το 2009..
Printable View
Εγω οχι μοναξια απο το 2009..
Εξαρταται τι εννοεις φιλους.ορισε την εννοια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Φίλους πια οχι. Γνωστούς πολλούς αλλά αδιάφοροι.
Μμ σπανιο αλλα μοναδικο αν το βρεις και ειναι αληθινο
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Για παράδειγμα τώρα να είχαμε έναν φίλο/η και να ερχόταν σπίτι σου να σε σήκωνε και πηγαίνατε μια βόλτα με το αμάξι κάπου άσχετα να μιλούσατε και να το ξημερώνατε έτσι. Όμορφα.
Να του ελεγες το θεμα σου ας πουμε? Εγω βασικα θελω ενα φιλο που θα μιλαμε συνεχεια για γκομενακια.. φτανει γερασα με τους γερους εδω στην φλωρινα. εχω ξεχασει πως να μηλισεις σε ενα γκομενακι πως να την πεσεις τι να πεις.. παει το αθλημα και σε αυτο παιζει ρολο και η ασθενεια
Ναι και γενικά να μιλούσαμε για τα πάντα. Από τι σκατά είναι αυτά που φοράς μέχρι για θέματα οικονομικά-πολιτικά κτλ.
φιλους εχω, γυναικα δεν εχω, και κανονικη δουλεια
Εχω 3 κολλητούς...η μια είναι κοπέλα.
Με την κοπέλα τα πάμε καλά αλλά έχω πέσει τώρα κ αν είσαι μελαγχολικός και δεν κάνεις καμιά πλάκα το κλίμα είναι κάπως. Με ανέχεται ακόμα :P
Mε το ένα παληκάρι που λείπει εξωτερικό βρισκόμαστε όταν έρχεται καλοκαίρια και ταιριάζουμε αλλά είμαστε κ οι 2 σοβαροί συνήθως κ νομίζω κ αυτός και εγώ θέλουμε να κάνουμε καμιά μαλακία αλλά έτσι συνηθίσαμε.
Με το άλλο παληκάρι είμαστε τελείως αντίθετοι. Δεν ανοίγεται εύκολα. Εμένα μ'άρέσει να υπάρχει κατανόηση και επικοινωνία να μπορείς να εκφραστείς, όχι να γίνεται η συναναστροφή λες κ γίνεται καταναγκαστικά.
Τώρα από αυτά που είπες δεν ξέρω αν πληρούν τα κριτήρια σου για φίλο αλλά φίλους τους χαρακτηρίζω.
Νομίζω δεν θα την πάλευα χωρίς φίλους.... Στη δική μου ζωή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, είναι πολύ πιο κοντά μου από την οικογένεια μου. Και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, που παρά τις άσχημες φάσεις που πέρασα είναι ακόμη εδώ και μπορούμε να μοιραζόμαστε αυτή την υπέροχη ζωή...
...Αν και δεν θα δει κανείς τους αυτό το post, είναι μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσω, που υπάρχουν στην πραγματικότητα μου.... και που έχουν δείξει τόση κατανόηση στην "ψυχασθενή" φίλη τους!!
εναν κολλητο εχω σε αλλη πολη.ημασταν 4 χρονια σε σχεση.και τωρα ειμαστε αλλα 4 χρονια φιλοι.
αλλες 3 φιλες πριν λιγα χρονια ειχα απο το σχολειο.στη μια μια μερα ειπα για τα ψυχωτικα.με εκοψε και αυτη αλλα και οι αλλες 2 εντελως τυχαια..
Eναν κολλητό παντρεύτηκε τώρα πια μόνος με έναν καφέ στο χέρι και έξω..
Ακριβώς!
Είσαι σ' ένα δρόμο λοιπόν μαζί με τους φίλους σου και περπατάτε. Ξαφνικά, γλιστράς και πέφτεις. Παρατήρησε τώρα ποιοι θα γελάσουν με την πτώση σου. Δεν έχει σημασία εάν ανάμεσα τους είναι κι οι καλύτεροι σου φίλοι. Όποιος κι αν είναι, να ξέρεις ότι βαθιά μέσα του, δεν είναι φίλος σου.
