Originally Posted by
velvet
Μετά από 6μιση χρόνια σχέσης και 4 χρόνια συγκατοίκησης ξαφνικά είχα μπροστά μου έναν άλλο άνθρωπο. Με απομάκρυνε με δικαιολογία της δουλειά και στη συνέχεια μου ανακοίνωσε μέσω τηλεφώνου οτι δεν είναι καλά και δεν μπορεί άλλο να συνεχίσει την σχέση. Δεν δεχόταν να το συζητήσουμε από κοντά και συνεχώς έριχνε το φταίξιμο της συμπεριφοράς του σε μια πιεστική κατάσταση που περνάει. Συνέχισε για αρκετό διάστημα να επικοινωνεί ο ίδιος και να μου λέει οτι δεν άλλαξε κάτι ανάμεσα μας αλλα πρεπει να βρε τον εαυτό του. Όταν τελικα μιλήσαμε απο κοντά ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν μου έδινα απαντήσεις για τίποτα, μου είπε μονο πως δεν είναι σίγουρος για το αν είναι καλή ιδέα να μην είμαστε μαζί. Το αποτέλεσμα είναι πως μετά απο λίγες μέρες που αυτός συνέχισε να έχει επικοινωνία μαζί μου με δικη του πρωτοβουλία μου έστειλε ενα μηνυμα πως δεν μπορουμε να συνεχισουμε. Το γεγονός οτι όλα αυτά είναι τελείως αντίθετα με το χαρακτήρα του, και γενικά ενιωθα πως μιλάω με καποιον άγνωστο πλέον με έβαλε σε σκεψεις..
Ήθελα να παρω τις απαντησεις που δεν θα μου έδινε μονος του και κοιταξα τα μηνυματα του.. Αφου είχαμε χωρίσει ειχε στειλει μηνυματα με την κοπελα που δουλευει τους τελευταιους 2 μηνες, και το περιεχομενο δεν ηταν φιλικό. Απο τοτε, παρολο που πηρα τις απαντησεις μου, δεν παραδεχεται οτι εχει κανει κατι με καποια αλλη ή οτι αυτη ηταν εστω η αφορμη για τον χωρισμο. ¨Αρχισε να ρίχνει ευθυνες σε εμενα και να μου λεει πως ξεραμε και οι 2 οτι δεν πηγαινε καλα η σχεση μας, κατι που δεν ισχυει αφου ποτε δεν ειχαμε κανει καποια σχετικη συζητηση και γενικα μεχρι τελευταια στιγμη σχεδον καναμε σχεδια για το μελλον. Ειναι ο πρωτος χωρισμός που έχω να διαχειριστω και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να νιωσω καλύτερα. Θελω απλά να περάσει ο χρόνος και να ξεχάσω, δεν μπορω να δεχτω οτι ο ανθρωπος που περασα μαζι του τοσα είναι ο ιδιος που μου φερθηκε ετσι τον τελευταιο καιρο και δεν εχει καν την ειλικρίνεια να μου πει την αληθεια. Δεν εχω ορεξη για φαγητο, δεν μπορω να κοιμηθω και να ελεγξω τη σκεψη μου. Πως μπορώ να επιβληθώ στον εαυτο μου;