Quote:
Originally posted by lostsoul
ειλικρινα κρινο...οχι συγχιζομαι αλλα απογοητευομαι ειναι το πιο σωστο, οταν ακουω τετοια πραγματα...
η απαγοητευση ειναι φαινομενο - συνηθως - οταν δεν εκπληρωνονται οι προσδοκιες μας.
Χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι εχουμε δικαιο για αυτες.
Δλδ μου λες οτι τελικα τα ζευγαρια που παντρευονται και αποφασιζουν να περασουν το υπολοιπο της ζωης τους μαζι τους, μετα απο λιγο καιρο εμπιπτουν στο \"ακαταλογιστο\" και αρχιζουν να κανουν απιστιες, ετσι ??? αυτο μου λες???
σου λεω οτι αυτο συμβαινει σε μεγαλο ποσοστο.
Δεν σου λεω οτι το εγκρινω σαν δικη μου καθημερινοτητα.
τοτε ρε φιλε μην \"δεσμευεσαι\"!!! ναι! μην δεσμευεσαι με κανενα τροπο!!! (μιας και εσυ οντας αθεος σιγουρα δεν προκειται να παντρευτεις με θρησκευτικο γαμο)
οι ανθρωποι οταν δεσμευονται τους φαινονται ολα μελι γαλα.
Κανεις δεν παντρευτηκε και πιστευε οτι θα του ερχονταν φουρτουνες στη συνεχεια.
(εγω παιζει να μην παντρευτω και καθολου, ειτε θρησκευτικο ειτε πολιτικο, αλλα σιγουρα δεν παταω σε εκκλησια.
Εκει που φτυνω δεν γλειφω.)
και οσον αφορα για τα 16χρονα ,αναφερομαι στην πραξη αυτην καθαυτην (Αντε εσυ καντο 18χρονο για να εχεις να κανεις με ενηλικους)
Οχι δεν συμφωνουμε.
Δεν μιλαω για ενα 18χρονο,
μιλαω για ατομα που κατεχουν τη ζωη με εμπειριες και ειναι αυτεξουσια 100%.
ελα ρε κρινο, μην γελοιομαστε... εαν απο εσενα που εισαι ισως ο μεγαλυτερος εδω μεσα \"περνανε\" τετοια μηνυματα...τοτε που μετα να καταλογισουμε ευθυνες για τον οποιο \"ξεπεσμο\"-\"διαφθορα\" της κοινωνιας μας.
η διαφθορα της κοινωνιας μας ειναι οτι μας εχουν μαθει (οσοι τουλαχιστον ειναι ετσι) να προσπαθουμε να κοροιδεψουμε την συντροφο μας εστω και παροδικα.
Μας εχουν ευνουχισει σαν ατομα και ετσι ειτε να ειμαστε υποτακτικης ψυχολογιας ειτε να το παιζουμε πονηροι....
Το δικο μου μυνημα που περναω, ειναι μιλα ειλικρινα με τον συντροφο σου και απαιτησε να μιλαει επισης ειλικρινα και αυτος.
Με το οποιο κοστος, οτι και αν μπορει να σημαινει αυτο.
Θα κτισετε μια σχεση βασισμενη στην απολυτη ειλικρινια και αγαπη.
Αν αυτο σημαινει να ξεπερασουμε ταμπου, ας το κανουμε....
(τουλαχιστον εγω ταμπου δεν εχω)
Μας διαβαζουν και μικρα παιδια που εχουν προσβαση στο ιντερνετ!
αυτο τι σημαινει???
οτι πρεπει να λεω, οτι πρεπει να περναμε πρωτα κατηχητικο???
Μηπως να γραφω οτι τα κοριτσια να ειναι παρθενες μεχρι το γαμο τους??
Πες μου που τελειωνει και που αρχιζει τελικα η ηθικη σου???
ααα και τελος .... χωρις χαρακτηρισμους αυτη τη φορα: Εαν εσυ θελεις ασε την γυναικα σου ελευθερη και εαν μετα σου γυρισει πισω με το παιδι ενος αλλου ή σου ερθει με καμια \"ασθενεια\" πισω, τοτε κρατα την και χαρισμα σου...και τοτε τα λεμε!!!
η γυναικα μου πηγαινει οπου γουσταρει και κανει οτι γουσταρει σεβομενη την ιδια, εμενα και την σχεση της.
Αυτα που γραφεις εμενα μου φαινονται τουλαχιστον μεσαιωνικα και επιπλεον δεν δειχνεις σεβασμο στον ανθρωπο που εχεις διπλα σου οταν κρινεις οτι ειναι ανικανος να υπερασπιστει αυτο που εχεις.
ariverderssi Roma.... αντε γιατι πολυ \"φιλελευθερος\" αερας φυσαει σε αυτο το φορουμ. θα μπορουσα να σου γραψω και πολλα αλλα ακομα, αλλα ειλικρινα βαριεμαι.... βαριεμαι φιλε.....βαριεμαι.
οταν ξεβαρεθεις, να επανελθεις,
εδω θα με βρεις, αυτο στο υποσχομαι.
Απο την πρωτη στιγμη που αποφασισα να εγγραφτω και να ασχοληθω με αυτο το φορουμ, αποτερος σκοπος μου ηταν να βοηθησω παιδια μεσα απο την δικη μου εμπειρια και να τους μεταδωσω την πεποιθηση οτι τα οποια \"ψυχολογικα\" προβληματα, μπορουν να ξεπεραστουν και χωρις την ληψη χαπιων (τουλαχιστον των ηπιοτερων \"ασθενειων\"...)
και δεν αμφιβαλλω οτι μπορεις να προσφερεις παρα πολλα αναλογα τις εμπειριες σου.
Μην μπερδευεις το ενα με το αλλο.