Εγω θα γελασω αν εισαι καλα αν παθεισ κατι θα τα χασω αν εισαι καλα θα σ κανω πλακα αλλα αν παθεισ κατι δεν μπορω να βλεπω
Προτιμω να το παθω εγω απο το να το παθεισ εσυ γτ εγω ξερω να ζησω εσυ δεν ξερεισ
Η αντιδραση σου ειναι το θεμα κι οχι το προβλημα εγω επαιζα μπαλλα στισ λασπεσ και στα χιονια οταν ημουν παιδι οποτε καταλαβαινεισ οτι υπαρχει διαφορα στην επιβιωση οτι και να εχεισ δεν ειναι προβλημα η αντιδραση ειναι το θεμα
Πχ εμενα με παρατησαν ολοι οι φιλοι μου μια σχεση που ειχα και δεν εχω λεφτα ποναω ολη μερα και καπνιζω και πινω καφεδεσ ειμαι σχετικα υγιησ αλλα αχρηστοσ η καρδια προδοθηκε οποτε η ζωη τελειωσε τοτε που προδοθηκε η καρδια
δεν εχω, ουτε ειχα ποτε φιλους. μαλλον εχω αποφευτκικη διαταραχη. νομιζω οτι αμα μιλησω σε καποιον για 5-10 λεπτα, δειχνω αρκετα καλα και δεν θα καταλαβει τιποτα. απλα δεν μπορω να δημιουργησω στενοτερες σχεσεις. ειμαι αρκετα φιλικος με ολους αλλα ως εκει.μονο 2 φορες ηρθε ας πουμε καποιος συμμαθητης μου στο σπιτι μου οταν πηγαινα δημοτικο και πηγα και εγω 5-6 φορες σε σπιτια αλλων συμμαθητων μου.
αυτο πρεπει να συνεβει γιατι οι γονεις μου δεν εχουν ουτε αυτοι φιλους παρα μονο συγγενεις που ερχονται στις γιορτες κτλ .. επιπλεον ηταν πολυ προστατευτικοι. με αφησαν μονο μια φορα να παω σε παρτυ,αλλα ποτε να παω να παιξω με τους συμμαθητες μου 2 τετραγωνα μακρια απο το σπιτι μου.τωρα εχω συνηθησει αρκετα καλα και δεν με ενδιαφερει να κανω αλλες προσπαθειες, αλλα στην εφηβεια η κατασταση ηταν πολυ χαλια οπως και η ας πουμε νεοτητα μου
Εξαρτάται πως εννοεί κανείς την έννοια της φιλίας. Αν εννοείς «φίλους» για χαβαλέ και σαχλαμάρες έχω αρκετούς τέτοιους αλλά τους αποφεύγω, κι έτσι είναι σαν να μην τους έχω. Αν εννοείς «φίλους» για να κάνουμε σοβαρά πράγματα μαζί, έχω μερικούς τέτοιους αλλά επίσης τους αποφεύγω λόγω μακροχρόνιας σχέσης και κούρασης. Τα τελευταία χρόνια είμαι σε κατάσταση μοναχικότητας, από επιλογή μου, που μπορεί στο μέλλον και ν' αλλάξει. Γενικά δεν νοιώθω μοναξιά όταν είμαι μόνος, μάλλον περισσότερη μοναξιά νοιώθω όταν βρίσκομαι μαζί με άλλα άτομα που δεν έχουμε τίποτα το κοινό μεταξύ μας.
Αν και ιδιαιτερως κοινωνικος , με την κτθλψη εχω απομονωθει ........σε 1-2 ατομα , και παλι παιζεται .........μοναξια δεν μπορω να πω ιτι αισθανομα , αλλα καταλαβαινω οτι δεν δρω φυσιολογικα , ειναι κι η αεργια που συμβαλλει .....
Φίλους, φίλους!!! .. Όχι, θα ήθελα όμως!(
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App